bodypump86

Moi. Kävinpä tänää vihdoista viimein kokeilee tota nykyistä pumppia, eli bodypump 86:sta. Mulla ei ollu oikeestaan mitään ennakkoajatuksia ohjelmasta, koska pumpit on jääneet mun kohdalla satunnaisiksi treeneiksi sillointällöin. En ollu ees biisilistaa tsekannu ennen tunnille menoa! Suorastaan hurjaa multa :D Bodypump 86 Tracklist löytyy klikkaamalla ja sizzler myös :) Eli muutamia ajatuksiani tästä ohjelmasta:
 
Lämpässä yllätyin ihan täysillä, kun sieltä pärähti sama biisi soimaan, ku mikä on combatissa. En edelleenkään käsitä, että miks Les mills kierrättää näitä samoja biisejä lajien välillä! Maailmasta löytyy niin paljon musiikkia, että miks pitää samaa biisiä käyttää monessa eri lajissa ja vielä samaan aikaan? Luulis, että niillä on kuitenkin varaa maksaakin biisien lainauksesta ja miksaamisesta, ettei ny siitä oo kiinni. Mutta en siis tiedä, mikä tän biisien kierrättämisen taustalla on, oma mielipiteeni kuitenkin on se, että ei tartteis yhtää samaa biisiä olla eri ohjelmissa missään lajissa. 
 
Kyykkybiisistä tykkäsin siinä mielessä, että siinä tehtiin vain kaksi kierrosta. Salitreenaamisen aloittamisen jälkeen mun on ollut haastavaa pysyä pumpin yleensä niin nopeissa kyykyissä mukana. Tuntuu, että ei ehdi tehdä kunnon liikerataa, ja ainoastaan etureidet ja alaselkä on tulessa. Tällä kertaa sain kuitenkin tehtyä kunnon liikkeet, kun tahti oli sen verran hidas :) Pysyi pakka jotenkin kasassa ja polte oli jaloissa, eikä niskassa tai alaselässä. Ihan kivaa siis!
 
Rintabiisissä tykkäsin niistä flyes-hommista (flyesseistä/flyeista/flyistä, miten se sanotaa?! :DF). Tosin vitosen kiekoilla tehtynä ne ykköset jäi aika vajaiksi liikeradaltaan.. Ja kun luin Minen kirjoituksen tästä pumpista, nii mietinki tän rintabiisin kohdalla, että eihä näitä flyesejä vois ees tehdä levypainoilla ilman smartbareja, että onneks meijän salilla ny semmoset sattuu oleen – niissä kun saa tartuttua siitä keskikohdasta napakasti kiinni :) Flyesien jälkeen tehtii perus rintapenkkiä lyhyt sarja. Tässä mulla oli perinteiset rintapainot, mutta olis voinu kyllä laittaa enemmänkin – sen verran lyhyt sarja oli sillä tangolla :)
 
Selkäbiisi oli kiva! Musiikki oli ihan menevä, niinkuin selkäbiisissä kuuluukin tietysti olla. Sarjat tuntui kauheen pitkiltä ja syke nousi tosi paljon. Oliko tässä vaan yks tauko? Ainaki musta tuntui siltä siinä biisin aikana, koska odotin sitä kauheen kauan :D Aina, kun luulin, että tulee tauko ja olin jo päästämässä tankoa maahan, nii eiköhä jatkunu vaa uusilla kierroksilla :D huhhuh!
 
Ja ojentajat! Wuhuuu! Ihme on tapahtunut! Nimittäin mun oma ihmeeni Lesmills -maailmassa! Mä löysin rokkibiisin, josta tykkään :))!! Voitteko uskoa! Jos ootte yhtään seuranneet mun blogikirjotuksia tässä vuoden mittaan, nii on ehkä tullut selväksi, että tykkään kaikista eniten lajista riippumatta basslouder remix edit -miksauksista. Mitä enemmän bassoa ja koneilla tehtyä musiikkia, sitä parempi meininki. Ja kaikkea soittimilla soitettua rokkiavihaan yli kaiken. En kuuntele sellaista musiikkia muutenkaa, saati sitten että jumppaisin innoissani sen tahtiin – no way! Mutta tänään tapahtui ihme, koska mä oikeesti tykkään tästä biisistä 50 ways to say goodbye. WTF!? Kulunut vanha rokkibiisi :D haha. Tulee ehkä viime kesä jotenkin mieleen ja kaikkia kivoja muistoja, toi biisihän soi sillon radiossa kauheesti.. No ihan sama. Joka tapauksessa mä tykkäsin. Jopa  niin paljon, että en ees muista mitä kaikkea ojentajilla tehtiin. Ainakin dippejä ja sitten kickbäkkejä!
 
Hauisbiisi oli tosi lyhyt. Mulla kävi taas sillai, että en saanu hauiksilla tehtyy oikei mitää ku kämmenen puolelta käsivarret oli ihan jökissä ja  niissä tuntui ihan että vetäis suonta. Puristan sitä tankoa varmaan liian kovaa, koska tää sama tapahtuu myös selkäbiisisissä. Ja sit ku käsiä kattoo, nii kämmenselässä ja tossa kyynärtaipeessa suonet vaa pullistelee ihan kauheesti :o Jos joku tietää, mistä tällai johtuu nii saa kertoa. Ite en keksi muuta, ku et puristan sitä tankoa vaan liikaa.. No, eniveis. Hauiksen biisi on ihan hirvee. Olis ees ollu joku miksaus, mutta toi tavallinen versio vielä nii hohhoijaa.  En tykkää Kellystä.
 
Ja mitäs sitten.. Askelkyykyt tais olla seuraavana. Iskin tankoon mun kyykkypainot, ja oli vissiin ihan hyvä veto, koska eihä siinä sitten ees tehty askelkyykkyjä tangon kanssa ollenkaan! Biisi oli musta tosi kiva, vaikka onkin tommonen perusvanha radiohitti :) 
 
Askelkyykkyjen jälkee tuli mun mielestä tän ohjelman paras biisi – olkapäät! Tykkään kyllä muutenkin aina treenaa olkapäitä, mutta nyt tää oli erityisen onnistunut koreo mun kannalta, koska ei tehty niitä rotaatoita, jotka aiheuttaa mulle kauheeta kipua treenin aikana ja jälkeen! jee! Eli nyt pystyin tekee kaikki liikkeet hyvin ja sain tuntuman nimenomaan lihaksiin, eikä noihi kipeisiin osiin siellä sisällä. Koreo oli tehokas, ja olin valinnu kyllä painot just eikä melkein sopiviksi, koska vikat toistot meni ihan irvistäen – ihanaa! :)) Erityisesti tykkään pystysouduista, en tiiä mikä siinä liikkeessä kiehtoo, mutta se vaa on ihan lemppari :)
 
Sittenpä tehtiin vielä vatsat (tai core) + venyttelyt. Kävin tässä välissä täyttää juomapulloa combattia varten, joten tää osuus meni vähä niinku ohi :p Ei vaa pysty jättää juomapullon täyttöä siihen puoleen minuuttiin, joka tuntien vaihtumisen välillä on, koska sitten joku olis kuitenkin vienyt mun hyvän paikan sieltä edestä! :D Kokonaisuudessaan siis ihan okei pumppi. Ei mitään huippuja tekno-basso-jytä-remix-edit biisejä, joiden perässä voisin useamminkin käydä pumpissa. Ei myöskään mitään todella huonoa. Eli ihan kiva ohjelma koreoiden kannalta, musiikkien puolesta vähä keskivertoa huonompaa.. Ehkä tulee käytyä toistekin. Luulen kyllä, että pumpit jää toissijaisiksi treeneiksi eli niissä tulee käytyä vaan jos ne on yhdistettynä johonkin muuhun tuntiin :)
 
Ainiiin. Ja vähä aiheesta poiketen – mä sain tänää sohvan! Vaikuttaa niin mukavalta ja ihanalta, että katotaan nyt tuleeko musta kokonaan sohvaperuna tästä lähtien :-D Haha. Jää pumppipampit kakkoseks ku alan päästä tähän löhöilyn maailmaan mukaan…………….. Eli jos tästä lähtien kaikki blogin kuvat alkaa olla tästä sohvalta otettuja, nii voi huolestua :D
 
Milla

5 vastausta artikkeliin “bodypump86”

    • jooo, oli kyllä ennätyspitkä!! mutta jotenki mulla jäi semmonen fiilis, että nyt sai oikeesti kyykätä laatua eikä lyhyessä ajassa miljoonaa heikkoa kyykkyä :)

  1. mun mielestä kans kyykkybiisi teki hyvää pepulle ;) kesäpakarat!

    .anne

    • todellaki! :-) vielä ku olis askelkyykkyi ollu vähä enemmän nii olis ollu hyvä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta