aamusali

 Klo 5:30 – ylös, ulos ja salille! Piti nyt tulla vielä tänne hehkuttaa tän aamuista salireeniä! Joka kerta taidan todeta tän saman, mutta totean jälleen kerran: lepopäivän jälkee vaa kulkee taas entistä paremmin! :) Reenasin jalat ja vatsat ja ohjelma näytti tänään tältä:
 
Jalkaprässi 2×15 60-80kg & 1×10 120kg 2x 10 140kg
Maastavedot 3x 10 tanko + 20kg
Etureidet laitteessa 1x 15, 1x 10, 1x 8 35-40kg
Takareidet maaten laitteessa 1×15, 1×10 1×8 25-35kg
Pohkeet 3x 10 20-25kg
Vatsat taljassa 3×15 45-55kg
Jalkojen nostot maaten penkiltä 2x maksimi (30 & 25)
Hoover 2x maksimi
 
Ja noi painot, joita nyt pitkästä aikaa laitoin esille, nii on siks tollasilla viivoilla merkitty, kun kaikissa liikkeissä lähdin eka kevyemmin, ja joka kierroksen jälkee lisäsin painoja. Ajatuksenani oli, että teen sitten vähemmän toistoja, jos en jaksa yhtä montaa suuremmilla painoilla, mutta jotenki ne pakat tänää vaa nous tosi hyvin :) Jos muistatte, nii aikasemmin oon tehny tota jalkaprässiä 135kg 10 toiston sarjoja, mutta nyt sitten oli pakko kaverin innoittamana kokeilla 140kg ja kyllähän sillä meni 2x 10! :) jee! Ja aikaisemmin oon tehny aina nii pitkään, että vikalla kierrokselle menee enää joku 5-7 toistoa. Nyt en kokeillut tosta enää lisätä painoja tai tehdä enempää kierroksia, mutta ens kerralla on taas jotain haastettavaa itelle! :) Tänää fiilis oli jotenki supertehokas. Näkyy jo ehkä tosta toteutuneesta treenistäkin, koska siellä on mukana jopa pohjetreeni suuremmilla painoilla kuin ennen! Mä en tykkää kauheesti treenata pohkeita, ja ne onkin ensimmäiset, jotka heikompana treenipäivänä tipahtaa pois suunnitelmasta :D Tänää tein ne kuitenkin hyvällä energialla! Ja takareidetki tein sekä maastavetojen muodossa että erikseen koneessa, hyvä minä! :))
Aamutreenit on kyllä niin parhaita, että ihan harmittaa, etten oikeastaan koskaan arkisin pääse niitä tekemään! :/ Salilla ei oo mitään ruuhkaa ja on vielä hyvät energiat paukutella ennätyksiä :D haha. Sitten kun ei ollut kiire mihinkään, nii muistin ja maltoin tehdä myös tän oleellisen osan treeniä, eli palauttelevan venyttelyn. Olin ihan onnellisena jo lähdössä tän setin saattelemana kotiin, nii jotain vielä parempaa odotti mua aulassa – nimittäin aamupuuro! Hitsit! Gogolla tarjotaan aamupuuro arkiaamuisin, mutta tosiaan en oo koskaan aikasemmin osunut treenaamaan tähän aikaan. Pakkohan siihen oli pysähtyä, koska toisten keittämä puuro on vaan maailman parasta <3 Ah nam. Jättimäinen annos mansikkahilloakaan ei tuntunut niin syntiseltä, kun sitä söi salilla muiden treenaajien seurassa :D haha.
 
Sinne se sujahti ja hyvää oli! Mä aijon ehdottomasti lomallani tehdä näitä salitreenejä aamuisin, kun tän päiväisen perusteella ainakin kulki ihan mahdottoman hyvin. Jäi niin hyvä fiilis, että en tiiä osasinko nyt ees tarpeeks hyvin sitä tähän kuvata  :D Nyt mä lähen reissuu, heido!
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta