elämäni kunnossa ja elämänikunnossa

Tänää on erityisen hyvä päivä monestkin syystä – mulla on synttärit, mulla alkoi elämäni ensimmäinen palkallinen kesäloma, mulle on tulossa koko viikonlopuksi kavereita kauempaa kyläilemään ja tampereella on aurinkoinen sää! JEES! Kaikki puitteet siis loistavalle viikonlopulle! Mulla olis teille vähä asiaa eräästä mun omiin tän viikon ja ehkä ens viikon treeneihin merkittävästi vaikuttavasta asiasta, mutta jätetään se nyt hautumaan ja palataan, kun juhlat on juhlittu ja palattu taas arkeen :)
 
Tänään, ja just tässä hetkessä, mulla on hyvä fiilis. Eilen mun ostoskorin sisältö oli kaikkea muuta ku raejuustoa ja maitorahkaa. Ostin syntisen paljon rasvaa ja sokeria, koska haluan tietysti tarjota synttäripäivän kunniaksi herkkuja työkavereille, lapsille, perheelle ja kavereille :D Kaikki saa (tai joutuu) ottaa osansa mun juhlapäivästä. Musta on ihana tarjota herkkuja! Yleensä musta on myös kiva syödä herkkuja, mutta nyt oon huomannu, että oon nii pitkään ja paljon ollu ilman sokeria, että mun ei oo lainkaan tehny ees mieli mitää ostamistani jutuista :D Oon siis päässyt taas eroon siitä sokerihiirestä, joka kuitenkin hyvin herkästi taas herää sisälläni, jos jotain makeaa alan syömään. Sanotaan kuitenkin, että terve mieli kestää joustuoa, joten mun terveellä mielellä mä jätän nyt treenit vähemmälle tältä viikonlopulta ja annan sokerihiiren tulla luvan kanssa vierailulle jos se tulee :) Musta tuntuu sekä sisäisesti että ulkoisesti, että oon elämäni kunnossa, joten tuskin mitkään synttärisokerit voi tätä fiilistä viedä!! :-)
 
 
työmatkalla
omin pikkukätösin kokkikolmosen keittiössä valmistuu juustokakku
synttäripäivästä pääs nauttimaa heti aamusta ku aamukävelyt starttas 05:15 huh
valmiina vastaanottaa vieraat
Elämäni on kunnossa ja olen elämänikunnossa. GREAT! Synttärit on kivoja :) ……….. niii ja paljon mä nyt sit täytin? – No 23v! haha. Hieno ikä ja sitäki hienompi kesä (palkallinen lomaaaa <3) tulossa :)
Milla

4 vastausta artikkeliin “elämäni kunnossa ja elämänikunnossa”

  1. Onnittelut vatsapalkkien kuningattarelle ;) hihi. Aikas upean näköiset palkit siellä vilahti yhdessä kuvassa, mää näin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta