kevyt treeniviikko

Moikka. Viikonloppu tuli vietettyä aikamoisessa vilskeessä tammerfestien keskellä, eli koska tänää ei oo mitään treenikuulumisia, nii laitoin heiaasta napatun koosteen tän viikon treeneistä. Tää oli siis nyt se mun ensimmäinen lomaviikko, ja mun tarkoitushan oli aloittaa kevyesti, koska lomaa edeltävä viikko meni vähä överiksi kaikinpuolin. No, onnistuin kyllä hyvin viikon tavoitteessani, sillä treeniviikko oli melko kevyt. On tietysti tosi yksilöllistä, kuinka paljon treeniä on paljon ja mikä taas vähän. Mä liikun varmastikin tavallista tallaajaa enemmän, joten tällainen viikko, jossa on vain 5 treenipäivää ja 1 treeni / päivä on mulle kevyt. Etenkin, kun huomioidaan se, että olen lomalla. Ja vielä kun katsoo tarkemmin treenien sisältöjä, niin nekin komppaavat kevyttä viikkoa. Tein siis 3 kuntosalitreeniä (selkä+pakarat, olkapäät+takareidet, rinta+ojentaja) ja tän lisäks 1 attack ja 1 bodyjam sekä 1 tunti crossailua.
 
Oli kivaa päästä pitkästä aikaa taas bodyjamiin! Se saattoi jopa olla tän viikon huippuhetki ja kohokohta :-D Onnistuin jotenkin vapauttamaan taas sisäisen tanssijani (Lue: onnistuin olemaan välittämättä siitä, etten ole järin hyvä tanssija), ja siitä vaa tulee nii hyvä fiilis ku heiluu kivojen biisien tahtiin ja uskotelee itselleen näyttävänsä suunnilleen kivalta :-D Tän tunnin jälkeen iski taas se kipinä, että jamissa pitäisi käydä useammin!! Nyt ne käsiliikkeet oli vielä hitusen hakusessa (erityisesti se mikä oli niissä vikoissa loppubileissä – mä niin haluun osata sen!!), mutta  uskon, että ku pärjäsin jo näin hyvin ekalla kerralla tässä ohjelmassa, nii harjoittelemalla tästäki lajista sais koko ajan vaa enemmän tehoja ja fiilistä irti! :-)
Palasin tällä viikolla myös kerran kokeileen mun viime kesän vapaapäivien harrastusta – crossailua biggest loserin tahtiin :D Jos jollain on ongelmia saada ittensä tekee jotain aerobista, nii suosittelen ottaa kuulokkeet ja juotavaa mukaa ja lähtee crosstrainerin kyydissä kattoo, mitä läskileirille kuuluu! Tunti kuluu tosi nopeasti tällain :)
Tosiaan tää lomailu on nyt laittanu mut ihan jotenki rennolle vaihteelle ja kevyen treeniviikon päälle tuli käytyä fiilistelee tammerfestejä enemmän, kun olin aluperin suunnitellut :-D Hups! Mutta oli hauskaa, ja elämähän on tehty nautittavaksi, joten kaikki hyvin. Ainakin, jos huomenna taas pääsee palaamaan normaalisti treenien pariin. (varoitus: alla ällöttävä kuva :D) Huomenna olis suunniteltu kuntosali + attackpäivä, mut yks pieni mutta ilmestyi korkkarikävelyn seurauksena matkaan. Saas nähä, kuinka reenikengät sujahtaa jalkaan…………..:-D

au!
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta