sää teet nii kauhian leviälle!

Mä aloitin tän päivän koiran kanssa ulkoilemalla. Aamupala menikin sen vuoksi lähemmäksi yhdeksää, ja mietin siinä sitä tehdessäni, että voisin tänää koittaa kuvata kaikki ruuat ja kirjoittaa tänne blogiin jonkinlaisen treenaajan ruokapäiväkirjapostauksen pitkästä aikaa. Ne kun ovat yhtä aina vaan suosituimpien kirjoitusten joukossa, nii luulisin, että ne myös kiinnostavat lukijoita? Tää päivä on kuitenkin ollut kaikkea kivaa touhua täynnä, ja oon kuvannut päivän aikana paljon muutakin. On Elmerin 3-vuotissyntymäpäiväkin! Kertoisinko siitäkin. Ja olinhan mä treenaamassakin, sieltäki olis kerrottavaa. Ääh. Emmä sitten osannut päättää mitään tiettyä aihetta, joten kompromissina päätin, että tulkoon tästä nyt tällainen päivä kuvina -postaus. Tervetuloa siis seuraamaan mun lauantaita =)
  
aamulenkillä
Aamulenkin jälkeen kunnon annos kaurapuuroa, vadelmia ja mehukeittoa. Niin, ja kahvia tietysti ;) Aamupuuro on vaan niin herkkua! Toivottavasti mun ei tarvii luopua siitä sitten kun saan siltä tulevalta personal traineriltani ruokaohjeita, tai niitä suosituksia, mitä olisi hyvä syödä mihinkin aikaan. Viime talvena mulla oli kyllä kausi, kun söin rahkasörsseliä monesti aamuisin, mutta nyt ylipäänsä koko rahka tulee korvista, joten aamupalana se ei ainakaan houkuttele yhtään. Yff. Tällä viikolla en oo tainnu syödä yhtäkää rahkaa. Yhden otin evääksi töihin, mutta sekin piti heittää pois, kun ei vaa uponnut. En tiiä sitten, onko sillä pari viikkoa sitten olleella vatsataudilla osuutta asiaan, kun kyseisenä päivänä olin syöny jo 2 rahkapurkkia ja sen jälkeen en oo voinu syödä yhtäkää :/ plääh.
 
 
 
 
 
Tänään oli melko historiallinen päivä. Ne, jotka mut tuntee, huomaa sen tästä allaolevasta kuvasta. Mutta jos siellä lueskelee joku muukin, kuin naapurissa asuva kaveri, nii kerrottakoon, että mä en siis käytä farkkuja. Mä suorastaan inhoan farkkuja! Musta ne on maailman epämukavimmat vaatteet. En käsitä, millä järjellä moni sanoo, että farkut on helppo vaihtoehto esim. töihin mennessä… Mulla ei oo varmaan koskaan ollut töissä farkkuja :D Eikä kyllä muutenkaan oo ku tositosi harvoin. Ja silloinkin varsin hyvin tiedän, että ne on mulla päällä. Mulla on niissä vaan perhanan epämukava olo! Mun kaveri sanoi, että farkut näyttää totuuden, et jos luulee olevansa hoikka nii farkuissa sit huomaakin kuinka pulska onkaan :D Ehkä mulla on joku semmonen virheellinen kehonkuva itsestäni :D Mä nimittäin tunnen itseni ja oloni muuten tosi hyväksi, mutta farkuissa mulla on vähä plösö olo. Tää farkkuhomma on kyllä ollu mulla oikeastaan aina. En oo koskaan tykännyt farkuista. Joskus 5-vuotiaana olin jo sanonu äitille, et ”mä en kyl ainakaa koskaa käyttäis farkkui, ku niis näyttää aika lihavalta” :D hihi. En tiiä sit kenen farkkupebaa olin tuijotellu ku tämmösen viisauden keksiny heittää ilmoille. Mut edelleen oon aika samaa mieltä kuitenkin. Ja ku moni sanoo, että farkut on siitä epämukavat, että esim. vatsa/jenkkikset tursuaa, mutta kun mulla ei edes oo sitä ongelmaa. Mulla kun ei ole varsinaisesti suuria vatsamakkaroita, jotka tursuilisi. Nii en tiiä, jotenki farkut vaa ei oo mun juttu.. Ja tulipa tästä nyt avautuminen :D Tänää kuitenki laitoin farkut. Ja tuijotin kaikista vastaantulevista peileistä omia jalkojani ja mietin, huomaavatko vastaantulijatkin, että mulla on nyt todellaki farkut jalassa!? No, eihänne nyt mitää huomannu. Mut jos olis joku kaveri tullu vastaa, nii olis kyllä huomannu :D Alkusyksystä meinaa kävi näin, että olin laittanu farkut kauppareissulle ja kaveri tuli vastaa ja huomas heti et näytän jotenki eriltä! haha.
paksujalkainen farkkuilija
Niii, ja kävin mä kirpparillakin tänää! Mä tykkään kiertää kirppiksiä. Siellä kun ei koskaan tiedä, tuleeko vastaan hyviä löytöjä ja kuinka paljon! Se on suorastaan hykerryttävä tunne, kun pääsee tutkimaan erilaisten pöytien sisältöjä. Tänää tein tosi hyviä löytöjä =) Pari paitaa töihin, kumisaappaat sekä 2 urheilutakkia! Noi kumisaappaat tuli tosi hyvään väliin, koska tartteisin sellaset sekä töihin että kotiin koiranulkoilutusta varten. Ja koska en oo mikään muotitietoinen, enkä juurikaan välitä arkivaatteista sen enempää, kunhan sellaiset nyt on olemassa :D Nii noi saappaatki oli jotku parin euron vanhat marjasaappaat. Kelpaa mulle erittäin hyvin! Ja toi kuvan takki on Niken peruskiva takki, joka sopii esim. pyöräilyyn, töihin, salille siirtymisiin tai koiranulkolutukseen. Eli kaikkeen, mitä teen päivittäin! Cool =)
 
Shoppailujen lomassa käytii keskustassa syömässä. Aamupalasta alkoikin olla jo yli 4 tuntia aikaa, joten nälkä oli aika kova. Broilerisalaattia ja ruisleipää. Ostin voinapinkin. Ja sitten hain vielä toisenkin, kun kerrankin sai syödä voita ;) Tai saishan sitä syödä vaikka joka päivä, mutta en viiti kotiin ostaa, kun sitten voileivät houkuttais mua niin paljon, että oikee ruoka jäis liian usein syömättä..
 
 Salaattilounas oli melko kevyt kuitenkin, ja pari tuntia sen jälkee söin välipalaksi mun uutta terveellistä herkkuani: rahkajugurttia sekoitettuna rasvattomaan vaniljajugurttiin ja höysteenä vielä banaani. Hain vähä niinku energiaa tän päivän treeniin. Mulla ei varsinaisesti ollut nälkä vielä 2h lounaan jälkeen. Salille olin sopinu treffit 16:30, eli reilu 3h lounaan jälkeen. Jalkatreenin kimpussa menisi arviolta 1.5h + juoruilut päälle, joten ajattelin, että olisin ihan liian nälkäinen kotiin saapuessani, joten ruokamäärien kohtuudessa pysyminen on todennäköisempää, kun syön välipalan vielä ennen treeniä. Tekeekö kukaa teistä etukätee ikinä näin? Syö, vaikkei oo vielä nälkä välttääkseen hirmunälän ja överisyömisen? Mä ainaki hirmunälkäisenä syön paljon enemmän, kuin tasaisella ruokarytmillä..
 
 Salilla oli siis vuorossa jalkatreeni. Viime viikonlopun jalkatreeni oli niin paha, että su-ma yönä mun jalat oli niiiin kipeät, että en saanu nukuttua. Niitä särki niin perhanasti! :D Ääh. Oli ne onneks jo tähä päivään mennessä palautuneet. Eli uutta treeniä kehiin vaan ;) Tänää meni muute jalkaprässissä jo 160kg 2×10. Hyvä mä!
tässä kuvassa toinen uus urheilutakkilöytö!
Hihi. Ainii jalkatreenistä tuli mieleen, että toi otsikko on peräisin sieltä. Kaveri heitti kevyellä murteella tommosen kommentin kun koitin tosissaa ahertaa laitteen kanssa, jossa en tavallisesti ahteriani kuluta – loitontajalaitteessa nimittäin. Vai oliko se lähentäjä. Kumminpäin ne meni. No, kuitenki semmosessa istuskelulaitteessa :D Oli sekin hauskaa, ku oltii muun treenin päätteeks vielä menossa tekee lähentäjiä ja loitontajia. Näitä kaveri kutsui juttelulaitteiksi. Ja kun katsottiinm laitteeseen päin, nii johan siellä joku mamma istu kädet rennosti pään takana ja jutustellen kaverinsa kanssa :-D Greit! No saatii meki oma vuoromme kun hetki odoteltiin.
 
Salilta kotin ruuanlaittoon. Ja mitäs muutakaa ku pastaa ja jauhelihaa jossain muodossa :D Koskahan mä kyllästyn……. On muute harvinaisen ruma ruokakuva. Mutta siinä se nyt kuitenkin on.
 
 
Ruuan jälkee juhlittii Elmon synttäreitä. Se sai sen lahjan ja avaskin ihan itte :-D haha. Paketista paljastui uus lempparilelu. Ja meni ehkä 2 minuuttia ja johan oli vinkulelu rikki :D Mut ei yllätä kyllä enää. Oli ainakin mieleinen.
 
 
Tän tekstin kirjoittaminen on kestänyt jo jonkin aikaa. Hain tähä kaveriks omenan. Kuvasin sen. Ku piti olla ruokapäiväkirjaa. Sitten hain realin kauhealla kasalla keittokinkkua. Sitä en enää kuvannut. Mun maitorahkan syöminen on vaihtunut keittokinkkuiluun. Toi tänää avattu paketti on nimittäin jo kolmas tällä viikolla. Miten siitä on yhtäkkiä tullu nii hyvää :DD Ja hyvästä puheenollen, mun tekis seuraavaks mieli karkkia. Onkohan se tää lauantai? :D
,
Mitäs sä oot tehny tänää?
Nii, ja onks tällaiset postaukset ihan jees? =)
Milla

4 vastausta artikkeliin “sää teet nii kauhian leviälle!”

  1. Mä en vaan voi saada tarpeeksi ton koiran söpöydestä <3
    Meinasin hankkia samanlaisen mutta päädyin pommipomeranianiin :)

    • munkin mielestä toi on sulonen otus <3 mut moni on kyllä rumaksikin haukkunut…………. :-D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta