uudet treenikengät

Kirjoittelin militaryrun -postauksen yhteydessä, että voisi ehkä hankkia uusia treenikenkiä, jotta ensi vuonna olisi taas jotkut vanhat lenkkarit sotkettavaksi kuraan. Mielessäni ajattelin, että voisin odotella kesän ajan intersportin alennuskupongin tipahtamista postiluukusta, ja käydä sitten katselemassa uusia kenkiä. No, eipä tarvinnut kovin pitkälle kesää mennä, kun lempparipostini olikin pudotettu luukusta! Eli varmaan teillekin on ainakin pirkanmaan alueella tullut tuo intersportin -30% alennukseen oikeuttava kuponki kotiin :) Ja koska olin jo etukäteen miettinyt kenkäostoksille menoa, nii pitihän sinne sitten mennä. Heti tänään.
 
Mun treenikenkäostokseni ei koskaan suju suunnitelmien mukaan, koska silloin, kun olisin menossa kenkiä ostamaan, nii sopivia ei löydy. Ja sitten taas joskus sunnuntaishoppailujen yhteydessä tulee vastaan monetmonet ihanat kengät, joita ei kuitenkaan sillä hetkellä raaski ostaa :D Lähdin siis aika skeptisesti liikenteeseen, elättelemättä liikoja toiveita. Kauppaan mennessäni toivoin löytäväni juoksukengät, jotka ovat värikkäät, hyvin vaimennetut ja sopivan hintaiset. Plussaa tietysti siitä, jos sattuisi löytymään Niket – merkkiuskollinen kun olen :)
 
Juoksukenkähyllyä kohti mennessäni näin heti ihanan väripommin pinkkejä ja neon keltavihreitä kenkiä! Suorastaan ryntäsin kohti lähempää tarkastelua ja oikeinpa olin nähnyt: Niken kengät, ihanat värit, kunnon kantavaimennukset ja vieläpä alennuksessa! Huh. Eli varmana ei olisi sopivaa kokoa. Mua ihan jännitti ku aloin kauheella tohinalla tutkii niitä kaikkia oransseja laatikoita ja ettii omaa kokoani. Ja löytyipä sieltä 37.5, joka tavallisesti on mun juoksukenkäni koko. Vaan eipä ollut tänään. Se oli pieni :D ääks. Onneks sain myyjän avuksi ja löydettiin mulle 38 sovitettavaksi, ja vieläpä molemmissa väreissä :-D haha. Siinäpä sitten mallailin ja pompin eri väriset tossut jalassa ja mietin, kummat valitsen. Olin siis tässä vaiheessa jo ilmeisesti päättänyt ostaa nämä kengät. Tiiättekö, kun joskus vaa tulee se fiilis, että nää on niiiin mun! :D Piti vaa valita vielä väri. Pinkit oli sirommat, mutta kelta-vihreät oli coolimmat. Päädyin lopulta sitten näihin keltavihreisiin, koska mun nykyiset New Balancet on pinkit, nii tulee sitten vähä vaihtelua omaan silmäänki – ei pelkästään jalkaan :) Eli sain siis just eikä melkein sitä mitä haaveilinki – ihanat Niket kaikilla niillä ominaisuuksilla, joita toivoin!
mitäs sanotte? :)
Kyseessähän on siis jo vanhempi malli Niken Air Pegasus + 29. Alkuperäinen hinta paketissa oli 130e, mutta alennuksen ja sitten tän mun alennuskupongin näyttämisen jälkeen näille jäi hintaa 69.93e. Että ei sillain paha :) Haluan, että mun treenikengät on hyvät ja kivannäköiset, ja nää menee nyt siihen kategoriaan. En siis panosta niinkään joihinkin superuuutuuksiin, joissa on kaikki uudet tekniset hienoudet. Jos nää on todella hyvät jalassa, nii voi olla, että siirrän New Balancet juoksukengiksi ulos. Nehän on kuitenkin ostettu tän vuoden puolella muistaakseni, nii ovat vielä ihan tosi hyvässä kunnossa :) Ja jos en osaa päättää, nii pidän sitten vuorotellen molempia jumpalla. Katotaan kuin käy :D Tänää tietysti attackii pomppimaan ja kokeileen, kuinka tukkihypyt sujuu näillä!
This is love! :D ja rakastan erityisen paljon kohtaa 0:52 <3
 

 

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta