treeniviikon kooste

Heips kaikille ja tervetuloa ihana heinäkuu :) Tässä kuussa tulee varmasti liikuttua paljon ja käytyä paljon erityisesti niissä treeneissä, joista kaikista eniten tykkää. Tämä sen vuoksi, että parin viikon päästä mulla alkaa LOMA <3 Ennen sitä on kuitenkin kaksi kokonaista viikkoa aikaa kirmailla työmaan ja kuntosalin väliä ;) Pitkästä aikaa ajattelinkin laittaa teille koosteen viime viikon treeneistä.

Viikkoon kuuluikin yhteensä 1 attacki, 2 combattia, 1 balance, 1 pumppi, 1 sh’bam (:D), 1 lenkki, n.60km työmatkapyöräilyä sekä 3 kuntosalitreeniä. Sanoisin, että hyvin monipuolista :) Alkuviikko oli oikein treenien ilotulitusta, kun koira ei ollut kotona. Juoksin aamulla ja treenasin illalla gogolla. Jonain päivänä tunnin, toisena kaksi. Perjantaina päätin mennä pyörän sijaan bussilla töihin, jotta kroppa saisi yhden kokonaisen lepopäivän liikunnasta. Tulee usein vedettyä viikot 1-2 lepopäivällä, joten nää totaaliset levot on oikeesti tärkeitä mulle. Joku vois miettiä, että eipä se pyöräily nyt olis maata kaatanut, mutta kyllä se vaan vaikuttaa viikonlopun treenitehoihin, kun alla on yksi kokonaan levätty päivä =)
Viikon kohokohta on aivan pakko mainita erikseen. Se on siis tuo torstai-illan combatti!! Se oli NIIN HUIPPU! Sanoinkin ohjaajalle, että kiitos tunnista, voin todeta olleeni parhaassa combatissa ikinä!<3 Toivottavasti meni ohjaajalle oikeesti sana perille, koska toi tunti oli ihan mahtava. Combatti on mun suosikkilajeja, mutta jessus. En ees osaa kuvailla kuinka huikeeta tuolla viime torstaina oli :D Musat oli ihan täysillä, porukkaa oli melko vähän eli tilaa riitti ja mulla oli huippuenerginen olo :) Lauloin, riehuin, hymyilin ja hakkasin samaan aikaan. Jossain vaiheessa piti oikein laittaa silmät kiinni, ku vaa oli niiin huippua, että halusin tallettaa sen fiiliksen johonkin syvälle sydämeeni :D Niin, ja tiiättekö mikä sai ihan onnen kyyneleet silmään – ei ollu tän nykyisen ohjelman muay thaita!! Se oli miksattu ja tilalla oli joku mulle ihan upouusi kipale!! :)) Ahhahaa. Jestas. Meinasin kirkua ja itkeä samaan aikaan – muutenkin täydellisempääkin täydellisempi combatti huipentui mun inhokkibiisin korvaamiseen jollain superihyvällä joka soi kauittimista niin kovalla, että jos olis ollu yhtää kovemmalla niin jopa minä – siis minä – olisin sanonut, että onpas muuten kovalla toi musiikki :-DD Tän ihanan korvausbiisin jälkeen vielä mun ehdottomaksi suosikki sykehuipuksi nimeämäni Silence pärähti kajareista sellasella voimalla, että ei voinu ku lähtee onnellisena lentoon :D haha. Niin ihanaa. En tiedä välittyikö tästä nyt se fiilis, jota halusin kuvata. Mutta yhdellä sanalla sanoen tää combatti oli täydellinen!!
Salitreenejä tuli tehtyä mukavasti. Tiistaina olkapäät + ojentajat, torstaina hauis ja sunnuntaina selkä+vatsat. Huomaatte ehkä, että alakroppa jäi kokonaa luvusta pois. Oli vaa jalat sen verran käytössä jo muiden treenien merkeissä, että ei vaa tuntunut mielekkäältä lähtee niitä rikkomaan salillekin :D Tällä viikolla koitan korjata asian! :) Muut treenit olikin sitten yksittäisiä hajatreenejä muiden ohella. Jäi kyllä hyvä fiilis ja kroppa ja mieli kyllä tykkäs tästä treeniviikosta, kun sai niin monipuolisesti ärsykkeitä :)

Nyt mä en ehdi kyllä kirjottelee pidempää, vaikka pari sanaa olisin vielä halunnut sanoa :D Tuli nimittäin kiire attackiin! Heidoo! Ja kivaa treeniviikkoa -ja heinäkuuta :)
Milla

4 vastausta artikkeliin “treeniviikon kooste”

  1. Mua ärsyttää ku oon lähes aina keskiviikkosin ja torstaisin myöhään töissä enkä pääse ton ohjaajan comsuun, mäkin haluisin jo eroon tosta nykysen ohjelman 7 biisistä :D miksaispa muutkin ohjaajat sen äkkiä pois! Eihän tolla yhellä kappaleella nyt oikeesti oo niin väliä, mutta kun toi ohjelma olis muuten huippu!

    • aijaa, harmi :/ mullaki kyl tulee aika harvoin käytyä just noissa ke + to combateissa jotenki.. täytyy kyl nyt mennä useemmin, ku oli niin huikeeta! :) ja jos oon laskenut oikein, nii miksaukset saa meijän salilla alottaa vasta heinäkuun lopussa :// mut toivotaa, että ne aloittais kuitenki jo tässä piakkoin niitä biisejä vaihtaan..

  2. Mixasko JK??? Yleensä se on niitä vikoja, jotka mixaa, vaikka siis muuten ihan huippu ja ihana onkin. :)

    • jep, täysin samoja ajatuksia ;) mutta miksattu oli se ainut yks biisi, josta en tykkää tässä ohjelmassa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta