bodycombat 57

No terve. En vaan voi pitää tätä isoa tunnemyrskyä sisälläni, joten kirjauduin nyt tänne bloggeriin sitten vuodattamaan tuskaani :D Viime viikolla sain aika hyvän esimaun tosta uudesta combatista ja tänää kävin hakkailee sen läpi ihan kokonaisuudessaan oikeilla koreoilla. Vaikka biisilista vaikutti melko huonolta, viime viikon bodycombat challangessa sain itseasiassa ihan okei kivan ensivaikutelman uudesta ohjelmasta. Kaikki etukäteisfiilikset ja arvailut sai nyt kyllä aika selkeän pisteen tän ekan kerran hakkailun jälkeen. Mä en oikeasti tiedä tän päivän jälkeen, haluanko mennä sinne enää uudellee, plääh! 
Aina aikaisemmin, kun oon kirjoittanut omia fiiliksiäni ja ensivaikutelmiani uusista ohjelmista, oon ollu ihan superifiiliksissä monestakin eri asiasta ja käyny koko ohjelman biisi biisiltä läpi. Mulla kun syntyy heti vahvat mielipiteet ja rakkaussuhteet moniin biiseihin ;) Analyysit on lähinnä innokasta hehkutusta kaikkien biisien hienouksista ja innostelua huikeesta koreosta. Mutta nyt tän bodycombat 57 -ohjelman kokeilun jälkeen mun fiilikset on lähinnä niin surkeat ja pettyneet, että mun ei ees tee mieli analysoida biisejä erikseen. Voin nimetä suorilta parhaat biisit, ne olivat lämmittelybiisi, eka ja kolmas poweri sekä kutonen. Eikä näistäkään mikään ollut huippuhyvä – sellasia peruskivoja vaan, mutta ei niistä voi puhua edes samassa pöydässä braveheartin ja muiden kanssa. Tuntuu myös turhuuksien turhuudelta haaskata kakkospoweri tuttifruttibiisin kaltaiseen kamalaan rokkiheilumiseen. äääh!! Hirveimmät kipaleet olivat aivan ehdottomasti kyllä kakkonen ja muay thai. Voi jeesus sentää :D!! Vaikka mulla on ollut monta kertaa inhokkirokkibiisei ohjelmissa, nii nää kaks menee kyllä ihan sinne jonneki surkeimpien biisien joukkoon kaikista. Ihan järkyttäviä. Teki mieli haukotella kakkosbiisissä. Ja kasissa mä jo itkin. No, jos en konkreettisia kyyneleitä, nii ainaki mun sydän itki verta ku oli nii surkeeta. :D 
 Anteeksi surkuttelu ja haukkuminen, mutta tää on nyt mun mielipide. Mä muodostan mielipiteeni ensisijaisesti musiikin ja biisien kautta. Ei sillä koreolla nii väliä :D Ja ku näin paljon on tungettu rokkibiisejä samaan ohjelmaan, nii valitettavasti tää nyt vaan ei iske muhun yhtään. Varmasti huonoin kokonainen ohjelma, mitä oon ehtiny hakkailee. Helpottavaa on ainoastaan se, että onneks syyskausi on lyhyt. Ja aina tulee uudet ohjelmat taas……….. Ohjaaja sanoi, että kannattaa antaa ohjelmalle kuitenkin mahdollisuus, koska siinä on teknisesti paljon hienoa. Voi olla, että kun tää suurin pettymys menee ohi, nii meenkin taas uudestaan. Ehkä kerran viikossa edes. Koska emmä haluis ilman combattiakaa olla!? Mut en kyl halua kuluttaa aikaa turhautumiseenkaan. No, katsotaan :)
Mitä te ootte tykänny? 
 Moni kanssatreenaaja vaikutti tosi tyytyväiseltä, joten mua ihan harmittaa ku ite oon tällanen musiikin kautta treenailija :D
Milla

6 vastausta artikkeliin “bodycombat 57”

 1. Ois kyl niin helppoo, jos ei eläis noita ohjelmia niin paljon musan kautta! :( Ja kuten sillon aiemmin sanoin, osasin odottaa sulta tällasta arviota combatista, valitettavasti :(

  Aika samat fiilikset oli mullakin ekalla kerralla. Sillä voin lohduttaa, et on se oikeesti tokalla kertaa vähän paree :) Mut joo, ei tällä ohjelmalla silti juhlimaan päästä..

  • noniii :D mä aina jaksan hämmästellä ku jotku menee tunnille sillai tyylii ”kukas tän tänää pitää” tai et ”mikäs ohjelma tää olikaan” :D ite kun on aina niin kartalla ja elää tunteella kaikki tunnit ja ohjelmat läpi :D

   kai tonne tulee kuitenki mentyä sit kavereiden painostamana vielä toisenki kerran. tai saa ny nähä :D

  • Moi. Mä ainakin tykkään tost musast… ja itsestäs se on kiini. Et jaksaas käydä.. bodycombatis. Itse asiassa aluks mä en tykännyt bodycombatis.. mut nyt mä olen tykännyt se on kivaa koko kroppaa tykkää. T: efu

 2. Hahahh i feel you.. meinasin jos tunnin jälkeen sanoo sulle mutta jäitkin jutteleen. mutta varsinkin nyt ku on menny niin pitkään kaikki kivat miksaukset ettei mistään biisistä pystyny oikein innostuun :/ paitsi 4 ja 10 koska fall out boy oli mun lempi bändi joskus vuosia sitten :D:D voi kyllä silti mennä hetki ennenkun viittin uudelleen käydä kokeilemassa…

  • JEP! oli pakko kysellä ohjaajalta vähä, et mitä se kokeneena combatohjaajan oli mieltä tästä ohjelmasta..

   katoinki et teit aika kovaa noit fall out boyta :D haha. mä en vaa yhtää osaa teeskennellä et olis kivaa, jos biisit on huonoi. plaah.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta