juhannustunnelmia + miljoona kuvaa

Heips! Nyt on juhannukset juhlittu ja tällä hetkellä oon junassa matkalla kotiin tampereelle. Otin siis läppärin mukaa reissuun, mutta eipä sitä tullu avattua kertaakaan, kun oli kaikkea muuta puuhaa niin paljon. Nyt iski tekemisen puute, kun junamatka kestää melkein 4 tuntia, nii ajattelin vähä kirjoitella omasta juhannuksestani tännekin. Kuten aikaisemmin kirjoittelinkin, nii juhannuksen tarkoitus oli ihan vaa rentouttaa ja irrottaa arjesta ja arkiympäristöstä. Oltiin pohjanmaalla meidän kesänviettopaikassa, ja koska siellä on vietetty kaikki lapsuuden kesätkin, nii pelkästään sinne paikanpäälle meneminen on jo jotenkin ihanaa! :) Ohjelmistossa oli rentoa hengailua, piha- ja korttipelien pelaamista, saunomista, hyvää ruokaa, retkiä ja ihan vähän urheilua.
juhannuskukkia maitotonkassa
paljain varpain nurmikolla <3
Syötiin oikeestaan joka päivä lounaaks kalaa ja sitte iltaisin grillattiin kanaa ja possua ulkosalla :) Eli on kyllä tullu syötyä ihan kiitettävästi 4 päivää – huh! Oli kyl ihanaa saada joka päivä ja joka aterialla oikeesti hyvää ja herkullista ruokaa :) Arkena ku jotenki syö vaan semmosta mikä olis järkevää, yksinkertaista, helppoa ja nopeeta. Nyt nautin ihan täysillä kaikista lisukkeista, joita kalan ja grilliherkkujen ääreen sai laittaa, ja lautaset oli kyllä melkosen kukkurallaa joka aterialla. Ja kun syö 4 päivää joka aterialla ittensä ihan täytee, nii voitte kuvitella, et nyt ainoo ajatus, mikä on mielessä nii se, että ens viikosta tulee kevyt viikko ruokien kanssa ja raskas viikko treenien kanssa :-D haha. Ruokien lisäksi tarjolla oli toki myös herkkuja, kuten karkkia, vanukkaita ja jätskiä, mutta nyt ku niitä on taas vetäny napansa täyteen, nii ei ainakaa pitäs olla vaikeeta palata ruotuun ku arki alkaa. Oikeestaan jo tekee jo mielikin mieli palata ’normaaliin’ taas :) Ainut mitä nyt mietin nyt jälkikäteen, nii ei varmaa tehny kauheen hyvää mun tavoitteelle saada parempia tuloksia kehonkoostumusmittauksesta kuukauden päästä :-D Mutta eipä tässä ny parissa päivässä kaikkea toivoa oo menetetty.
 
iskän keittämä aamupuuro on niiiin hyvää  :)
juhannusjuomat oli ainaki parhaat mahdolliset!
Tehtiin retki naapurin navettaan moikkaamaan lehmiä pitkästä aikaa, mutta vaikka näitä kuvia on kertynyt aivan mahdoton määrä, nii sieltä ei oo nyt yhtään otosta :-D sorry! haha. Käytiin myös kalajoen hiekkasärkillä fiilistelemässä rannalla ja kierrettiinpä me kierros siellä leirintäalueellakin. huhhuh. Hetken aikaa sitä menoa katteltuani tajusin taas, että olin niin onnellinen, että ei tarvinnu olla osa sitä festaria sen kauempaa :-D Oliko teillä hyvät juhannussäät? Meillä ei kyllä ollu oikeestaan. Semmosta pilvistä / puolipilvistä melkein joka päivä ja ukkoskuuroja… Olis saanu kauniita kuvia tuolta hiekkasärkiltä, jos olis aurinko paistanu. Mutta eipä sillä säällä ollut muuten nyt mitään väliä.
uutishetki
pyöräretki läheiselle padolle
ja uimarannalle
hiekkasärkät
elmo maisteli merivettä
Ja mitens noi juhannuksen liikunnat? Etukäteen suunnittelin, että fiiliksen mukaan mennään ja sama suunnitelma säilyi loppuun saakka :D Ainut urheilullinen suoritus oli aamulenkki, jonka pituudeksi tuli 8.5km. Heräsin lauantaiaamuna taas ennen 7, nii päätin lähtee muiden nukkuessa vielä käymää juoksulenkillä. Juoksentelin ihanassa hiljaisuudessa hiekkapätkää 4.5km toiseen suuntaa ja sitten käännyin takaisin. Aikaa meni 58minuuttia, ja sportstracker näytti matkaksi ton 8.5 km, eli en tiiä sitte että oliko sama reitti takasinpäi lyhentyny yht äkkiä, vai eikä GPS vaan oo niin tarkka tuolla landella :-D Lenkki olikin tosiaan ainut semmonen urheilusuoritus. Sen lisäksi mainittakoon nyt sulkapallon paripomputtelun ennätys 51 kertaa, tikkakisan jaettu ykkössija, kärrynpyöräkoulun ohjaaminen siskolle, agilityradan vetäminen koiralle ja 9 km pyöräilylenkin polkeminen. Ainiin, ja käytiinhän me pomppimassa heinäpaaleille :-D haha. Eli kuten aikaisemmin totesin, ensi viikolle vähemmän ruokaa ja enemmän urheilua! :) Sori nyt ku näitä kuvia tuli tämmönen läjä, en vaa osannu valita kivoimpia.
 
Kuinkas teidän juhannus sujui? Tuliko vedettyä ruokaövereitä tai urheiltua vai menikö ihan jossain muun toiminnan äärellä? :)
Milla

2 vastausta artikkeliin “juhannustunnelmia + miljoona kuvaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta