uusi banneri

Jokseenkin ironista, että keskiviikkona kirjoittelin lepopäivien tarpeellisuudesta ja määristä viettäessäni tän viikon suunniteltua lepopäivää. No, kuinkas sitten kävikään :D Oon kipeenä. Taas. Torstai-perjantain oon siis lahjakkaasti maannut harmaavihreänä vessan lattialla ja itkenyt äitiä – jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Eli tästä tulikin nyt sitten astetta kevyempi treeniviikko. Lepoa, lepoa ja lepoa. Nyt ei pystyis mitää muuta tekeenkään. Tänää jaksoin sentää koneen avata :-) Teinkin nyt tylsyyksissäni uuden bannerin blogiin. Mitäs tykkäätte? Se on vähän tummempi, kuin vanha, mutta ainakin kuvat on uudempia. Tää on nyt kolmas banneri, joka tässä blogissa on näkynyt, joten ehkä se ei ole liian usein vaihtunut kuitenkaan tän lähes vuoden aikana, mitä oon blogia kirjoitellut :-)
Eipä mulla mitää asiaa ollu nyt. Toivottavasti teillä on vähä aktiivisempi viikonloppu tiedossa! Päivittäkää ahkerasti blogejanne, nii mulla on jotain tekemistä täällä sohvalla löhötessä ku voin lueskella ja kommentoida niitä :D Palailen linjoille varmastikin, kun oon parantunut ja pystyy jo tekeekin jotain. Nyt on voimat vähä lopussa.
Milla

2 vastausta artikkeliin “uusi banneri”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta