bodyattackia kotona

Heips! Kehittelinki vähä erikoisemman, mutta toisaalta mulle itelleni kovin omannäköiseni kevyen aloituksen sairastelun jälkeen – attackia kotona :D! haha. Teki mieli kauheesti lähtee juoksemaa, kun aurinko paistaa taas pitkästä aikaa ja ilma on lämmenny sen verran, että pääsis t-paidassa kirmailee :) Toisaalta mun on ollut kova ikävä salillekin, mutta ajattelin, että pettymys on suuri, jos meen sinne asti kamojeni kanssa ja alkulämpässä saankin huomata, että en oo vielä parantunutkaan kokonaan. Silloin talvellahan mulla kerran kävi niin. Emmä sentää nii sairas oo, että kipeenä treenaisin (oliko hienosti ilmaistu), mutta en vaa malta odottaa viittä välipäivää ennen ku pääsen sairastelun jälkee taas treenien parii, nii siks oon heti kärppänä kokeilemassa olotiloja kevyiden treenien parissa :-)
 
Tänää siis attackia kotioloissa. Haha. Jostain syystä mua naurattaa koko tää jumppahomma. Kuka oikeesti tosissaa vetää attackia kotona :D No minä näköjää. Itseasiassa aluks ajattelin, että kokeilen pari biisiä ns. lämppänä ja lähen sitte salille, jos tuntuu, että lähtis kulkee :) Alkulämmittelyhän pitäis eniveis tehdä, nii samahan se, jos sen tekee jo kotona. Mulla ainaki toi 15 ekaa minuuttia on usein ne, jotka kertoo, lähteekö sinä päivänä treeni kulkeen vai ei. Ja sitten innostuinki niin kovasti sovittaa nykyisen bodyattack 81 ohjelman koreoo näihi spotifysta löytyviin versioihin, enkä malttanukkaa enää miettiä salia, vaan vedin läpi kaikki biisit paitsi 6 ja venyttelyn. Kutosta mulla ei oo ollenkaa mun lesmills-soittolistalla (löytyykö se spotifysta muuta ku combatversiona?) ja venyttelybiisiä en viiti lisää tonne menevien biisien joukkoon :-). Koska kyseessä oli alunperin suunnitelma, jossa kuulostelen kroppaa, nii en toki vetäny mitenkää täysillä. Haha. Eikai täällä mahtuiskaa :D Treenin kestoksi tuli spotifysta löytyvien versioiden (ilman niitä kahta biisiä ja ilman taukoja) aika tasan 45 minuuttia. Kulutus oli 326kcal, keskisyke 136 ja maksimisyke 162. Ei hullummin siis. Ja mikä parasta – jäi hyvä olo :) Huomenna oon siis kaiken toivon ja järjen mukaan ihan salitreenikunnossa!
 
 
Jotenki mulla heräs taas semmonen fiilis, että olis vähä huikeeta päästä johki salii vetää kavereiden kanssa näitä nykyisiä tai vanhoja attackeja! Oon käyny näissä ohjelmissa niin monesti, että koreot on jääny aika hyvin päähän tai lihaksiin muistiin, joten olis ihan hassunhauskaa laittaa musat soimaa ja vetää vaikka pienelle kaveriporukalle joku setti :D Tai kun ei noihin saleihin varmaa oikein pääse, nii kyllähä joku mankka ja mökkipihakin sopis tähä tarkoituksee aika hyvin!? Haha. Oon ihan innoissaa taas näistä hömpötyksistä, mutta yleensä ku hetken innostelen, nii kyllä joku tarttuu ideaan ja lähtee mukaa. Vai mitä? :D Jos joku attackikamu lähtis, nii se olis siitä hyvä, et vois yhdessä muistella jotai vanhojen ohjelmien koreoita. Ja sit taas, jos joku sellai lähtis, kenellä ei oo kokemusta attackista, nii saisin höpöttää tästä maailman ihanimmasta lajista vaikka kuinka paljon ja innostaa mukaan tekeen :))
 
 Ja toisinaan mä mietin myönnän iteki, että oon ihan pimee…
 Tervetuloa kerhoon :D
 
 
mun kerhossa mentäs kyllä tää <3
Milla

2 vastausta artikkeliin “bodyattackia kotona”

  1. Haha, oot aika ihana ! Mut joo, kyl lähtisin mukaan, jos vetäisit treenit kaveriporukalle. Nii, et miten ois sillon elokuun lopussa! :D

    • JEES! Mä niin tiestin, että jos johonki voi luottaa nii yhtä hulluihin ystäviin :-D haha. Me niin järkätää joku jumppahetki ku nähä porukalla! mä alan jo ny reenaa kuvioita ni ei tuu sit suorituspaineita :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta