perhanan sukraloosi

Viime viikko oli tosiaan loman jälkeen ensimmäinen treeniviikko taas arjessa, työn ohessa. Ja se näytti tältä: 2 attackia, 3 salitreeniä, juoksulenkki ja yks pumppi.
 
Aika perushommia. Yksi treeni päivässä ja keskellä viikkoa arkinen lepopäivä :)  Oli kaikinpuolin hyvä viikko! Joka päivä oli energinen olo, ja itseasiassa siinä vaiheessa, kun viikonloppu koitti, nii musta tuntui, että olin treenannut aika vähän ja oikein pursuilin jumppafiilistä! Olihan viime jumpasta aikaakin KOKO arkiviikko ;) Keskiviikkona pääsin jo aikasin töistä kotiin, joskus 13-14 aikoihin, nii juoksin sillon sen työmatkan ja päivän treeni oli siinä. Seuraava treeni olikin vasta perjantai-iltana, nii tuli aika pitkä väli siihen, nii seki varmasti vaikutti, että viikonloppuna oli taas ihan uudet energialevelit!! Pääsin vielä pariin kertaa nauttimaan salitreenin alkulämmöistä biggest loserin tahtiinki, hihi. Aijo varmastikin jatkossakin pitää 1-2 lepopäivää arkiviikolla, koska nyt alkaa huomata, että treenikamujen kanssa saa kaikista parhaiten sovittua yhteistreenit juurikin viikonlopuille. En oikeastaan ees oo nyt viittiny alkaa väkisin sovittaa aikatauluja yhteen, vaa elän päivän kerrallaan ja meen treenaa, jos ehdin ja jaksan. Ja jos en, nii sitten en. Jos ehdin jo sopia treffit jonkun kanssa, nii mähän en niitä peruuta, joten se on yks suuri riskitekijä siinä, että alan taas touhottaa liikaa… Huomaatte ehkä tän mun rauhoittumissuunnitelman, mutta pakko sitä on tuoda esiin vähän, koska tosi ahkeraa sitä kohti nyt kuitenki meen :) Järkeviä ja kivoja treenejä olis toiveena tälle syksylle!
 
Mutta tiiättekö. Mun sukraloosiyliherkkyyteni on taas käytännössä puhjennyt kukkaan. Voi tsiisus. Ostin sillon viikko sit uuden pussin puddingia, ja tässä ollaan. Mun iho ei yksinkertaisesti vaan kestä sukraloosia. Ja sehän on siis makeutusaine, jota käytetään tyyliin kaikissa urheiluvalmisteissa: palkkareissa, protskupatukoissa ja puddingissa. ääh!
 
Sori toi ruma ja ällöttävä kuva, mutta ku kukaan ei usko, että se on nii paha ennen kuin näkee! :D Mun naama on siis kauttaaltaan tossa kunnossa. En vaa voinu laittaa koko naamasta kuvaa, koska mulla on nii ällöttävän sairas ja ruma olotila, että mun itsetunto ei vaa olis kestäny sellasen kuvan laittamista nettiin :D Vaikka sehän oon mä! Just tälläsenä ku täällä kirjottelen.
 
 
Ajattelin, että toi pudding on ihan loistava välipala iltapäiviin, kun syön lounaan töissä 11-12 aikaan ja pääsen kotiin 16-17 aikoihin. En todellakaan pysty/jaksa/halua odottaa seuraavaa ruokailua 4-5-6 tuntia, joten syön iltapäivällä 14-15 aikoihin välipalan. Työn luonteesta johtuen sen täytyy olla jotain, mitä voi säilyttää huoneenlämmössä. Mulla se on ollut puddingia+hedelmä viime viikon. Ja tässä ollaan. Iho on niiiin hirveen rumassa kunnossa, että mun on tänää ollut tosi paha olla. Mun ihoon ihan sattuu, ja mulla on ihan ruma olo sen takia. Niin ärsyttävää :/ 
 
En kyllä voi jatkaa tällä päivittäisellä puddingvälipalalinjalla, joten 
 olisko teillä ehdottaa jotai kivoja terveellisiä välipaloja, joita voi siis säilyttää huoneenlämmössä? Ei mitää sokerijuttuja, ei sukraloosia ja mielellään jotain proteiinipitoista. Thanks! :)
 
……………nyt mä lähen combattii tällä naamalla, enkä varmaa laita yhtää meikkiä, ettei ainakaan pahene :D Oon ainaki pelottava taistelija? :-D
Milla

15 vastausta artikkeliin “perhanan sukraloosi”

 1. Tonnikala tuli ekana mieleen! Ootko kokeillu tomaattikastikkeessa sitä? Nam nam!
  TAI sit hankit itsellesi termoksen ja isket sinne murkinaa :)

  • en oo kyllä tonnikalaa syöny muuta ku vedessä, täytyypä kokeilla. kiitti vinkistä! :-) Niin, tosiaan joo, mullahan on frozzypack, miksen tajunnu et sitäki vois käyttää. olipas tää nyt tuplahyödyllinen tää sun kommentti, kiittiii!

  • Löysin blogisi vasta enkä ole lukenut muita postauksia kuin tämän. Mutta siis itselläni on aivan sama yliherkkyysongelma, helpottavaa tietää että en ole ainoa! Itse käytän palkkarina Hera80 Naturellia + kaakaojauhetta (sokeripitoisuus tietenkin riippuu mitä kaakaojauhetta käytät, Oboytakin saa vähäsokerisena eikä mielestäni sisältänyt sukraloosia) Tsemppiä treeneihin! :)

  • okeei! joo mäki teen ite palkkarini Massin maustamattomasta protskusta ja kaakaoista sun muista :-) mut en oo kyl tajunnu miettii mitää vähäsokerista kaakaoo, ihan normi pirkkaan oon tehny :D

 2. Voi ei! Mulla on ilmestynyt pari näppylää myös kasvoihin, kun söin viime viikoll pari protskupatukkaa…ostin nyt sitä puddingia. Toivottavasti se ei tee mitään! :/

  • en oo siis yksin tän asiani kanssa, cool :D miks jostain terveellisestä ruuasta pitää oikeesti tulla näppylöitä! tai no, mikä on kenenki mielestä terveellistä. mutta ainaki terveelliseen elämään liittyvästä ;p toivotaan et pudding toimii sun kohdalla vähän paremmin!

 3. Loistava blogi, eksyin tänne kun etsin kokemuksia Gritistä, mutta jotenkin jumituin tänne ja eilisen ei-niin-kiireisen työpäivän aikana kahlasin läpi melkein kaikki sun tämän vuoden kirjoitukset :D

  • aijaa! hei onpas tosi kiva kuulla :-) tuli hyvä mieli, kiitos kun jätit kommenttia!

 4. Jos löydät jostain Questin protskupatukoita (niitä patukoita joissa ei ole sukraloosia vaan steviaa), niin perskeles, siinä on sulle herkkua! <3 :D Ilman mitään ylimääräisyyksiä, sitä sokeriakaan. :)

 5. Voi hitsi :( Tajuan kyllä tuon et näppylät ällöttää itseään :( Anteeks jos kuvotan mut mulle tuli sellasia aknefinnejä selkään ja se tuntu niin ällöttävälle että ja mä en ois voinut ees kuvitella laittavani kuvaa niistä blogiin ku ne tuntu niin hirveille! Vaikka nehän on vaan finnejä ja kaikilla niitä on mut ei sitä jotenki osaa ajatella niin :P

  • mua ei näppylähommat paljon kuvota, oon kärsiny nii pahasta aknesta että on ihan turtunu noihin jo :D noi selkäfinnit on justii kaikista kipeimpiä! Tai ainaki mulla joskus korisaikoina oli. Hiki sai ne nii kipeeks et reenien jälkee ihan itektti. mut tosiaan, toki jollekin herkemmälle nää tälläset kuvat on ällöjä :D onhan tässä blogissa nähty muitakin ällötyksiä, kuten mun verinen sormi ja ällöttävä puhjennut jalkarakkula. haha. oon oikeestaa aika ällötyyppi :D

 6. Valio Pro Feel-juomat säilyy huoneenlämmössä. Kaikenlisäks ne on todella nopee juoda lennossa :D

  .anne

  • jooo thanks! tänää join combatti-attacki -combon jälkeen semmosen lakritsin makuisen. vähä oli hyvväääää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta