ensivaikutelmia: bodyattack 82

I Love It! Vai mitens se eka biisi pärähtikään soimaan ;) Hihiii. Jos viimeks sain onnellisena todeta lämppäbiisin tahtiin, että I just wanna feel this moment, nii nyt todellaki I Love it pitää myös paikkansa. Kyllä ne osaa hyvät alotusbiisit valita näihi ohjelmiin. Mä en ekan kerran riehumisen jälkeen vielä muista kauheen hyvin koreoo, enkä oo ehtinyt muodostaa siitä kauhean vahvaa mielipidettä, mutta ajattelin nyt kirjoitella ensivaikutelmiani tästä bodyattack 82 -ohjelmasta ihan tällai fiilispohjalta.
tsiikatkaa toi sizzler <3
Aloitetaan vaikkapa tärkeimmästä, eli siitä asiasta, joka määrittee suoraan mulle, onko ohjelma hyvä vai ei – eli musiikista. Mä voin ihan  rehellisesti käsi sydämellä nyt todeta tällaisen harvinaislaatuisen asian että, tässä ohjelmassa ei oo oikeesti yhtäkään huonoa biisiä!! Kuvitelkaa! :D Kuinka coolia! Tää ohjelma sisältää täydellisiä biisejä monenmonta, ja loput yltävät käsitteen ”kiva” tasolle. Ei vois kyllä olla paremmin asiat musiikkien kannalta. Ja mitkä sitten oli täydellisiä biisejä, niin ainakin ykkönen, kolmonen, nelonen, vitonen, kutonen ja kymppi! Kaikki aivan ihastuttavia <3 Nyt olin muuten jotenki tuplasti onnellinen tunnilla, kun olin etukäteen luukuttanut näitä joitain biisejä. Toi meinaan jollain tavalla vielä lisäfiilistä, kun osaa sanat noista kivoista biiseistä! Voi laulaa ja treenaa ja pomppia ja hyppiä ja fiilistellä. Täydellistä. Ja näiden täydellisten biisien lisäksi soittolistalta löytyy siis ihan kivoja biisejä. Tällaisia ovat kakkonen, seiska, kasi, vatsat ja venyt. Ainut, johon olin ihan lievästi pettynyt ekan kerran jälkeen, oli vika sykehuippu. Ei sen takia, että se olisi ollut jotenkin huono, ei. Vaan sen takia, että koko ohjelma oli niin täydellisen hauskaa, että se olisi ansainnut kruunukseen jonku ihan sairaan kovan biittibiisin! En tiiä ees, mikä sellainen voisi olla. Mutta jonku ässän hihasta kuitenkin. Tää sykehuippu oli ihan kiva kuitenkin. Ei mikään tajunnanräjäyttävä, mutta kiva.
Musiikin lisäksi tunnin arvioon vaikuttaa tietysti koreo – mitä siellä oikeastaan tehtiin. En nyt erittele jokaista biisiä tämänkään suhteen erikseen, vaan käyn läpi pääpointit, mitä nyt ekan kerran jälkeen jäi mieleen. Musta tää oli aika tyypillinen attack-ohjelma. Kolmonen oli kyllä tavallista raskaampi. Ihan kuin siinä ei olisi ollu ollenkaa palautteluja? Kolmosen pitäis olla intervallitreeni, mutta mulla ainaki huiteli sykkeet tosi korkealla koko biisin läpi. En tiedä edes, mikä kohta oli se virallisesti suunniteltu palauttelukohta? :D Koreo oli kuitenkin riittävän monipuolinen ja valtava hengästyminen ei haitannut sen takia yhtään! Ainut huolenaihe olikin vaa sykehuippu, joka odotti tän intervallin jälkeen. Mutta kyllä siitäki selvittiin. Tottakai :) Vitonen sen sijaan oli ihan killeri. Mä en käsitä, miks mulla tuli ihan oksu suuhun asti tässä kohtaa :D Olin varmaa vetäny liian kovaa kolmosen ja nelosen ja kun tää vitonen oli oikeesti tosi rankka (vai oliko muiden mielestä ees :D?), nii mä olin ihan hätää kärsimässä. Tein kevennettyjä punnerrusversioita ja silti tuntui, ettei syke pääse laskee ollenkaan! Huh. Siitäpä olikin sitten kiva lähtee juoksentelee kutosbiisiä. Oon kuunnellut tota biisiä spotifysta miljoonatsiljoona kertaa, ja se kuulosti vieläki paremmalta salissa!!<3 Se oli nopeampi, kuin spotifyssa ja siitähä vasta lisäintoa sai ;) Hups. Eihän mun pitäny kommentoida enää musiikkia. Takas asiaan siis.
Seiska oli ihan killerirankka biisi! Ja kaikenlisäks siinä oli mun inhokkiliike attackissa – lumilautailuhyppyjä. Ääh! Ja niitä oli paljon ja eri tahtiin ja jalat oli ihan hapoilla. Ja kun ei se liikekää iske, nii olihan se nyt aikamoista räpiköimistä. Jos seiskan tekee tunnollisesti kunnolla, nii on kyllä oikeesti tosi rankka koreo! Kasi oli tosi perushommia attackissa – juostaa eteen ja taakse ja potkitaan joka suuntaan ;) haha. Kyllä te tiiätte. Kasit on joskus tositosi kivoja, jopa mun lemppareita, mutta tää nyt oli vaan ihan jees. Ei kauheen erikoinen. Vaikka ysin biisi ei ollut paras mahdollinen, niin koreosta tykkäsin tositosi paljon! :) Siinä hypittiin muistaakseni kerähyppyjä, tähtihyppyjä, polvennostoja ja korishyppyjä! Okei, en tiiä mikä ton korishypyn oikea nimi on, mutta ite vedän sen siihen tyylii ku olisin palloa heittämässä koriin =) Mulla kesti hetki hiffata sen kierroksen pituus, mutta kun sain jutun ytimestä kiinni nii tykkäsin kyllä paljon! Askelkyykyt ja vatsat ja venyt nyt on joku pakollinen osuu tässä attackissa, mutta niistä mulla ei oo tähän hetkeen mitää erikoista sanottavaa. Aerobinen hyppely kun on se, mitä mä eniten tässä lajissa rakastan :)
Ja jos ei vielä välittynyt, nii tää ohjelma on tositosi hyvä! Hyvät musiikit ja kivat koreot! Omalla kohdallani ainut harmitus on se, että mulla ei tosiaan oo ketää lemppariohjaajaa / mitäään vakkarituntia nyt koko syksynä lukkarissa, nii ei oo ihan samanlaiset attackrakkausfiilikset kun normaalisti :/ Jos olis normaalitilanne niii voisin antaa 10- arvosanan tälle. Miinus tulee siitä, että vika sykehuippu ei biisinä ollut niin hyvä kun alkuohjelma voisi antaa olettaa. Mutta nyt kun mun omat treeniolosuhteet ei oo täydelliset, nii tää ohjelma jää mun kokemuksella varmaa sinne 9½ tienoille =) Mut erittäin hyvähän seki on. Ja eiköhän mun noilla sekalaisilla tunneilla tuu sillontällön käytyä. Ainaki jos mun treenikamutki tykkää tästä ohjelmasta, ja tehää sit yhteistreenejä…

Oottekste käyny kokeilee? Miltä tuntui? Oliko toi vitonen oikeesti noin rankka ku musta tuntui, vaa olinko jotenkin heikko vaan tänää :D? Mikä oli lempparibiisi?
Milla

4 vastausta artikkeliin “ensivaikutelmia: bodyattack 82”

  1. Uus attack on ihan superhyvä!! Kaikki muut kappaleet on mun mielestä niiin huippuja, paitsi kasille ja ysille en oo vielä niin paljoo lämmenny. Viime kasi oli sen verran hyvä et sitä on vaikee peitota ja sit toinen juttu, et nelonen ja ysi vois olla vielä vähän enemmän tappoa :_D Ja tohon vitoseen, mun mielestä se on silleen perus rankka, vaihtelee vähän paivän mukaan miten sen jaksaa vetää.. :D

    • oon tosi samoilla linjoilla! sairaan hyvä ohjelma, vaikkakin kasi ja ysi vaatii vähä lämmittelyä vielä – vaikka kivoja nekin olivat :) Ja ehkä toi vitonen ei sit vaik ens kerralla tunnu musta niiiin pahalta, ku mitä se nyt tuntui :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta