terveellisiä herkkuja

Heips! Tällä viikolla oon tarkotuksella ja tietoisesti yrittänyt ja jättänytkin epäterveelliset sokeriherkut muille ja kehitellyt ihania välipaloja ja jälkiruokia terveellisistä aineksista :) Ja koska mulla ei tänää nyt runosuoni syki ollenkaa, nii tulin vaa jakaa vähä kuvia näistä herkuista teille.
Tuoreita hedelmiä ja marjoja on nyt niin paljon saatavilla, että en vaa voi olla tuhlaamatta varojani torille ja supermarketin hevi-osastolle. Ihanaa! Talvella maistuu paremmin vihannekset ja kasvikset, mutta nyt kaikki hedelmät ja marjat on mukana pitkin päivää. Jälkiruokana on ihana ottaa joku tollanen ananas- tai vesimelonipala (tai no, muutama semmonen)! Ja tää ei todellakaan toimi aina. Joskus oikein ihmettelen, miten jonkun makeanhimo voi mennä ohi jollain omenalla :D Mutta nyt nää hedelmät on niin makeita, että jopa mun sokerihiiri talttuu näillä! Ja onhan hedelmissä siis tottakai hedelmäsokeria, mutta onhan nää nyt sata kertaa parempi vaihtoehto jälkkäriks, kun keksit tai karkit :)

Iltapalaksi kokeilin yhdistää puddingia, nektariinia ja cashewpähkinöitä. Nektariini ja puddingi on molemmat aika vahvan makuisia, joten en tiiä oliko paras combo samalla lusikalla. Ehkä ens kerralla erikseen kuitenki :) Mutta tulihan kokeiltua.
 Aamupalaksi proteiinilätty mansikoilla- namii! Rahkaan vadelmilla alan nyt vähä kyllästyä, kun oon koko syksyn ja talven sitä syönyt lähes päivittäin. Mutta tää mansikkalättyhomma taitaa nyt olla uus suosikki sen tilalle :)
Mulle tuli yhtäkkiä mieleen, että joskus ku toi pudding oli vasta tullut kauppoihin, nii luin jostain, että siitä voi tehdä tollasen ihanan näköisen kerrosvanukkaan. Unohdin asian kuitenkin pitkäksi aikaa, kunnes tällä viikolla sain jostain idean kokeilla tätä. Ja tulihan siitä herkkua!! Namiiii. Mansikoita vielä kylkeen, nii ei voi kyllä olla tykkäämättä :D Niiin herkkua – ihan ku oikeeta suklaavanukasta.
 Tämmösiä tänää. On ainaki mulla auttanut olee ilman  epäterveellisiä sokeriherkkuja taas :) Ja ensimmäiset 2 viikkoahan on pahimmat, kun koittaa taas päästä eroon tästä sokerihiirestä, joka sai viime viikolla haltuuna pikkusormen sijaan vähä niinku koko käden ;p
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta