kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaus, osa 2.
Moikka! Oon pyöritellyt mielessäni ja suunnitellut menoa kehonkoostumusmittaukseen jo useamman viikon ajan. Eka suunnittelin, että meen sinne loman lopussa, koska sitte saisin viimeistellä kaiken työn ja mennä sinne hyvillä fiiliksillä ja mahdollisimman hyvässä tämänhetkisessä kunnossa. No, sitten koittikin heinäkuun sairastelut ja bailaamiset ja tuntui suorastaan karseelta edes ajatella, että niiden jälkee lähtis :D Tänää kuitenkin tuli nii hyvä tarjous vastaa, että pakkohan sinne oli mennä. Ilmaista kehonkoostumusmittausta keskustorilla! Ohjeessa sanotaan, että ennen mittausta ei tulisi syödä / juoda 3 tuntiin, vessassa pitäisi käydä puoli tuntia ennen eikä kovaa treeniä sopisi olla 1-2 vuorokauteen alla. Mikää näistä ei tänään täyttynyt kohdallani, mutta viimeksikin kun kävin, nii tais olla iltapäivä ja menin suoraa töistä ja luultavasti treeniäki oli edellisiltana takana, eli ehkä nää saadut tulokset nyt kuitenkin on jollaintapaa kuvaavia ja verrannollisia keskenään :) Ainakin mittauslaitteena oli sama kuin viimeksikin: tanita.
 
ruipelompi jumppatyttö
vähä muhkumpi sali-innostelija ;)
 Verrattuna viime mittaukseen, niin ikää on tullut vuosi lisää. (hehe, oikeesti viime mittauksesta on noin 5kk aikaa). Pituus on edelleen sama, eli koska onnekseni mittari ei suostu ottamaan puolikkaita senttejä, niin mun pituudekseni on kummallakin kerralla merkitty 158cm. Puoli senttiä ylöspäin siis ;) Painoa sen sijaan mittari näytti huimat 3kg enemmän kuin 5kk sitten ;D öööh. Mitä! Mun aamupaino on kyllä noussut talvesta pari kiloa, viime aikoina se on ollut noin 58-59kg, kun talvella se oli noin 56-57kg. Viimeksi tanita näytti 57.4kg ja tänään 60.4! tsiisus. Toivotaan, että kroppa oli vaa keränny aamun treenien jäljiltä vähä nestettä lihaksiin ja treenin jälkeen syöty jättimäinen kermakanalounas vaan painoi sen pari kiloa vatsassa :-D hihi. Ja itseasiassa tossa lapussahan on toi nesteen määrä ja tällä kertaa se oli 2.5kg enemmän ku viimeksi… No, enivei musta tuntuis hassulta painaa yli 60kg. Jotenki näin lyhyt ihminen sopii paremmin tonne viidenkympin puolelle……. Vaikka eipä se vaaka nii tärkee sais olla :) No mutta sitten asiaan. Jospa laitan teille vähän verrokkeja, niin on ehkä selkeempää kun tää mun poukkoileva kirjoitus! Alla siis sekä viimekertaisen mittauksen tulokset (19.3) ja sen perässä tän päiväinen tulos ja sitten niiden välinen erottus, eli nimenomaan se tärkein tieto – onko tässä kehitytty johonki suuntaa ;)!
 
Rasvaprosentti
18.3 24.2% 
2.8 23.1%
= -1.1%
 
Oikea jalka
19.3  rasvaprosentti 30.8%, lihasta 7.1kg
2.8 rasvaprosentti 29.3%, lihasta 7.6kg
= rasvaa lähteny 1.5% ja lihasta tullu 0.5kg
 
Vasen jalka
19.3 rasvaprosentti 30.9%, lihasta 6.9kg
2.8 rasvaprosentti 28.7% lihasta 7.7kg
= rasvaa lähteny 2.2% ja lihasta tullu 0.8kg
 
Oikea käsi
19.3 rasvaprosentti  27.3% lihasta 1.9kg
2.8 rasvaprosentti 19.5%, lihasta 2.5kg
= rasvaa lähteny 7.8% ja lihasta tullu 0.6kg
 
Vasen käsi
19.3 rasvaprosentti 27.6%, lihasta 1.9kg
2.8 rasvaprosentti 19.9%, lihasta 2.3kg
= rasvaa lähteny  7.7% ja lihasta tullu 0.4kg
 
Keskivartalo
19.3 rasvaprosentti 19%, lihasta 23.6kg
2.8 rasvaprosentti 19.6% lihasta 24.2kg
= rasvaa tullu 0.6% ja lihasta tullut 0.8kg
 
 
 
Ja mitäs näistä nyt sanois. Olen  tyytyväinen. Sanotaan se nyt vaikka ihan alkuun, koska sehän on tärkeää  :D Kaikkialta on lähtenyt rasvaa ja lihasta on tullut tilalle. Erityisen ilahtunut olen yläkropan kehittymisestä! Rasvaa on todellaki lähteny ja kohta heiluvien allien tilalla on timmit ojentajat ;) haha. Keskivartalo oli ainut kohta kropasta, johon on tullut viime mittauksen jälkeen lisää rasvaa. Koen kuitenki toisaalta, että keskivartalo on nimenomaan mun parhaita puolia, joten eipä siitä sen suurempaa ressiä tullut. Ihanaa huomata, että kuntosalitreenillä oikeesti voi saada tuloksia lyhyessäkin ajassa!! Arvatkaa vaa mikä motivaatio tuli taas ahkeroida kahta kauheemmin, hihiii!! ;)
 
eiks nää oo just oikeet eväät juhlia saavutettuja tuloksia :D!?
Milla

4 vastausta artikkeliin “kehonkoostumusmittaus”

  1. hyvä milla! upeat muutokset pienessä ajassa <3 Pitäis itekin päästä kattoo, onko mitää muutosta… :) ps. lihakset painaa…. :D

    • kiitti! eikö vaa, aika innostavaa :)) käy ihmeessä säki kattoo miten oot kehittynyt! joo kyllä lihas painaa mut on tota laardiaki vielä ihan jaettavaks asti ;-D mut pikkuhiljaa..

    • haha, thanks! ei ollu ihan vaa oman pään sisällä se, että käsii olis saanu vähä massaa ;) hihii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta