bodyjamfiiliksiä

MOIKKA! Pääsin tänää taas bodyjamiin ja täytyy kyllä nyt heti alkuun perua kaikki puheeni a) siitä, että se laji ei oo mun laji ja b) siitä, että en saa sykkeitä siellä ylös kun en oo tarpeeksi taitava. Nimittäin tänää oli ihan huikee meininki ja sain kyllä nii kovat tehot irti, että musta tuntuu, että oon jonkinlaisessa bodyjamkoukussa! Olin nyt tokaa kertaa tässä bodyjam 65 -ohjelmassa, eli verrattuna viime perjantain tanssahteluihin, nii meni jo superisti paljon paremmin, koska tiesin jo vähä, mitä on tulossa :-) Ja ne kaikki käsikoreotki meni jo ihan semihyvin! haha. Vaikka sainkin ohjaajalta julkista nöyryytystä eli kommenttia, ku välissä aina vähä sekoilin ja nauroin omalle häsläykselleni :-D Mut rento mieli ja hyvä yritys auttaa tässä lajissa jo paljon. Helpommin nauttii fiiliksistä, kun ei kerranki vaadi iteltää nii tarkkaa ja täydellistä osaamista. Attackissa ja muissa oon paljon tarkempi ;) Mutta niissä mä oonkin ihan hyvä. Keskisyke tän päivän treenissä oli 155 ja maksimisyke 185, eli tosi samanlaiset ku mitä attackissa ;) Kuka olis uskonut!?
Olisin halunnu laittaa tähä ton sizzlerin fiilisteltäväks, mutta koska toi ei jostain syystä suostu laittaa sitä, nii ihaillaan sitten tän videon kautta koreoo ja musiikkia ;) Alla olevassa videossahan näkyy oikeastaan koko koreo! Cool.Voitte mielessänne kuvitella mut vetää toho ton äijän vieree vähintää yhtä hyvin ;p

Ja ei vitsit mä olin ihan jossain taivaassa ku tieston maximal crazy soi! Luin pari viikkoa sitte Lauran On the Move blogista, että tässä nykyisessä jamissa ylipäänsä on toi biisi on mukana, ja suurena tiestofaninahan tää oli se juttu, mikä sai mut lähtee taas jamittelun pariin. Tänää, ku koreotki sujui ihan semiokei, nii pystyin täysillä nauttii siitä musiikista ja jessus se oli ihanaaa!!<3 Okei, ehkä mun bailufiiliksiin vaikutti vielä hitusen buustaavasti se tieto, että nään tän viikon sunnuntain tieston livenä – whippiii!!
 Ja jotenki mä oon myös rakastunut tohon jamin ykkösbiisin Last night. En tiiä miks. Ku en yleensä ees kuuntele tollasta musiikkia. Jotenki vaa se tunnelma, kun toi setti lähtee käyntii ja pääsee alottaa helposta koreosta nii sai mut vaa tykkää tästä biisistäki :)
Jamissa on kyllä kivaa musiikkia, ja kerranki on lupa tanssia :) Joskushan mun tekee mieli laulaa ja tanssia muissain lajeissa, mutta niissä se ei oo niin soveliasta. Jamissa se on suorastaan toivottavaa :-D Niii, että täällä sitä ollaan – jamikoukussa :-D Aloin jo syynää tota meidän jumppalukkaria ja näköjään bodyjamia menee siis ainaki 4 kertaa viikossa, eli näin lomalla on hyvät tsäänssit päästä paikanpäälle. Mutta aika vähän tota lajia menee, ku vertaa esim. pumppii/combattii/attackii/ oikeestaa mihin tahansa muuhun lesmillsii, joita menee monta kymmentä kertaa viikossa!
KESÄBOOGI – kivaa viikonloppua!<3
Milla

2 vastausta artikkeliin “bodyjamfiiliksiä”

  1. Mä kans tykkäsin jamista, koska liikkeet ei tarttenu olla atleettisia. Sai vaan rennosti omaan tyyliin heilua :)

    .anne

    • jep, nimenomaa ku vaa pystyy heittäytyy ja vetää omalla tyylillä nii jami on vaa niiiiiin siistiä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta