esittelyssä pieni omaisuuteeni: treenivaatteet

Jee, mut haastettiin esittelemään treenivaatekaappini sisältö. Kiitos Liina! :) Mä rakastan yli kaiken hienoja treenivaatteita, niin omia kuin kavereidenkin, joten tää haaste oli mulle erittäin mieluinen. Sain sen tossa pari tuntia sitten, ja kun vaihtoehtona oli joko a) nukkua päikkärit tai b) alkaa siivota treenivaatekaappia läpi nii oli vaan pakko valita jälkimmäinen! :) hihi. Näin voi tehdä myös siivouksesta siis hauskaa puuhaa. Haaste virallisesti kuuluu näin:
 
”Käy läpi vaatekaappisi tai -huoneesi treenivaatteet ja kirjaa lukema ylös. Minkälaiseen summaan päädyit ja mitä se mielestäsi kertoo?” 
 
Mulla on vaatekaapissa treenivaatteille varattuna koko toinen puolikas, eli yhteensä 4 hyllyä. Pidän treenivaatteeni aina suht hyvässä järjestyksessä, mutta oli kiva taas käydä niitä ajatuksen kanssa läpi. Muistan tyyliin jokaisen vaatteen tarinan: mistä se on ostettu, mihin tarkoitukseen, millä fiiliksillä ja tietysti sen, missä treeneissä se lopulta on päätynyt kulkemaan mukana :-) Treenivaatteet on vähän kuin mun suuri aarteeni. Oon aina ajatellut, että mulla on keskivertoon nähden paljon treenivaatteita ja suuren rahasumman, jonka oon niihin kuluttanut, perustelen aina sillä, että mun muut vaatteeni ovatkin sitten lähinnä kerran vuodessa kirpparilla päivitettyjä rättejä :-D Mä siis todella panostan treenivaatteisiin, pidän niistä huolta ja tiedän hyvin, minkälaisista osista omaisuuteni koostuu. Haaste tuli myös sikäli hyvään saumaan, että laitoin elokuussa kirpputorilla kaikki treenivaatteet, joita en jostain syystä koskaan käyttänyt ja osan vähän käytössä olevista kuteista myin hetkeä myöhemmin vielä kaverille. Kaikki vaatteet, mitä kaapistani siis tällä hetkellä löytyy, on sellaisia, joita käytän aktiivisesti :) Vaikka itse tiedostan aika tarkkaan, mitä kaikkea treenivaatekaapistani löytyy, on suorastaan innostuttavaa, että saan luvan kanssa esitellä sen nyt teillekin! :)
 
Mitä kaapistani siis löytyy:
23 treenitoppia
6 pitkät treenihousut
4 caprimittaiset treenihousut
3 shortsit
3 t-paitaa
6 urheiluliivit 
4 kengät
 
Jos kerron hieman tarkemmin vielä yksittäisistä palasista. Aloitetaan vaikkapa treenitopeista. Treenaan aina sisällä toppi päällä. Mulla ei ole koskaan siis t-paitaa jumpalla tai  salitreeneissä. Niinpä treenitoppeja löytyykin tällä hetkellä 23 kappaletta. Kaikki väritkin taitaa olla mukavasti edustettuina: sinistä, oranssia, keltaista, violettia, pinkkiä, etc. Vihreä taitaa puuttua kokoelmasta – ehkä ensi kerralla ostan sen värisen :) Voitte ehkä lukea rivien välistä, että mä  suorastaan rakastan siis värikkäitä treenitoppeja! Mulla on kyllä kaksi mustaakin toppia, mutta niitä käytän vain äärimmäisen harvoin. Mulla tulee jotenki ihan makkarankuoripötkyläolokin, jos on kokonaan mustissa? Tylsääkin vähän. Treenitopit on kaikki muut Niken, paitsi muutama haasardikappale on tullut hankittua joltain muulta merkiltä :-) Treenitopin täytyy mun mielestä olla tiukka, siinä pitää olla iso kaula-aukko, sen tulee olla melko pitkää mallia ja tietysti hengittävää materiaalia. Jos sellainen löytyy, mä ostan kaikissa väreissä! Tossakin kasassa on jopa 8 eri väriä yhdestä Niken hyvästä, tai voisko jo puhua loistavasta, topista. Ja 3 eri väriä toisen mallisesta hyvästä Niken ihanuudesta, ja eri merkiltä kun satuin löytää yhden hyvän mallisen treenitopin nii niitäkin ostin kaikissa kolmessa värissä :D Tehkää siis hyvä toppi, nii mä ostan ne kaikki!
 
Treenihousut onkin sitten kaikki mustia. Alla olevassa kuvassa on kaikki pitkät housut. Capreja en kuvannyt, mutta niitä oli tosiaan neljät, joista kahdet on harmaat – vou! :D haha. Oon joskus tsäkällä ostanut Stadiumista Socin mustat pitkät treenipökät ja ne olikin aivan täydelliset! Sen jälkeen on hamstrannut niitä vielä muutamat kaappiin, ja puolet treenihousuistakin on siis yhtä ja samaa merkkiä/mallia. haha. Sitten löytyy Niken parit pitkän pökät ja noi uusimmat betterbodiesin housut :-) Musta toimii erittäin hyvin, kun siihen yhdistää noita mun värikkäitä treenitoppeja! Tästäkin voitte löytää logiikan: tehkää täydellinen malli, ostan monet samanlaiset :D
 
 
Shortseja multa löytyi siis kolmet. Nikeltä kaikki :-) Mun treenivaatealaosamieltymykseni (ah mikä sana) on mennyt siten, että eka käytin pelkästään capreja. Mun mielestä ne oli ainoat ja oikeat hyvät housut :D No, tää oli aikaa ennen ku löysin noita socin pitkiä housuja. Sitten rakastuinkin niihin enkä enää malttanut käyttää capreja, koska noi socit on ihan täydellisen ihanat. Ja kun kesä koitti, mä rohkaistuin ja ostin paksuille koivilleni käyttöön shortsit! Pikkuhiljaa aloin kattoa koipieni sijaan niitä shortseja, ja aloin jotenkin tykkää jaloistani myös shortseissa. Kuinka viileä niissä oli jumpatakin kesällä!! :) Ja nyt sitten en enää malttais luopua shortseista ollenkaan, vaikka alkaa olla jo niin kylmä, ettei niissä pelkästään raaski lähtee fillaroimaan salille :D ääh! mitähä seuraavaks. Treenihameiden aikakausi?
 
 
Treenikenkiä löytyy aktiivisessa käytössä neljät. Valkoiset Niken kengät on vanhemmat juoksukenkäni. Neon vihreä-keltaiset taas on uusimmat juoksukenkäni. Aivan täydelliset edelleen :) Sitten nuo kahdet jäljellejäävät on mun jumppa- ja salikengät. Vuorottelen niitä vähän sen mukaan, minkäväriset vaatteet on valinnu päivän treeniin :D Mätsäyshän on kaikista tärkeinä ;) ……..joskin täytyy myöntää, että noissa harmaissa on edelleen vähän uutuudenviehätystä ja tällä hetkellä ne on useammin käytössä. Sanoisin, että ekaa kertaa mulla on kenkien kanssa sellainen tilanne, että oon tyytyväinen. Mulla löytyy kengät jokaiseen tarkoitukseen ja kaikki nää on aivan täydellisiä mun jalkaan! 3/4:stä on Nikeä näissäkin. Oon hiukan merkkiuskollinen?
 
 Sitten täytyy tietysti mainita treeniliivit, joita ilman moni tunti vois olla aika tuskainen :D Ite kannatan Shock Absorbereita. Oon sitä mieltä, että ihan jokainen liikkuja, olkoon sitten kuinka rintava tahansa, tarvitsisi tällaiset koviin jumppiin ja juoksuun! Yhtälailla se kudos löystyy, ihan sama onko iso- vai pienirintainen. Mun ekat shorberit on ostettu mulle jo 11-vuotiaana, ja en oo niistä sen jälkeen luopunut. Tai toki niistä ekoista oon, mutta merkistä en :) hihi. Nyt mulla on kolmet sorberit käytössä ja niiden lisäksi kolmet koristeliivit. Tykkään nimittäin, että noi kirkkaat koristeliivit näkyy topin kanssa treenatessa. Ostan uudet liivit noin kerran-kahdesti vuodessa, mikä sekin on melko vähän, kun miettii, kuinka kovassa käytössä ne ovat! Jos et oo koskaan kokeillut tällaisia oikeita, kunnon treeniliivejä, niin kovasta hinnasta huolimatta suosittelen lämpimästi – tekee treenaamisesta niin paljon kevyempää ihan kaiken kokoisilla naisilla! :)
 
 
Siinäpä ne tais pääpiirteittäin olla. Toki kaapista löytyy esimerkiksi juoksutakkia, urheilukerrastoa, salihanskat, rannesiteet, talviurheiluvaatteita sun muuta, mutta arjen treenivaatteideni suhteen oma lukuni on siis 49. Sen verran löytyy aktiivisessa käytössä olevia treenivaatteita ja -kenkiä! Uskoisin, että luku on aika tavallinen treenibloggaajien keskuudessa, mutta sen sijaan tavallisen liikkujan varastosta ei ehkä löydy näin paljon tavaraa? Ja mistä tämä sitten mielestäni kertoo? Siitä, että rakastan treenivaatteita. Rakastan niitä enemmän kuin meikkejä, arkivaatteita, kampaamokäyntejä, ripsienpidennyksiä, geelikynsiä, muotivaatteita, ulkona syömistä, kahviloissa istumista ja kaikenmaailman hoitoja. Koska mä käytän paljon rahaa näihin sen kustannuksella, että en voi harrastaa edellämainittuja asioita niin paljon kuin joku toinen. Mutta tää on mun valintani. Treenaaminen ja kivat treenivaatteet vaan kuuluu yhteen. Ja koska mä hillun noissa vähintääki kuus päivää viikosta, nii on ihan oikeutettua, että niihin menee ”vähän” rahaa :-) Nää on kaikki mun kalleimpia aarteita ihan kirjaimellisesti ;p 
 
Tämä haaste on pyörinyt monissa seuraamissani blogeissa jo, ja aika monella saattaa olla haastamisten myötä se juurikin työn alla, joten ajattelin laittaa haastetta eteenpäin haastamalla juurikin sinut, jos seuraavat väitteet toteutuvat kohdallasi
 
1. luet juuri tätä tekstiä
2. sinulla on treenivaatteita
3. kirjoitat omaa blogia
4. et ole vielä tehnyt tätä haasteetta
 
Jos tunnistit itsesi, nii ilmoittaudu ja vinkkaa vaikka, kun treenivaatekokoelmasi on katsastettu läpi! Musta olis erittäin kivaa päästä kurkkimaan mahdollisimman moneen vaatekaappiin ja kuulla vähän teidän ajatuksia treenivaatteita kohtaan :-)
Milla

3 vastausta artikkeliin “esittelyssä pieni omaisuuteeni: treenivaatteet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta