hups, ostin uudet treenikengät

Heipsan. Kaikki tampereella urheilevat asuvat varmasti tunnistavat lielahden tukkutorin tapahtumana :D Siellä on kauheesti kaikkea ihanaa urheilukamaa halvalla hinnalla koko viikonlopun ajan! No okei, on siellä muutaki, mutta ei mua paljon kodinkoneet tai muut rojut saa liikkeelle lähteen. Sen sijaan eilinen mainos aamulehdessä mun suosikkitreenikengistä tarjoushintaan sai aikaan aikamoisen tahtojen taistelun mussa. Kuun alussa lupasin itelleni, että en osta elokuun aikana yhtään uutta treenivaatetta. Tai ylipäänsä mitään treenaukseen liittyvää. Koska yksinkertaisesti perusteluna: mä en tarvii yhtään mitään. Mulla on ihan hirveesti treenitoppeja, monet treenihousut, parit shortsit ja caprejakin on. On myös eri lajeihin sopivat kengät ja kenkien väreihin sopivia hiuspantoja. Löytyypä myös sykemittaria ja varaparistojakin siihen. Ja tietysti kaapissa on myös eri säähän sopivia ulkotreenivarusteita, joten kaikella järjellä ajateltuna mulla ei olis mitää tarvetta astella lähellekään intersportia (tai tukkutoria) just nyt. Eilen onnistuinkin työviikon uuvuttamana jäämään kotiin töiden jälkeen. Hypistelin kyllä silti tukkutorin mainoslehtistä ja ihailin niitä Niken treenitossuja. Kaikki meni hyvin siis tähän aamuun saakka. Yön aikana mä kai tein jonkun alitajuisen päätöksen, että mun on mentävä katsastamaan, josko niitä tossuja olisi vielä perjantain jäljiltä jäljellä. Tänää en siis enää yhtää taistellut itseäni vastaan, vaa vetelin aamupuuron pikaisesti naamariin ja lähdin kohti tukkutoria :D Sen verran pidin päätöksestäni yhä kiinni, että ajatuksenani oli ostaa ainoastaan ne kengät, jos niitä olisi jäljellä. Ei siis mitään muuta. Ei edes sitä yhtä treenitoppia! 
 
Olinkin paikalla juuri klo 9, kun portit avattin ja ryntäsin suorilta kohti Niken hyllyä. Pyysin myyjältä kokoa 38. Sovitin kenkiä ja menin kassalle. Klo 9:05 olin ulkona kaupasta :-D Onnellisena. hihi. Mä sain ne kengät!<3 Oon varma, että näin oli tarkoitettu. Sen verran päättäväistä toimintaa oli jopa multa. Aikaisemmin keväällä kerroin, kun ostin Niken air pegasukset ja ne on olleet nyt ihan täydelliset juoksuun. Siirsin siis uusimmat kenkäni (ne neonvihreä-keltaiset) ulkojuoksukengiksi ja oon treenannut sisällä noilla mun jouluna ostamillani New Balancen kengillä. Nyt sitten sain niiden kaveriks harmaa-siniset air pegasukset! Ja mitä niillä oli hintaa vai? NO 49 EUROA :)<3 Melkein ilmaset siis. Oikeesti. Kun toi malli on niin täydellinen mun jalkaan, nii olis kyllä ollu hullua jättää näin hieno tarjous käyttämättä. Normaalistihan noiden hinta pyörii siellä 100-140e välillä vähä riippuen, kuinka uusi malli on kyseessä. Tää on joku so-last-season ja olis ollu tarjouksessa (99e) myös vähä uudempaa mallia, mutta mulle ei kyllä oo väliä, minkä kauden kenkä mulla on jalassa. Pääasia, että se on hyvä jalassa. Ja on se tietysti kiva, jos ne näyttääki hyviltä ;-D
 
uudet niket <3
ulkojuoksuun siirretyt niket
new balancet sisätreeneihin
 Ja pitihän niitä uusia tulokkaita lähtee heti kokeileen. Tänää oli taas semmonen harvinaisuuspäivä, että mua ihan jännitti ennen jumppaa. Oli tiedossa vähä spesiaalimpi attacki, jota oltii odotettu ja pari viikkoa, ja saatii kyllä oikee kunnon menoa ja meininkiä. hihiii <3 Aina, kun on joku urheilutapahtuma tai spessumpi jumppa nii mua jännittää ihan vaa silkasta innostuksesta! Mentii sekalaisii miksauksia, musiikit oli ihanan kovalla, diskovalot pyöri ympyrää ja tunnelma oli ihan jossain taivaassa!! Heitin kaverille siinä kutosbiisin kohdalla et ”olis nii täydellistä, kun saatais mr. saxobeat vikaks sykehuipuks” ja arvaattekin jo ME SAATII SE! hahaa. Mikä tsäkä! En oo koskaan ennen menny sitä tuolla isossa salissa musiikit täysillä ja voin kertoa, että oli justii niin hienoa, ku mitä siinä kutosbiisin kohdalla vähä haaveilin. Se on niin ihanan pitkä ja kovatehonen biisi ja jotenki ihan erityisellä tavalla innostava, niin ihana että vedin sen ihan sykkeet maksimissa alusta loppuun saakka! Ei malttanut palautella ;) Ai että, miten attacki onki niin huikeeta!
 
attackia jännäilemässä odottamassa uudet popot jalassa ;)
Ja kyllä – uudet kengät oli aivan täydellisen pehmeät, istuvat, kevyet ja kaikinpuolin täydelliset attackikengät!
Milla

4 vastausta artikkeliin “hups, ostin uudet treenikengät”

  1. Itse käväisin kyseisessä tapahtumassa 10 aikoihin ja vähän yli 10 lähdin tyytyväisenä samat kengät kassissa :) Aivan mahtavan tuntuiset jalassa :)

    • vissii niillä oli ihan kiitettävä määrä myynnissä noita tarjoustuotteita, kun me lauantaishoppailijatkin saatii vielä nää täydellisen ihanat treenikengät kotiinvietäväks, vaikka itse tarjous oli jo perjantaina :-)

  2. Hehe, mä pystyin jättämään tuon väliin kun sain perusteltua itselleni, että menisin kuitenkin ostamaan pelkkiä treenitoppeja, joita minulla on jo riittävästi, eivätkä ne tarjoushinnat niiden kohdalla edes vaikuttaneet niin hyvältä. Katselin vähän noita kenkiä myös, mutta eivät ne sitten houkutelleet riittävästi. Asicsin kengät ovat minun heikkouteni :)

    • mä kans pelkäsin, että lähen sit ihan vallattomana kattoo kaikkia treenivaatteita, mutta onneks onnistuin pysyy lujana ja hankin vaan noi kengät. Asicsin kengät on kuulemma tosi hyviä, kaikista parhaita juoksukenkiä! En ihmettele, jos oot koukussa niihi. Ne on kyllä aika hintaviakin ku vertaa näihi niken tarjouskenkiin, haha :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta