juhannus lähenee ja treenit tihenee

Joo-o, eli vähä kiirettä meinaa pitää, kun tuntuu, että ennen juhannusta täytyy ehtiä hoitaa miljoona arkiasiaa pois alta, ja samalla käydä treenailee kaikkia niitä treenejä, joita tälle viikolle meinaa mahduttaa. Oon nimittäin juhannuksen pois kaupungista, eli todella kaukana minkään sortin kuntosalista, eli tulee mitä todennäköisimmin otettua juhannus rennosti hengaillen maalaismaisemissa sen enempää ruuan aikatauluja, määriä ja laatuja miettimättä sekä treenejä suunnittelematta :) Pääsen kerrankin nauttii iskän laittamista ruuista, joten otan kaiken ilon irti passattavana olemisen mahdollisuudesta :P
odotan jo maalaishöperöitymistä! ;)
 Tälle juhannusviikolle tosiaan piti suorastaan mahduttamalla mahduttaa kalenteriin kaikki toivetreenit, koska muita menoja on niin paljon, ja lähtö juhannuksenviettoon starttaa jo torstaiaamuna aikaisin. Halusinkin tälle viikolle ainakin yhden attackin ja kaksi kuntosalia. Ja 2/3 toiveista on nyt toteutettu, joten ihan hyvältä vaikuttaa :)) Maanantaina kävin attackissa, ja tiiättekö – musta tuntui ekaa kertaa, että tein hyvät kerähypyt siinä vikassa sykehuipussa! Tuntui, että suorastaan lähti lentoon ja pomppu toimi!! jee :-) Ehkä niissä todellakin voi kehittyä, kun tarpeeksi usein käy harjoittelemassa. Tänää kävin salilla tekee selkä-rinta-kylkireenin (outo combo :D?) ja täytyy nyt sit kattoa, ehtiikö huomenna vielä käväsee reenin parissa – toivottavasti :) Mutta mikä treeni se sitten lopulta oliskaan? Salia suunnittelin, mutta mun on tullut kauhee tanssihimo taas! Tänää jopa katoin salille mennessäni, josko jollain keskustan salilla olis menny bodyjamia, haha. Oon aika huono tanssii, mutta jotenki kuitenki tykkään siitä, ja nyt taas tekis mieli jamitteleen :) Huomenna, jos oon oikein nopeesti töistä kotona, nii voisin ehtiäkin – olisko ketää halukasta tanssikamua mukaan? :))
Juhannusviikko on tosiaan vähä tämmönen spessumpi viikko, treenailua alkuviikko (ma-ke) ja loppuviikko ihan fiiliksen mukaan. Juhannuksen tarkoitus omalla kohdallani on rentouttaa ja irrottaa meluisasta kaupunkilaisarjesta. Otan kyllä treenikamat ulkourheiluun mukaan, koska ainaki tällä hetkellä musta tuntuu, että olis kiva päästä juoksee joku rento lenkki maalaismaisemissa. Ilman musiikkia jopa, ihan vaa ihmetellä sitä hiljaisuutta, kun ei oo liikennettä. Ja sisko heitti haasteen, että tehtäs jotain kuntopiireilyäkin, mutta katotaan nyt :D Oi että, eniten mä odotan jo nimenomaan sitä rauhallisuutta maaseudulla, ja sitä kun voi ilman kenkiä lähteä koiran kanssa pihalle ilman että sen tarvii olla hihnan päässä kiinni! Ja sitä, kun hampaat voi pestä kesäillassa ulkona talon rappusilla, pesulla käydä pihasaunassa ilman juoksevaa vettä ja päivistä nauttia ihan vaan olemassa perheen kanssa ilman mitään kiirettä! Ei olis joskus teinivuosina festarimeiningeissä uskonut, mutta mä niin tuun nauttiin tästä juhannuksesta perheen kanssa kaukana suurten kaupunkien sykkeestä :) ihanaa!

Mitä juhannussuunnitelmia teillä on? Vilskettä ja vipinää festareilla vai rentoilua mökillä? Vai jotain ihan muuta? ;)
Milla

2 vastausta artikkeliin “juhannus lähenee ja treenit tihenee”

  1. Mulla juhannus menee treenien kanssa samoin kuin sulla, eli ma-to treenataan normaalisti ja loppuviikosta kuulostelen sit fiiliksen (lue:olon) mukaan :D ;)

    Meillä muut asukit lähtevät mökille juhannukseksi, joten kaverit kokoontuvat sit taas meille juhlimaan. Mökkifiilistä täällä pikkukylällä saa myös kotonakin ihan kiitettävästi aikaan! :D

    • kuulostaa hyvältä! mun keskusta-asunnossa olis mökkitunnelmat kaukana, mut onneks pääsee reissuun :) mökkitunnelmat kaveriporukalla olis tietty ihan houkutteleva vaihtoehto kans!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta