aamulenkillä

Heips. Tänään koittaa se päivä, kun pääsen taas fanittaa mun ykkössuosikki dj:tä eli Tiestoa! Tästä johtuen pitikin hoitaa päivän treenit heti aamusta :) Alkuviikon sairasteluiden aikaan mun oli ikävä vähä kaikkia lempparilajeja, ja tänää tossa aamulenkillä tajusinki, että oon onnistunut mahduttaa tähän loppuviikkoon tosi monipuolisesti kaikkea kivaa: attackia, kuntosalia, bodyjami, pyöräilyä ja juoksua :) Jees! Laitoin siis tänää varmaan ekan kerran lomani aikana kellon soimaa aamulla, jotta ehdin juoksee lenkin ennen ku kaveri tulee hakee summersoundreissulle. Mutta eipä sitä kelloa tarvittu, ku ponkasin jossain siinä seiskan aikaa liikkeelle. Laitoin jo illalla kaikki kamat valmiiksi, ja herättyäni lähdin siis suoraa sängystä kirmailemaan ja kasvattamaan aamupalanälkää. Täytyy kyllä sanoa, että oli hiljasta tampereella tohon aikaa sunnuntaiaamuna :D haha.
Laitoin nyt ulkokokeiluun noi mun uusimmat juoksukengät (niken air pegasukset), ku tuntuu, että kaikissa mun ulkokengissä on jotai vikaa. Ja nää kyllä ainakin ekan käyttäkerran jälkee antoi mulle vähän toivoa, että voisin selviytyä juoksulenkeistä ilman rakkuloita ja nirhaumia! Juoksin jonkun tunnin ja sinä aikana ei ainakaa puristanu, hiertäny tai painanut mistään – jees! Askel sen sijaan ei rullannu ihan parhaalla mahdollisella tavalla, jotenki kroppa tuntui vähä raskaalta. Voi olla, että eiliset attackit ja salitreenit vähä hapotti alla. Tai sitten pitkä juoksutauko vaikutti osaltaan? No, en tiedä. Tuli kuitenkin käytyä, ja en tiiä tarviiko nyt eriksee ees mainostaa, että onhan se ihan mahtava fiilis noiden aamulenkkien jälkee ku alkaa keittelee puuroja ja kahveja! Jotenki elämä tuntuu vielä vähä hienommalta, ku endorfiineissä vetelee aamupalaa naamarii ja suunnittelee päivän menoja <3

Tänää on siis tiedossa reissu helsinkiin summersound festareille, ja voin yrittää olla sekoittamatta niitä tapahtumia tänne blogiin tän enempää, eihän ne tavallaan tänne kuulu :D Mä vaa rakastan yli kaiken sellasta musiikkia, mitä siellä soitellaa koko viikonloppu, että oon jo nyt ihan taivaassa, vaikkei auto oo ees startannut pihasta. Haha. Ja ku nään vielä tieston, niii oon aivan innoissani ja tuntuu, että tää kesä ei vois olla enää yhtää ihanampi just tänäää!! 
Milla

2 vastausta artikkeliin “aamulenkillä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta