kel onni on, se onnen kätkeköön?

Heipähei! Nyt on aika raottaa salaisuuksien verhoa. Ajattelin nimittäin nyt kertoa vähä mun innostuttavista suunnitelmista syksyä varten ;) Jonkin aikaa sittenhän kirjoittelin tänne innostavista ja vähän yllättäenkin tulleista suunnitelmista, mutta en vielä uskaltanut paljastaa sen tarkemmin, mihin asia liittyy.. Ja nyt te ihmettelette, että mitä suunnitelmia? Eihän mun pitäny tehä tänä syksynä muuta kun jumpata kivoja jumppia ja käydä salilla pari-kolme kertaa viikossa. Ja tästä selviytyä perushyvällä arkiruualla ilman sen suurempaa pähkäilyä. No, suunnitelmathan on tehty muutettaviksi ja nyt tais käydä niin?! :D Tai emmä tiiä. Mitään kauhean konkreettista ei oo vielä tapahtunut, mutta mä oon kyllä tosi innoissani! Vaihteeks :D Innostun helposti.

…………ja mistä mä nyt sitten oikein höpisen?
Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, oon lähettänyt nyt esitietokaavakkeen fitfarmin kautta. ÖÖöö, mitä! JOO! Totta se on. Mä saan syksylle pienelle ajan jaksolle ihan oman personal trainerin. Ja nyt heti perään selvennys asiasta sen verran, että en ole varsinaisesti itse suunnitellut ja päättänyt palkata traineria, vaan olen erittäin onnekkaassa asemassa ja saan toimia ns. projektiurheilijana. Tämä trainerini siis kouluttautuu fitfarmin kautta nyt personal traineriksi ja tarvitsi jonkun harjoitushenkilön, jolle suunnitella tavoitteita tukeva treeni- ja ruokaohjelma ja myös toteuttaa se. MINÄ! En tunne tätä henkilöä etukäteen, joten sikäli asetelma on hitusen jännittävä ;-) Vähän eri asia, kuin jos joku kaveri/tuttu kouluttautuisi ja alkaisi sitten ohjata mua.
Ollaan elmon kanssa mietittykin tää ilta tässä koneen äärellä, mitä nyt sitten oikein tavoiteltaisiin tänä syksynä. Haha. Ei vaa, oon toki jo aikasemmin miettinyt asiaa ja jutellut puhelimessakin tulevan pt:ni kanssa, mutta tänää vasta lähetin ton virallisen esitietokaavakkeen, johon halusin tietysti kuvata mahdollisimman hyvällä suomella tiedot itsestäni. Ennen tätä oon pitänyt ruoka- ja treenipäiväkirjaa ja miettinyt siis tosiaan noita tavoitteita. Ja toki psyykannyt itseäni tulevaan. Oon nimittäin ottanut loman jälkeen jotenki tosi höntsysti etenkin herkkujen kanssa, ja mua ihan tosissaan alkoi ihmetyttää, miten esim. keväällä pystyin helposti olla monta viikkoa ilman herkkuja, kun nyt viime aikoina on tuntunut, että ne liittyy jokaiseen viikonloppuun :D kääks, apua.Tekee kyllä varmasti vaan hyvää irtautua niistä taas kunnolla.
Mä en tiedä tarkalleen, mitä syksy tuo tullessaan, mutta oon kovin innoissani eniveis! Pyysin, että laitettaisiin sali nyt etusijalle jumppiin nähden, koska tämmönen oppimis- ja kehittymistilaisuus tuskin tulee kovin usein vastaan. Sain eilen heiaheialta tommosen palkinnonkin: kuntosali 100 kertaa vuona 2013. Nii sekin jotenkin komppas tätä mun ajatusta, että nyt panostan salitreeniin. On tosi kivaa, ja hyödyllistä ennenkaikkea, että joku tulee mun kanssa treenaa salille ja ohjaamaan tekniikkaa ja painoja! Miks ihmeessä mä en tekis nyt täysillä tätä hommaa ku tällainen tilaisuus tuli eteen! Ja kun oon jo sata tuntia tästäkin vuodesta käyttänyt salilla nii voitte ehkä jo uskoa, että mä oikeesti tykkään tästä salihommasta :D Nyt jos joskus voin kehittyä siellä, joten aion ottaa tilaisuudesta kaiken ilon ja hyödyn irti! Jumppien kannalta tää sikäli osui hyvään saumaan, että combatti on surkea, attackissa ei oo kivoja ohjaajia ja jamiaki menee vaa pari tuntia viikossa. Eli ei tarvii kokea sitä pientä pistoa sydämessä, että en pääsis tarpeeksi  jumppaan. En tiiä, kuinka monta tuntia jumppaa mulle ehdotetaan viikkoon, mutta uskon sen riittävän nyt tälle lyhyelle ajanjaksolle ihan mainosti. Kunhan nekin vähäiset, missä käyn, on niitä täydellisiä! Eli attackia kavereiden kanssa ja jamia hyvillä tunneilla.

Mä en tiedä miks, mutta tää pt-uutisen kertominen on herättänyt kovin erilaisia reaktioita ihmisissä. Niinpä nimesinkin tän tekstin salaisesti verhoiltuna sananlaskun taakse: kel onni on, se onnen kätkeköön. Vaikka sananlasku on vähän hurja tavallaan, nii ite ainakin toteutan sitä. Kerron vain lähimmille luottoihmisille kätketyt onnet. Parempi olla huutelematta kaikesta ilosta, nii ei tarvii kuunnella, kuinka hienosti itellä menee ku muilla on kurjaa :D haha. Tiedän kyllä ilman muiden muistutteluakin mm. maailman nälänhädästä, että menee tosi kivasti. Ja nyt saa vielä personal trainerinki! hihii. Meinasin kätkeä tämänkin onnen kokonaan, mutta ajattelin, että voin siitä tänne kirjoittaa, koska te, jotka tätä blogia luette, nii ootte varmastikin vähän samoista asioista kiinnostuneita. Ja ymmärrätte mun innostumisen tästä aiheesta! Ja tiedätte varmasti senkin asian, että pelkällä personal trainerilla ei tee mitään, vaan se työhän täytyy tehdä ite. Se mua jännittääkin. Fiilistreenaus muuttuu hetkellisesti oikeesti sitoutuneeksi tavoitteelliseksi treenaamiseksi. Pääsen varmasti tekee tosi kovia salitreenejä ja harjoittaa itsehillintää irtokarkkihyllyllä ;) haha. 
Mutta näin lyhyt hetki ja näin loistava tilaisuus – mä oon niin mukana! :-)
Milla

10 vastausta artikkeliin “kel onni on, se onnen kätkeköön?”

  • nimenomaan huippujuttu! kiitti kommentista, arvasinkin, että lukijoita löytyy asian ymmärtäviä tyyppejä :) Kannatti jakaa tämäkin onni.

 1. hihi oon vieläkin ihan fiiliksissä sun puolesta!!! :)
  ”ollaa elmon kans mietitty tää ilta…” :D

  • kiitti ku fiilistelet mun kanssa! :) haha, sain nii hyvin ton kuvan otettua, ihan ku elmo oikeesti kattelis tota koneen ruutua. Nii eikse oo vähä ku yhdessä mietittyä ;)

 2. Huippua Milla! Uskon kyllä et susta löytyy rankaa näin tavoitteelliseen treenaamiseen, koska haluut kehittyä. Kiva kun kerroit onnestasi meille :) mitä kautta pääsit tollaseksi projektiurheilijaksi?

  • kiitos! toivottavasti löytyy joo.. syksyn aikanahan se nähdään. Ja onhan sitten se pt, jolle voi laittaa viestiä, jos meinaa iskeä epätoivo :D mä pääsin sinne, kun mun uudella työpaikalla kyseltiin yhelle työkaverin miehelle projektiurheilijaa.. :D Aika kohtalo!

 3. Tulin vähän selailemaan sinun treenifiiliksiä. :) Itekin oon koittanu kattella netin kautta josko täälä pohjosessaki joku valmistuva pt tarvis jonku loppuprojektin.:–D Mutta phöh, ei näy ei kuulu eli kohtalo siihen kai rahan lisäksi tarvittais! -Kirsi

 4. kiva kun kävit lueskelee ja jätit kommentinkin! noi pt:t on kyllä hirmu kalliita että sikäli mulla osui kyllä onni kohdalle kun pääsin projektiurheilijaksi :-) viime keväänä olin hierojalla projektina, ei sekään hullumpaa ollut :D haha

 5. Sulla on ihan mielettömän kiva ja innostava blogi! :) Sattumalta löysin tänne ja oon nyt lueskellut juttujasi melkein tunnin.. :D Oon muuten huomannut saman ton PT reaktioden kanssa, varsinkin ne jotka ei itse liiku on nopeasti tuomitsemassa tollaset ”hankinnat” ja vaikka ne onkin hintavia niin on se kuitenkin jokasen oma valinta mihin rahansa pistää :). Lisäänpä sut mun suosikki-blogi listaan. T: Ina

  • kiitos paljon kivasta kommentistasi Ina! :) ja kovasti tervetuloa seuraamaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta