uusia lesmills tracklistei

Heips! Oon sunnuntain kunniaks käyttänyt taas lahjaakkaasti about 3 tuntia ihan vaa uusien lesmills tracklistien syynäämiseen :-D haha. Parhainta hengailua! Viimeks, kun ohjelmat vaihtu, nii mähän jätin monessa lajissa uudet biisit yllätykseks ihan ekalle tunnille asti. Nyt tää kesätauko on kuitenki ollu niin kauheen pitkä, että mä en vaa millään malttanut olla tutkimatta uusia listoja! Uudet ohjelmat vaihtuu vasta suuskuussa ainakin meidän salilla, joten nykyisiä ohjelmia ja niiden miksauksia on saatu mennä kyllä jo tosi pitkään! Meillä pyörii combatissa jo ties kuinka monennet miksaukset, kun ne ekat on jo saatu aikaa sitte kulumaan puhki, haha :D
No mutta, mitäpä nyt tiivistetysti sanoisin tästä mun tutkimusmatkastani uusien tracklistien pariin. Hmmm. Olen innostunut! :) Kaikista tarkimpaan syynäsin tietysti attackin ja combatin listat. Attackin biiseistä aika monista löytyi jonkinlainen versio spotifysta, joten jos en nimestä tunnistanut jotain biisiä nii viimeistää kun biisi lähti soimaa, nii tunnistin kappaleen. Ainut, jota en (taaskaan!) löytänyt, nii vika sykehuippu. Ainoastaan tuli vastaan joku kamala rokkibiisi samalla nimellä, joten oletan ettei se se ollut :-D Attackissa ku on harvemmin pelkoa saada vastaan minkääntason rokkibiisejä. Ensivaikutelmilta kolmonen ja kutonen kuulostaa mun korvaan kivo(immi)lta :-) Attackin biisilista on kivasti koottu uusista ja vanhemmista biiseistä ja kivoista remixeistä!

                                             

Combatissa sen sijaan. No, alkaa taas troublemakerilla! Onneks vähä erilaisella ku mitä viime ohjelmissa on pyöriny ;) haha. Toi kolmosbiisiki on nimellään harhaanjohtava, mutta itseasiassa  melkein voisin ottaa sen Let’s go biisin ton letsgon sijaan.. haha. Ai mitennii mulla on sisäänajettu näkökulma, että lesmills pyörittää samoja biisejä lajista ja ohjelmasta toiseen ;) Combatin eka power training vaikuttaa kivalta, mun tyyliseltä hihiii. Mä nii rakastan noita vanhoja jumputushittejä aina vaan. Nään jo nyt iteni hakkaamassa tota täysillä! ;) Ja sen jälkeen fiilis kuoleekin – fall out boy. Oumai. Jonkun mielestä voi olla kiva, mutta mä en kyllä lämpee noille rokkibiiseille. En ees pystyny kuuntelee sitä taustalla tässä koneella ollessani ku tuli semmonen hermostunut olo. haha. Ja perää sitten vielä Roll over beethoven. En löytäny tota biisiä muistaakseni mistään, mutta jos toi on se biisi, jota epäilen nii menee samaan sakkiiin ton edellisen kanssa :-D huhhuh. Näyttää jo hetken aika huonolta, mutta onneks seuraava biisi pelastaa edes hitusen tunnelmaa! Kutosbiisinä on edellisen attackin vika sykehuippu this is love, joka mun mielestä oli sairaaaan hyvä!<3 Eli otan mielelläni sen tänne combatinkin puolelle :-) Sen sijaan muay thain biisi, jonka nimi on STAND UP FOR ROCK'N'ROLL ei vaan voi olla mitenkään innostava, hyvä tai mun tyylinen? Korjatkaa, jos tää on joku elektrobassojytäbiittibiisi. En nimittäin vaivautunut edes hakemaan tätä kuunneltavaksi mistään. Olisi iloinen yllätys, jos tää oliski joku teknobasslouderremixedittyylinen biisi? Pliis? Klubfiller sen sijaan on taas täysin juurikin sitä, mistä mä tykkään ja olen onnellinen, että se on valittu vikaksi sykehuipuksi, kiitos.
Tracklistien perusteella ei periaateessa voi sanoa ohjelmasta mitään. Käytännössä mä kuitenki sanon jotain :D Nimittäin musta vaikuttaa, että attackista tulee tosi kiva ja combatista vähä vähemmän kiva. Siinä on nimittäin mun makuun näin ensivaikutelmalta vähä liikaa rokkibiisejä. Mutta tokihan koreot ja biisien virallisten versioiden kuuleminen salissa tekee sitten ohjelmasta kokonaisen. Aijon varmasti kirjoittaa ainakin näistä kahdesta lempilajistani oman analyysini sitten, kun syyskuussa pääsen niitä kokeilmaan :-) Ei malttais odottaa!
ps. vähä mulla on hyviä ystäviä – sain ihanat uudet salihousut, ja maksunkin saa suorittaa vasta syyskuun puolella, joten pysyy tää elokuun lupaus suunnilleen kasassa vielä ;) hhaha. Oon haaveillu pitkään betterbodiesin treenihousuista. Sellaisista joissa menee takana värillinen paksu raita ja sivussa lukee toi teksti. Oon kattonu niitä nettikaupoista ja fb-kirppikseltä, mutta aina ne on ollu liian kalliita tai sitten oon ollu hidas ja joku on ehtiny ostaa ne mun nenän edestä pois. Nyt sitte tällä viikolla voivottelin tästä salaisesta unelmastani mun kaverille, joka totes, että hänellä on tismalleen mun kuvausta vastaavat pökät kotona kaapissa pölyttymässä :D haha! Sain ne siis alennettuun hintaan. Kertaakaa ei oo käytetty ja noi on täydellisen ihastuttavat <3 Tekis mieli laittaa ne tänää combattii.

Ps. jos haluut käydä tsiikaa uusia listoja ja tutkia tarkemmin muitakin lajeja, nii täältä löytyy klikkalemalla: bodyattack, bodycombat, bodystep, bodypump, bodyjam, cxworx.

Ootteko ehtiny jo kattelee uusia listoja? Mitä mieltä ootte?
 Vai jätättekö listojen syynäämisen syrjää ja yllätytte sitten vasta tunnilla? :)

Milla

8 vastausta artikkeliin “uusia lesmills tracklistei”

    • aijaa noni, hyvä jos oli hyötyä :-) jaetaan mielipiteitä lisää etenki sitten ku pääsee testaa uusia koreoita! ;)

    • jep todellakin! mä yleensä oon liittänyt sizzlerit sit siihe analyysipostaukseen ohjelmasta :D pääsee kunnolla fiilikseen!

  1. Helsinki Workoutissa pääsin uusia ohjelmia kokeilee, niin attack oli kyllä oikeesti ihan huippu! Varsinkin seiskabiisi on ihan huikeen mahtava että kantsii vaa oottaa kärsivällisesti koska se on nii hyvä :) Combatista mieleen jäi vaan venyttelybiisi jossa oli kyllä tosi kiva koreo (voiks venytteilyistä sanoo että koreo?xD) joka sopi musiikkiin mahtavasti :D !

    • voieiiii! en malta odottaa uutta attackia :-D!! hahaa. harvemmin venybiisit jää mieleen, et ehkä se sit oli jotenki erityisen kiva :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta