hyvää fiilistä treenimusiikista!

Oi että, mikäs sen parempaa ku kerätä lisäintoa treeniin kuuntelemalla kaikkia vanhoja (ja uusia!) lesmills-biisejä! Tänää on ollut eka kokonaan kuumeeton ja muutenkin oireeton päivä, mutta olo on edelleenkin niin heikko, että pelkästää koiran ulkoiluttaminen vaatii perään kahden tunnin sohvalla makaamisen. Mutta ihanaa kuitenkin, että alkaa elon merkkejä löytyy pikkuhiljaa – olin nimittäin vielä torstaiyön pimeinä tunteina varma, että mä kuolen hetkellä millä hyvänsä :D Nyt siis fiilistelen täällä kotona spotifyn ja youtuben kautta kaikkia huippuja lesmillshittejä ja oon aivanaivan sairaan innoissani ja toiveikas, että huomenna oon treenikunnossa!! No, jos en huomenna nii maanantaina nyt viimeistää. Tästä taudista on muuten kivampi kuntoutua, koska tietää kyllä heti olostaan, että pystyykö lähtee reenaa vai ei :D Jonku flunssan kanssa saa arpoa viikon, että viittiskö vaikö eikö viittis, pahenisko vaiko eikö pahenis. Nyt vaa ei pysty. Se on selkeä olotila. Huomenna sitten. Tai ehkä maanantaina – se on ehkä realistisempi odotus. Eniveis, meillä jatkuu vielä ens viikon ajan miksaukset kaikissa lajeissa, jotka otan kyllä ilomielin vastaan edelleen :-) Treenimusiikin kuunteleminen saa vähä tanssittaan ja jamittaan jo kotona, mutta voi sitä iloa, kun nää pienet tanssiaskeleet saa ottaa samalla kun vaihtaa treenivaatteita ja valmistautuu päivän treeniin! Mulla ainakin musiikin luukuttaminen kuuluu treeniinlähtörutiineihin, kuinkas teillä? ;)
Nää on niiiiin hyviä, sori jos oon aikasemminki laittanu mut, no, onhan nää nyt :DD!<3
 Ja nyt kun oon käyttänyt vieläkin lisää aikaa noiden uusien lesmillsohjelmien tracklistien katseluun ja kuunteluun, nii täytyy kyllä todeta, että listojen perusteella mun ehdottomat suosikkilajit olisivat bodypump, bodystep sekä bodyjam! Niissä tietysti pyörii muutamat samat biisit vähä eri tavoin miksattuina, mutta noissa on toisiin lajeihin verrattuna kaikista huipuimmat biisit kyllä! Pumppi menee ehkä ihan ykköseks kaikista näin ensisilmäilyillä :-) Aika erikoista. Täytyyköhän mun alkaa käydä pumpissa ihan vaa sitä varten, että siellä on paremmat biisit ku vaikka combatissa? Tai sit vaa siirrän ne mun spotifyn lesmillssoittolistaan ja kuuntelen niitä salilla ;) Varoitus: jos et halua kuunnella uusia lesmillsbiisejä etukäteen, älä kuuntele allaolevia youtubelinkkejä! Ne ei oo välttis ne ihan oikeat versiot, mutta sinnepäin kuitenkin. Kyllä niistä fiiliksen saa ;)
Ja tiiättekö mitä, mä oon vasta nyt tajunnu sen jutun, miks tykkään bodyjamista. Ja toisaalta, mikä mua harmittaa siinä vähäsen. Bodyjamissa on kautta aikain ehdottomasti aina parhaat biisit. Siis aivan ehdottomasti. Tutkikaa vaikka!;) Siellä on aina mukana jotain mun rakkaita lemppari artisteja kuten Fedde Le Grandia, Armin Van Buurenia, Tiestoa, Calvin Harrisia etc – joten kun näitä harvemmin on muissa lajeissa, niin voitte uskoa, että jamin listat on musta houkuttelevimpia. En oo mikään aktiivinen jamittelija ollut sitten juurikin tästä toisesta syystä, joka siis aiheuttaa mulle harmitusta: oon aika huono tanssija. Plääh. Menee liikaa energiaa monesti koreon opetteluun, enkä siten voi keskittyä nauttimaan vaa tekemisestä eli tanssista! Oon joskus kommentoinutkin johonki blogiin, mutta sanon nyt sen tällä omallakin seinällä: mulle sopis parhaiten attackin koreot yhdistettynä jamin biiseihin! :D Ajatelkaa nyt joku armin van buuren -setti attackriehumisilla!<3 Vaikka toi allaoleva biisi. Olisko huippua! Nyt kun mun syksyn attackit näyttää olevan aika vähissä muutamasta syystä johtuen ja jos (tai kun) combatin biisilista on oikeesti yhtä rokkimainen ja huono, kun mitä se antaa ymmärtää, nii ajattelin, että voisin alkaa panostaa syksyn aikana tohon jamiin. Se olisi loistavaa aerobista salitreenin ohessa. Ja ehkäpä mä kehittyisin siellä, kun kävisin sen pari kertaa viikossa!? Riippuu myös monesti ohjelmasta, kuinka hyvin pysyn mukana. Siks varmaa noi pari biisiäki laitoin toho ylle nimenomaan jamista, kun ne on kaikki sellasista ohjelmista, joissa koin onnistumisen iloa ja treenihurmosta :) Meillä menee jami muistaakseni kolmena päivänä viikossa sellaiseen aikaan, että mun on töiden puolesta mahdollista päästä sinne (ei tosin aina, kun jonain päivänä se tais alkaa jo 16:15), joten aika tarkkana täytys olla sit oikeesti, että sinne tulis suunniteltua meno :-) Mutta miksei!
Mä oon muuten ihan rakastunut attackin uuteen vitosbiisiin. En löytänyt tähä äkkiseltää sitä lisättäväks, mutta se löytyy kyllä spotifysta. Aivan ihastuttava <3 Niinkun on myös combatin aloitusbiisi, joka on siis samalta tyypiltä miksaus. Ocean taitaa olla mun uus suosikki ;) Tän takia ei kyllä olis hyvä kauheesti luukuttaa ja tutustua noihi uusii biiseihi kauheesti etukäteen, kun sitten niihin syntyy jo tunnesiteitä :D Mutta toisaalta, enää reilu viikko! Se on aika lyhyt aika odottaa, kun viimeks ohjelmat on vaihtunu sillon joskus kesäkuun alussa…….
Milla

2 vastausta artikkeliin “hyvää fiilistä treenimusiikista!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta