lepopäivästä latinkia viikonlopun treeneihin

Kivaa perjantai-iltaa! Mä oon jatkanut tällä kesällä suunnittelemallani linjalla, eli vietän jopa viikon toista lepopäivää tänää ja kaikenlisäks ihan extemporee :-) Toivottavasti nyt huomaa viikonlopun aikana sitten, että treenit kulkis vaikkapa entistä paremmin ja kroppa palautuis alkuviikon rääkeistä tässä välissä. Mutta tiiän myös toisaalta sen, että esimerkiksi ens viikolla, kun lesmillsohjelmat vaihtuu, nii en varmaa malta tai aio levätä sitäkään vähää :D Mutta tänää on ollut siis lepopäivä ja oon koittanu saada blogiin tollasta heiaheia-ikkunaa, mutta en vaan onnistu siinä! Ääh! Onks siellä ruudun toisella puolella joku parempi tietokoneiden käyttäjä? Tossa oikealla näkyy jo toi esikatseluikkuna, joka tulis blogin tonne sivupalkkiin, ja jotta se onnistuis, nii toi koodi tuolta vasemmalta alhaalta pitäis kopsata. Mutta blogger sanoo vaa, että URL-ei kelpaaaa tai on viallinen tai jotain :D! HÖH. Musta toi olis niin kiva tonne blogin sivupalkkiin, se näyttäis viimeaikaisen toiminnan :)

Mulla on myös syksyn varalle jännittäviä uutisia eli suunnitelmia! hihiii. En kyllä paljasta niitä vielä, mutta sitten kun selviää enemmän nii lupaan raottaa salaisuuksien verhoa ;) Voi että, mua jännittää ja innostuttaa niiiiin kovasti! (ja ei, en ole edelleenkään siirtymässä fitfashioniin. Piti nyt sanoa, kun joskus joku on kuvannut jännittäväksi uutiseksi sitä). Palaan tän asian äärelle tässä varmaan syylokakuun vaihteessa, kun tosiaan konkretisoituu ja selviää vähän asiat……….. ;)
Nyt kun katselen ikkunasta ulos ja telkkarissa pauhaa uusintajakso jutta ja superidieetit ohjelmasta, nii arvatkaa vaa tuliko mulle kauhee himo lähtee juoksee tonne viileään syysiltaan! :D hmmm. Lepopäivästä olis kuitenki jo melkein suoriuduttu, nii ehkäpä tää ny kannattais pitää näin. Mutta eipä mulla mitää erikoista asiaa tähän iltaan ollut. Huomenna tiedossa kivoja treenejä ja koivet saa salilla kyytiä! HUI! Lähetää kaverin kanssa vetää jaloille semmonen rääkkitreeni, että sunnuntaina pitäs tuntua siltä, että on viikon kolmas lepopäivä tarpeen ;) haha. Tavoitetta viikonloppuun!
 Pitäkää kivaa ja treenatkaa ahkerasti :-)!
Milla

2 vastausta artikkeliin “lepopäivästä latinkia viikonlopun treeneihin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta