Sh’Bam

Heippa! Tänää sähelsin taas astetta enemmän ku yleensä :D Jestas. Pakko nyt kertoo vähä mun selviytymistarinaa. Kävin tänää töiden jälkeen isosti ruokakaupassa 7 km päästä kotoa. Pyörällä, helteestä huolimatta. Ajattelin, että poljen sitte supernopeesti kotiin, jotta ruuat ei ehdi pilaantua siinä 20-30minuutin pyöräilyn aikana :) No, kaikki meni hyvin siihen asti, ennen ku lähti ketjut. Ylläri! Laitoin ne takasin, mutta tossa särkänniemen kohdalla ne ketjut lähti uudestaa ja tällä kertaa niinku totaalisesti kokonaa pois paikoiltaan! Käytännössä ne roikku maassa. Eipä sitten muuta ku kauppakassi toisee ja reppu toiseen puoleen tankoa ja juosten kohti kotia :D huhhuh hikeä ja hellettä.
Siinä töistä päästessä olin kelannut, että jos selviin reippaasti kauppareissusta, nii meen bodyjamiin klo 17:15. Tällä viikolla ei oikeestaa minään muuna päivänä mee bodyjamia sellaseen aikaa, että pääsisin paikalle, nii siks melko kovasti halusin nyt mennä taltuttaa sitä viime viikolla alkanutta tanssihimoa :) Pääsin töistä siis 15:45. Juoksusta huolimatta kotiin tullessa katoin kelloa: ”jaa, se on jo 17:05, meniki aika kauan siellä kaupassa”. Istuin sohvalle ja avasin koneen. Sitten huomasinki, että perhana – koneen kello näytti vasta 16:50! :D Sit muistinki et toi seinäkellohan oli aamulla jo ton verran, kun se oli varmaan yön aikana pysähtyny :D Äkkiä treenikamat päälle ja menoks kohti salia! Pääsinkin salille 17:10 ja huokasin jo helpotuksesta – jee vihdoin mä pääsisin jamittaa! Mutta ei. Aulassa odottikin lappu, että tänään bodyjam tunnin tilalla pidetään shbam. Ousnou. Otsikosta ehkä saatoitte päätellä ratkaisuni tässä vaiheessa päivää – mä osallistuin tunnille :D
enkö näytäki ihan true-tanssijalta?! :D
 Oon käynyt shbamissa aikaisemmin noin viidesti. Ensimmäisen kerran ihan vain siksi, kun haluan aina kokeilla kaikkia uusia lajeja. Seuraavat kerrat aina jonkun kaverin painostamana :D En nimittäin kokenut shbamia kauheasti omaksi lajikseni. No, tänää menin sitte ihan ypöyksin tunnille. Tai oli siellä onneksi muitakin jumppaajia. Kuten kuvastakin näkyy, nii en osaa edes pukeutua lajinmukaisesti, vaa samoilla attackvaatteilla mentii keikuttaa takamustaki :D haha. 
Ohjelmasta en tiedä oikeastaan mitään. Siis tarkoitan sitä, etten tiedä, mikä eri biisien tarkoitus on ja miten tunti ylipäänsä rakentuu. En myöskään jaksanut nyt perehtyä asiaan sen enempää, koska en usko, että shbamista tulee mulle kovin läheistä ystävää tulevaisuudessa :) Sh’Bam 12 ohjelman tracklist löytyy täältä, jos haluatte käydä kurkkaa! Tosi kivoja ja meneviä biisejä oli kyllä! Mun treenikaveriporukassa ei oo kovin tanssillisiin tunteihin rakastuneita ihmisiä, joten näille tunneille on vaikea saada treeniseuraa. Sen vuoksi varmaan vähemmän käynkin esimerkiksi bodyjamissa, josta kuitenkin tykkään :)
 Sh’Bam oli paljon helpompaa koreollisesti kuin bodyjam. Tietysti sekin ero on, että jokainen biisi on oma juttunsa ja oma koreonsa ja lajinsa, eikä liikkeistä koota mitään pitkää sarjaa loppubileitä varten. Jostain syystä laji ei kuitenkaan sytyttänyt samalla tavalla, vaikka tässä mun oli tietysti helpompi pysyä mukana. Mulla tuli jotenkin semmonen kiusallinen olo, kun ohjaaja huutelee jotain ”oh, you sexy dancers, ajatelkaa, että teidän kroppanne liikkuu maailman kauneimmalla tavalla, katsokaa itseänne peilistä yms”. Mut entä jos ei liiku, mut haluis vaa nauttia musiikista ja siitä valheellisesta tunteesta, että muka näyttäis hyvältä! :D Oli jotenki ehkä vaikeampi heittäytyä tunnelmaan ja musiikin vietäväksi. Vähän jäi semmonen mammajumppaolo :D Bodyjamissa mä rakastan eniten just sitä, ku antaa vaa mennä ja bailaa, vaikkei ny koreot ookkaan ihan hallussa, eikä sitä meinikiä koskaan haluais kameralta kattoa :D
Sh’Bam oli kuitenkin ihan hauskaa tällai vaihtelun vuoksi. Ja oli se myös tehokasta, sillä kaloreita meni 45minuutin aikana 370, keskisyke oli 146 ja maksimisyke 171. Eli melkein samat kuin attackissa :-D haha. okei, attackissa on toki vähä korkeammat, mutta ei tää shbam mitää ihan kevyttä kävelyä vastaa, vaan ihan treenistä menee kyllä :-)

Tykkäättekste Sh’Bamista? :) Vai kuitenki enemmä bodyjamista? Vai käyttekö ylipäänsä tanssillisilla tunneilla?
Milla

2 vastausta artikkeliin “Sh’Bam”

  1. Mä tykkään sh’bamista! Siinä musiikeilla ja ohjaajalla on tosi iso rooli kun muuten liikkeet on niin yksinkertaisia. Bodyjamia en oo kokeillut vielä vaikka haluaisin! Sitä ei mun tutkimuksien mukaan oo täällä millään salilla tarjolla, joten seuraavaksi kun meen vähänkin isompaan kaupunkiin käymään niin käyn testaamassa :D Oon toivonut sitä meidän salille mut ei oo kuulunut.. Bodyjam on varmaan superhauskaa!

    • joo varmasti toi ohjaajan rooli tulee ihan samanlai esille tässäkin lajissa :) kantsii mennä bodyjamia joo kokeilee, vaikka sit vähän kauemmaksikin! Se on kyllä hauskaa kans!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta