huikeet bileet – eli bodyjam 66

Heippaa! Mä oon niiiin malttamaton – tiedän. Kävin tänää kokeilee uutta bodyjamia ja mä en vaan nyt voi olla heti kertomatta mun fiiliksiä siitä :D  Uusia ohjelmia on odotettu jo niin pitkään, että nyt vihdoin ku niitä saa kokea, nii haluan jakaa fiiliksiä sitte jokaisen vähänkään asiasta kiinnostuneen kanssa. Mut tätä vartenhan treeniblogit on. Olipa muuten hassua kirjoittaa tohon otsikkoon bodyjam 66. Mun piti käydä oikein lesmillsin kotisivulta tarkistaa, kuinka mones bodyjam on kyseessä. En nimittäin osaa näitä niin ulkoa, enkä oo lajista sillain perillä, niinku oon esimerkiksi combatista tai attackista. En oo koskaan aikasemmin ees käynyt testaa jamia ekana uusien ohjelmien joukossa :D Enkä varsinkaan kirjoittanut omaa arvosteluani aiheesta. No, kerta se on ensimmäinenkin. Mä nimittäin tänää olin aivan onnellisena menossa testaa tätä ohjelmaa, enkä revenny jäämää ees ylitöihin, kun oli vaan pakko päästä jamittaa :D hihii. Seuraava tilaisuus olis ollu sit vast ens viikon maanantaina, nii en todellakaan malttanut odottaa sinne asti! En itekää ihan käsitä, miks oon näin älyttömän innostunut nyt tästä lajista. Tai oikeastaan, kyllä mä tiedän. Haluatteko kuulla?
 No. Kuten tiedätte, mun lemppari lesmills lajit on attacki ja combatti. Lajissa mulle tärkeää on myös se, että sitä ohjaa mun kriteereiden kannalta hyvä ohjaaja. Tänä syksynä keskustassa ei mee yhtäkää attackia, jota pitäis joku mun lemppariohjaajista kyseisessä lajissa. Tosi harmi. Vähä näyttää siltä, että attackissa ei tuu käytyä niin usein enää. Ehkä kerran viikkoon, mutta ei oo yhtäkää sellasta vakkarituntia viikossa, jolle mun olis vaan pakko päästä. Combattia menis kyllä paljonkin, oikeastaan joka päivä. Mutta kuten eilen kerroinkin, uusi ohjelma oli suorastaan luotaantyöntävä. Eli tuskin tulee sielläkään käytyä sitä aikaisempaa neljää kertaa viikossa :D Ehkä kerran viikossa, joskus kaks. Lähinnä varmastikin kavereiden vuoksi. Mutta yksin en varmana lähe tota uutta ohjelmaa enää tekee. Eli tilanne on se, että mun lempparilajit on  niin sanotusti kuolleet ainakin seuraavat kahdeksan viikkoa (kunnes alkaa miksaukset ja combat palaa taas kuvioon). Eli toisinsanoen, jami olis erittäin tervetullut mun viikkoihin salitreenin oheen! Niinpä halusin mennä heti alusta asti uuden ohjelman harjoituksiin, jotta pääsisin mahdollisimman hyvin heti koreoon mukaan ja saisin näin ollen enemmän tehoja ja treenifiilistä :-) 
Ja arvatkaa mitä! Tänää oli ihan huikeeta!! :) Bodyjam 66 on aivan mahtava bailausohjelma! Mulla tuli samanlaiset innostukset ja fiilikset, mitä tuli sen fedde le grandin metrum biisin kanssa kesällä :D Ihanaa! En tiedä lajista niin tarkkaan vielä, että voisin eritellä eri biisejä toisistaan. Mutta sen voin kertoa, että tää ohjelman on täynnä kaikkia aivan sairaan kovia biisejä. Basso jytää heti alusta asti ja vie jotenkin mukanaan koko ohjelman läpi. Ja parasta oli ekalla kerralla se, että mä pysyin mukana! En tietenkää näyttänyt miltää tanssijalta, mutta mulle itelle on niin helpotus, että pysyin koreossa mukana jokaisen biisin läpi pieniä sekoiluja lukuunottamatta. Kaikista turhauttavinta on nimittäin se, jos koreo tuntuu ihan vaa yksinkertaisesti ilmaistuna liian vaikealta. Silloin ei ees naurata oma tanssitaidottomuus tai hyvä musiikki. Mutta nyt koreo oli kivan haastava, mutta ei liian! Mä niin nautin kaikista biiseistä ja kivoista liikkeistä. Harmi ku jami menee vaa kolmesti viikkossa, ja tähän tiistain tunnillekaa en normaalisti ehdi muuta kuin aamuvuoroista :/ Mutta ainaki pitäs olla täysillä hauskaa, eikä ehdi kyllästyä, ku pääsee vaa max pari kertaa viikossa jorailee!  Ekalla kerralla tehot ei ollut niin kovat, kun mitä toivottavasti jatkossa: keskisyke 137, maksimisyke 165 ja kulutus 413kcal. Jamissa näkyy omalla kohdallani eniten se, että ohjelma ei oo vielä tuttu. Muissa lajeissa saan kyllä ihan samat, tai jopa isommat tehot kun on uus (hyvä) ohjelma, mutta jamissa menee pari kertaa, ennen ku lihasmuisti alkaa pelaa eikä tarvii koko ajan kieli keskellä suuta mennä, vaan voi alkaa myös nauttii vaa siitä tekemisestä :-) Mä ainakin aion alkaa käydä tän lajin parissa taas useammin, etenkin, kun ei oo attackia ja combattia kauheen vahvoina kilpailijoina tässä rinnalla.
Mut mitä te ootte tykänny jamista? ;)
 tsiisus näitä biisejäää!!<3
Milla

2 vastausta artikkeliin “huikeet bileet – eli bodyjam 66”

  1. Uus combatti oli musta kanssa pettymys :( Se oli tosi sekanen ja musat oli kyl huonoja. Oliks se raskas susta? Vai johtuko mun reenitauosta, kun se tuntu raskaammalta aikaisempiin verrattuna :D

    • ompas helpottavaa kuulla, etten oo ainut, joka pettyi tohon uuteen combattiin… meillä ohjaaja kyl tsemppas, että sekavuus muuttuu loogisuudeksi, un käy pari-kolme kertaa tekee ton ohjelman. Mutta nimenomaan huonot musiikit ei kyllä kauheesti houkuttele paikanpäälle :/

      mä en oikein osaa sanoa mitään tosta rankkuudesta. Omalla kohdallani tunti on nimittäin rankka silloin, kun on hyvät musiikit :D Ei sillä koreolla niin väliä, koska mä vedän sit hyvän biitin tahtiin mitä tahansa täysillä. Mut nyt kun oli niin paljon rokkia, niin mun tehotkin oli keskimääräistä huonommat.. Ei vaan jotenki huvita tehä kovaa, kun musiikki ei iske :D Eli tein täysillä vaan ne muutamat hyvät biisit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta