blogia kuvaavia sanoja – eiku? :D

Haha. Oon selannut bloggerin saloja jo tossa kevään mittaan ja muun muassa myös viikoittain hakusanoja, joilla ihmiset ovat löytäneet blogiini. Oon nähny näitä aikasemmin joskus joillain bloggaajilla, mutta nyt vasta pääsin repeilee omille hakutuloksilleni, onhan tässä nyt ollut jo kolmeneljäsosavuotta ihmisillä aikaa eksyä blogiini :-D En tiedä kuinka paljon teitä kiinnostaa, mutta musta nää hakusanahomma on tosi kiinnostavia, koska sieltä voi vähä kattoo, mistä aiheista vois kirjoitella :) Niinpä päätin nyt jakaa näitä tietoja vähä teillekin, ja tässä tulee muutamia yleisimpiä hakusanoja sekä jotain ihan hasardeja:

Yleisimmät hakusanat, joilla ihmiset löytävät blogiini

1. Treenikengissä  (jee, eli joku todella googlaa ja haluaa löytää tänne ;))
2. Kehonkoostumusmittaus
3. Terveellisiä herkkuja
4. Treenaajan ruokavalio
5. LesMills Grit

Edellämainitut sopiikin mielestäni hyvin blogini sisältöä kuvaaviksi sanoiksi, mutta mitens sitten nämä..

Ruodussa – Yritetään olla, mutta aina ei onnistu :D
Jumppasukat – treenikengät löytyy, mut jumppasukkina nyt menee kaikki korista löytyvät
Paras lattianpesumoppi – Juuu-u sinillä siivous sujuu vai miten se meni?
Finni selässä – On ollut joskus sielläkin, kipeitä ovat. Voi joskus johtua palkkarista.
True bodari – Missä?
Hiki – Saattaa tulla jos oikein urheilee

Hyvä takapuoli – toisena päivänä on ja toisena ei

Isot hauikset – niitä tavoiteltu vuodenvaihteesta asti

Kuraiset vaatteet – ööö?

Mitä tehdä lepopäivänä – mee särkänniemeen!

Että semmosta :-D Mulla oli ajatuksena kirjottaa tänää yhestä tärkeästä (ainakin mulle itelleni melkein tärkeimmästä) jumppiin liittyvästä aiheesta. Tai itseasiassa aloitinkin sen kirjotuksen jo, mutta jotenki se aihe herättää mussa niin paljon ärtymystä ja toisaalta innostusta ja sit taas kaikkea vihan ja surun ja ilon väliltä, niii en nyt heti pysty kirjoittaa sitä loppuun niin, että se olisi julkaisukelpoinen :D haha.Nii laitoin tähän väliin nyt näitä! Ja kun teitä ehkä kuitenkin jäi kiinnostamaan, mikä se aihe on (ja joku jo varmaan arvaskin mut tuntien) nii no, enpäs paljasta sitä kuitenkaan nyt… On ollut vaan taas niin sanotusti tapetilla tää aihe kuluneen viikon aikana, nii tuntuis taas hyvältä päästä vähä purkaa ajatuksia siitä ;) Mutta ehkä huomenna sitten, sikälimikäli saan ajatukseni koottua luettavaan muotoon :)!

Kävinpä muuten tänää pitkästä aikaa steppailemassa. Ei oltu miksattu vielä tota nykyistä bodystep 92 -ohjelmaa, joten tuli nyt kokeiltua sekin kokonaisuudessaan :) Olin kyllä vähä ihmeissäni ensimmäiset puoli tuntia, kun tuntui ihan kauhean kevyeltä! Oon ollut ahkera steppailija 2-3 viime vuoden ajan, mutta nyt tänä vuonna laji jäi muiden lajien jalkoihin ja kuolikin aika pian kokonaan pois mun treeniviikoista, kun mun lemppariohjaa lopetti sen pitämisen. Ja aikaisemman kokemukseni mukaan mä nimeäisin stepin ihan-tosi-kovaksi reeniksi! Jopa kovemmaksi kuin attack, vaikkei kylläkään kivemmaksi ;) haha. Mutta tää bodystep 92 oli kyllä tosi laimee… Vaikka kuinka riuhdoin ja pompin nii ei saanu sykkeitä nousee kauheen hyvin. Ja biisitki oli ihan keskitasoa, ei kovin hyviä. Jotenki se kunnon bassojytä puuttui :D Oikeastaan vasta kiertoharjoitteluvaiheessa mä sytyin siihe bodystep hc-fiilikseen ja tekemiseen, mihin oon tottunut! Mentiin siis joo (onneks) athletic-versio kuitenki! Kokemukseni mukaan se kun on kuitenki aina kovempi, kuin party+speed. Ja se athleticbiisi oli kiva! Mutta se on kyllä aina :-) Totesin vaa siihe loppuu sit ”joko se loppu” – mitä en oo koskaan aikasemmi missään sielun ja ruumiin voimissa voinut tehdä, koska steppihän on perhanan raskas laji. Mut tänää ois voinu kyl vetästä toisen athleticbiisin siihe perää ;) Se ja lihaskuntobiisi oli kivoja, mutta muuten oli kyl nii iisi setti, että en menis uudellee ihan heti. Mut onneks oonki lomalla ja voin mennä mihin tahansa muualle loppuviikon! :)

Ihan mielenkiinnosta kysyisin, jos ootte enemmän käyny tossa 92-ohjelmassa, et onko ohjaajat puhunu että toi olis kevyempi kuin yleensä? Mitens tän ohjelman party + speed, onko hyviä?:)

Milla

Yksi vastaus artikkeliin “blogia kuvaavia sanoja – eiku? :D”

  1. Ainakin yhden ohjaajan oon kuullu sanovan, että toi step 92 on aika kevyt. Ja sitäkin useamman jumpparin oon kuullu tunnin jälkeen ihmettelevän, että sykkeet mateli vartin jossain 120:ssa, hahhah. Omasta mielestäni kans ihan kökkö ohjelma kyllä, en malta odottaa sen vaihtumista, etenkin kun kaks edellistä ohjelmaa oli niin hyviä että välillä kävin vetää sen saman ohjelman neljästi viikossa. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta