hyvänmielen lauantai kuvina ;)

Tällä viikolla olen tietoisesti yrittänyt välttää kiirehtimistä, hosumista ja stressiä. Eka työviikko takana, ja mun tarkoitus oli totutella ajatukseen, että arki on taas täällä, enkä pääse enää treenaa yhtä vapaasti, kuin kesällä, ja toisaalta, myös ruokailut vaatii enemmän suunnittelua. Kesäloman tupla-triplatreenipäivistä on nyt siis siirrytty taas tavalliseen ja ns. normaaliin yksi treeni päivässä -ajattelutapaan. Ja koska alkukesästä meni jo vähä liian kovaa, niin nyt yritän vähä rauhoittua myös niistä ajoista :-) Onneks sain noi vikat lomaviikot vetää täysillä kaikkia hullun kivoja treenejä, nii nyt voi sit ottaa vähä rauhallisemmin ihan kaikinpuolin. Lomalla viiletetää ja arkena energiaa jaetaan muuhunki kun vaan treenaamiseen ;) On aika yksilökohtaista, mikä on kenellekin kevyt treeniviiko ja mikä raskas, mutta esimerkiksi tänään, kun aamulla ajattelin pääseväni pitkästä aikaa salille ja attackii nii ihan meinasin haljeta innostuksesta :D! Tuntui nimittäin, että oon vetänyt jotenkin tosi vähäisillä treeneillä arkiviikon. Heiasta kun katsoin, nii oon kuitenkin treenannu melkein joka päivä tällä viikolla, mutta ehkä vaa noiden kesäloman hulluttelujen jälkeen ei oo yhtään sellainen olo. Tunteja oli kertynyt kuitenkin vain 3-4, mutta vertauksen vuoksi jollekin taas 4 treeniä viidessä päivässä saattais olla paljonkin. Kukin tyylillään, mutta pääasia mulle on siis se, että arjen kokonaisuus liikunnan, levon, ravinnon, ja työn välillä olisi jotakuinkin tasapainossa :-) Siitä ajatuksesta nyt lähdetää rakentaa tulevaa syksyä. Toivottavasti vähä menestyksekkäämmin, kuin viime kauden lopulla, jolloin tein vähän liikaa kaikkea. Tuli liikaa kuormaa ja stressiä. Kuten teille kerroinkin. Onneksi aina saa koittaa uudelleen :)
Syksyn suunnitelmiin kuuluu siis omasta hyvinvoinnista huolehtiminen kaikin puolin.
Viikonloppuisin on kuitenkin arkiviikoista poiketen lupa edelleen riehua ja tehdä kaikkia kivoja asioita justii nii paljon kuin huvittaa :-D Viikonloppujen arvo nousee muutenki taas ihan uudelle tasolle, kun jokaisen hetken haluaa elää nautiskellen ja arvostaen :) Oon tänää ottanu ahkerasti kuvia, vähä niinku hyvitykseksi, kun arkiviikolla kirjoittelu jäi aika minimaalisen vähäiseksi. Niinpä tässä samassa on myös vähä materiaalia mun tavallisesta, mutta niin mukavasta lauantaista :-)
 
Aamu alkoi naina niin nautinnollisella asialla, kuin rauhallisella aamukahvihetkellä :-) Pari kuppia kahvia ja aamulehti on niin hyvä yhdistelmä hyvin nukutun yön jälkeen.
     
Parhainkin aamuhetki täytyy jossain vaiheessa päättää ja siirtyä kävelylle elmerin kanssa :D Sekin oli ihan mukavaa, koska aamusta oli vielä hieno ilma. Ihmeteltiin maailmaa ja käveltiin rauhaksiin yli tunnin lenkki ympyrää lähimaastoissa. Elmeristä on parasta pysyä lähellä kotia ja tunnin aikana ympyrää kiertämällä saatetaan saavuttaa jopa 1km pituinen matka :D Että ei mitää urheilua, vaa ihan vaa päämäärätöntä hengailua.
Hmmm. Nälkä kasvoi jo melko suureksi päämäärättömällä kävelyllä ja ajattelin laittaa kunnon aamupalan itelleni, jotta jaksan päivän treenit! No, joo. Katsaus jääkaappiin kertoi jotain muuta. Arki on tullut. Laitappa tosta sitten jotain hyvää ja ravitsevaa :-D Rahkaa salaatinlehdillä, maybe? Keksittekö muita hyviä ideoita?
Onneks mulla oli kuivakaapissa purkki pilttiä ja pakastimessa marjoja. Heitin sheikkeriin kaikki sekasin ja sain ihan ravitsevan aamupalan :-) Paitsi että nyt tästä sai käsityksen, että laitoin noi salaatitki. En laittanu ;)
 
Aamupala sai hetken sulaa ja sitten viikon odotetuin osuus: kunnon salitreeniä ja attackia!<3 Lauantaitreenit on ehkä parhaita maailmassa?! On kivaa treenata, kun on saanu nukkua tarpeeksi pitkää, syödä hyvän aamupalan ja treenipaikalla odottaa mieluisat lajit :-) Ainiii, ja tietysti ne tutut treenikamut (nro.1-52). hihi. Tänää oli tosi kivaa!
Hikoilutti muuten ihan perhanasti! Aloin miettii, että johtuukohan se siitä, kun oon treenannut tällä viikolla vähemmmän? Oon treenannut taas normaalisti, ei liikaa eikä liian vähänkään. Pitkään mun on ollu hankala hikoilla sillai kunnolla, että paita olis ihan muuttanu väriä treenin päätteeks, mutta tänää se onnistui jo pelkästää salin puolella :-) hihii. Taidan jatkaa tällä linjalla. Attackisaki jalka nousi ku jollain kumiukolla, kun ei ollu mitää jumeja alla! :D
 
 
Eipä se aamupala pitkälle kanna, joten pakkohan se oli jossain välissä käydä kaappiakin täyttämässä. Tiesittekö, että empiirisen tutkimukseni mukaan lidlistä saa alla olevat ruuat paljon halvemmalla kuin muista keskustan kaupoista? Jos ette, niin nyt tiedätte :)
 
Ah, ruokaa kiitos mulle! Tähänkin lauantaihin oon onnistunut mahduttaa aamupalan, lounaan, välipalan, toisen välipalan ja päivällisen. Syöminen on mukavaa :-) Tosin edelleenkään suunnitelmistani huolimatta en saanu aikaseks ostaa taas(kaan) mitää muuta kuin jauhelihaa. Mutku se on nii hyvää!
 
Niin, ja jotta tämäkään päivä ei täysin kommelluksitta olisi päätöksessä, nii täytyy nyt kertoa, että kävin myös murtautumassa erääseen pyörään tänään. Nimittäin omaani. Tai oikeastaan toimin rikostoverina ja kannustajana kaverilleni, joka jollain sahannäköisellä välineellä ja jollain isoilla pihdeillä sai pyörän lukon rikottua :-D Avain siis yksinkertaisesti vain katkesi lukon sisään kun olin avaamassa sitä, niin eipä siinä paljon muuta ollu tehtävissä. Kiitos kamulle avusta, yksin en olis ikinä saanu sitä auki – tai siis rikottua ;)
 
 
Illalla sain vielä ihanan ystävän yllätysvierailulle Helsingistä saakka :) En tajunnut ottaa yhtään kuvaa, kun juoruiltiin kilpaa kaikkia viimeaikaisia kuulumisia. Mutta iltapäiväkahvit (vai alkuiltakahvit?) tuli hörpittyä hyvässä seurassa ja vaihtoipa pari treenivinkkiä ja -vaatettakin omistajaa :-) Kaikenkaikkiaan todella hyvä päivä. Oon nähnyt ystäviä, rentoillut, treenannut ja viettänyt aikaa elmerin kanssa kotona. Tällaisten asioiden voimalla mä ainakin jaksan panostaa täysillä arkeen :) Villimmän kesälomaviilettämisen jälkeen rauhallinen hengailu on oikeestaan tosi jees :) Ja viikonloput on nimenomaan sitä aikaa, kun saa tehdä juuri niitä asioita, jotka voimauttaa mua parhaiten :) Kiitos tästä päivästä!<3 Kivaa, että huomennakin on vielä vapaapäivä.
 
Millä tavalla sä rentoudut ja lataat akkuja työviikkon? Onks joku muu tällaisen hengailu-rentoilun kannattaja, vai tykkäättekö valvoa, matkustaa, bailata, käydä ravintoloissa tai tehdä mahdollisesti jotain muuta erilaisempaa? :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta