jumppavieraana

Tulipas tästä päivästä oikein yllätysten sunnuntai! Löhöilin vaa puolenpäivän aikaa kotona, eikä ollu oikei mitää järkevää tekemistä kun suunnitelma ja suunnitelman varasuunnitelma oli molemmat peruuntuneet. Kaveri soitti sitten sopivasti siinä, että on juuri missannut aamupäivän pumpin täpärästi.  Seuraava pumppi meniski vasta siinä 18 aikoihin, joten odotusaika oli ehkä hitusen liian pitkä. Ite olin suunnitellu combattia tälle päivälle, tosin sekin menisin vasta ennen pumppia, noin klo 17 aikoihin. Pyysin kaverin mun luo ja alettiin suunnitella jotain järkevää yhteistreeniä – miten päästäis mahdollisimman pian pumppiin / combattiin :-D Tai sitten vaihtoehtoisesti jommankumman pitäis luopua omasta suunnitelmasta, jos onnistutaa tekee joku kompromissi tän päivän treenin suhteen…
 
Meidän jäsenyyteen kuuluu siis kolme salia, jossa pyörii mahdottoman paljon jumppia, mutta missään niistä ei sattunut menee parin tunnin sisällä pumppia tai combattia. Koska meidän sali kuuluu K-saleihin nii innostuttii tutkimaan naapuripaikkakuntien jumppatarjontaa myös! On kyllä aika huikeen kivaa, että tolla K-kortilla on mahdollisuus siis vierailla lukuisilla eri saleilla ympäri suomen veloituksetta 2krt/kk! Katsottiin muun muassa Ylöjärven ja Nokian salien tarjontaa, mutta mitään kauhean inspiroivaa ei sielläkään pyörinyt sopivaan aikaan. Eikä ainakaa sitä combattia ja pumppia jota etittiin :D No, koska K-salit ei tällä kertaa ollut aivan onneen, nii päädyttii kattoo myös Tampereen muiden salien tarjontaa. Loppujen lopuks muistettiin, että Tampereellahan on eräs sali, johon on mahdollista edelleenkin mennä suht edullisella kertamaksulla käymään! Monestihan nykyään tuntuu, että kertamaksulla ei mielellään oteta asiakkaita, vaan aina tarjotaan jäsenyyttä tai vähintäänkin täytyy ostaa kymmenen kerran kortti ja varata joku aika asiakasneuvojan tapaamiseen, ennen kuin pääsee kokeilemaan salin palveluja. Kurkattii tän salin tarjontaa ja tättärää – mitä ihmettä – siellä alkais 45minuutin päästä combattin ja sen perää menis heti putkeen pumppi!! :D Ei voi olla totta! Suht pikaseen vauhtiin treenikamat niskaan ja laukku olalle ja menos :D!
rauhallinen sunnuntai…….
Oli jotenkin ihan hullunkurisen hassua ja hitusen nostalgistakin olla jumppavierailulla ;) Mä en oo varmaa koskaa aikasemmin kikatellu ja lähettäny näin paljon merkitseviä katseita peilin kautta jumppakamulle, ku mitä tänää tehtii :-D haha. Jos jotain arviota sanoisin, nii kertoo ehkä jotain, kun nimettiin  kaverin kanssa tää visiitti kiitollisuusvierailuksi. Lyökää mua halolla päähän jos vielä joskus valitan oman salini a) musiikista b) tunnelmasta tai c) ilmastoinnista. Viimeisin on kaverini nimeämä kiitollisuuskohta. Mutta oikeesti. Tekee ihan hyvää välillä nähdä muitakin saleja, oppii taas arvostamaan niitä kaikkia (välillä itsestäänselvyytenä) pidettyjä asioita, jotka tekee jumppaamisesta kaikista kivointa! Vierailujumpalla oli kyllä todella-todella hienot diskovalot (paljon hienommat kuin meidän salilla!), sairaan hyvässä tikissä oleva motivoiva pumppiohjaaja (kiitos kivasta ohjauksesta) sekä ihanan paljon (laihistavia) peilejä! Pisteet näistä! Kaikki muu sen sijaan……….. No, oma sali on paras sali ;)<3
 
 
…muuttuikin minuutissa kivaksi treenipäiväksi!
……….Mua kyllä edelleen jäi kaivelee ne diskovalot. Perhana olis mageeta mennä sinne salii ja laittaa se ihan pimeeks ja ne sairaan mageet, musiikin tahtiin vilkkuvat,  lähestulkoon strobovaloiksi nimeämäni diskovalot päälle ja sit joku attackijytä soimaa täysillä!! aiai, olis ihanaa :-)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta