treenimusiikkia

Heips! Oon moneen kertaan hehkuttanut mun spotifyn lesmills-soittolistaa, koska mun mielestä noi nykyiset ja vanhat pumppi-, combatti-, steppi- ja attackibiisit on vaa ihan parhaita fiilistelybiisejä sekä kotona kuunneltavksi että reenimusaksi esimerkiksi salille ja juoksuun :) Nyt viime aikoina oon kuitenki luukuttanut myös mun vähemmällä käytöllä olleita soittolistoja treenien yhteydessä, ja tänää ajattelin laittaa tänne teillekin nähtäväksi mun lempparitreenibiisejä! :) Juoksu ja esimerkiksi crosstrainerilla polkeminen on vaa niin paljon hauskempaa, kun taustalla soi hyvä musiikki. Ja vaikka salilla musta välillä tuntuu, että mulla on liikaa krääsää mukana (mm.sykemittari, salihanskat, musavälineet,salivihko) niin toisaalta justii näistä oheismateriaaleista saa kivaa tsemppiä tekemiseen. Ja ennen musiikkia jättäisin kyllä mieluummin vaikka salihanskat kotiin ;) Eli tässä joitan mun suosikkitreenibiisejä, jos nyt ei lesmills-hittejä lasketa mukaan.
Ja tosiaan siis tää on sellaista musiikkia, jota vapaa-ajallani tykkään kuunnella. Kaikkea sekalaista ysärihiteistä dubstepin kautta kunnon konejytään! Mulla on laaja kaveripiiri, mutta voin sanoa, että yhden käden sormet riittää laskee ni ihmiset, jotka tykkää voi kuunnella ilman päänsärkyä samanlaista musiikkia. Niinpä halusin nyt kokeilla vähä täällä puolella, josko joku ilmoittautuisi ja kertoisi, että vois saada hyvät treenit aikaiseksi näiden biisien parissa :)? Vai onks ihan hirveetä shaibaa niinku saan aina säännöllisin väliajoin kuulla :-D? Musta nää on vaa niin hyviä, että en voi ees kuvailla sanoin! :)) Jää haloohelsingit ja suomiräppärit syvälle kakkoseks – vai miten se ny sit kenenki kohdalla menikään :D
Milla

2 vastausta artikkeliin “treenimusiikkia”

 1. Moi, kysymys ei liity tähän postaukseen, mutta miksi attackissa on niin kivaa? :) Oon ehkä vaihtamassa salia paljon kalliimpaan vaan sen takia, että pääsisin attackiin ja steppiin, joten ovatko ne sen arvoisia?

  • heippa, kiva ku laitoit kommenttia – aina saa kysyä vaikkei päivän aiheesee mitenkää liittyiskää :D! Onkohan sun nykyisellä salilla muita lesmillsejä, vai aijotko nimenomaan vaihtaa sellaiselle salille, jossa pyörii mm. attack ja step lesmillsiltä? Yleensähän noi LM-tunnit tekee sen, että kk-hintaki on vähä kalliimpi, mutta sen jälkeen, kun on tähä maailmaan hypännyt mukaan, nii ei enää voi kuvitellakaa hyppivänsä jossain vatsa-peppu -tunnilla :-D tai siis puhun nyt vain itestäni, mutta pointtina se, että ne vaan on niin huippuja! ja jos teillä on muita Lm-lajeja, mutta haluut nimenomaan ottaa attackin ja stepin mukaa treeniviikkoihin, nii ainaki mun mielestä ehdottomasti kannattaa!

   ja miks ne sitten on niin kivoja, nii tykkään siitä, ku saa hyvän musiikin tahtiin heilua loistavalla fiiliksellä! en oo mikään tanssijatyyppi, ni tollaset atleettiset koreot (nimenomaan stepissä ja attackissa) on tarpeeks helppoja ja mukaansatempaavia :-) välillä tekee mieli laulaa ja vähä tanssiakin, ku noi attackin ja stepin biisit on tosi meneviä, eikä lainkaan semmosta jotan ärinärokkia. Tulee vaa semmonen rento fiilis, ku ne tutu biisit lähtee soimaa sieltä kajareista ja pikkuhiljaa käynnistellää kohti sen päivän treeniä!

   Sen lisäks justii attack ja steppi on oikeesti kropalle tosi hyvää treeniä! jos käy säännöllisesti, nii saa varmasti näkyviä tuloksia ja kunto kasvaa. Ja mikä parasta, nii nää tulokset tulee vähä niinku huomaamatta, koska sun vaa tekee mieli lähtee sinne fiilistelee kivoja liikkeitä ja hyvää musiikkia ilman, että tajuu varsinaisesti treenaavansa. Joku väitti joskus, että zumba olis sellasta, mutta mä väitän, että mm. attack ja steppi on sellasta! :D Stepissä vielä se lauta tuo oman haasteensa, eli koordinaatio ja kehonhallinta lisääntyy varmasti, jos ei oo kauheesti sen tyyppistä harrastanut. Steppi on näistä kahdesta mainitsemastasi se vaikeampi laji, mutta molempiin pääsee kyllä mukaan, ei väliä minkä tasoinen treenaaja on :)ja aina löytyy uusia haasteita, ja se on jotenki niin palkitsevaa ja kivaa ku oppii koko ajan parempaa tekniikkaa ja perehtyy huomaamatta näihin lajeihin syvällisemmpinkin!

   Toki mulla vaikuttaa myös se, että mulla on iso treenikaveriporukka mun salilla, nii nää lajit on hyviä kaveritreenejä, koska peilin kautta voi aina vähä leikkimielisestri haastaa ja kisata / vaihtaa katseita, et miten juuri sinä päivänä kulkee :) Toki kavereita on kiva nähdä vaikka kahvilla, mutta kyllä ainaki arkena tää on mun mielestä paras tapa pitää yllä sosiaalisia suhteita, haha. Tulee samalla vaihdettua kuulumiset, mut kuitenki saa treenit tehtyä.

   hmm. mitähä muuta mä sanoisin. Jotenki sitä vaa luo semmosen oman rakkaussuhteen noihin tiettyihin lajeihin, että ihan tulee paha mieli jo jos joku vaikka haukkuu, että attack on surkeeta :D Emmä tiiä, ne alkaa ajan myötä myös tuntua ns. omilta lajeilta, joissa voi kehittyä ja havainnoida omaa edistymistä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta