wannabe kehityskuvia

Heips. Kuten eilen jo mainitsinkin, niin oon katsellut noita mun valokuva-arkistoja läpi vähän sillä silmällä, että saisin jotain kehityskuvia laitettua blogiin. Mutta perhana, kuinkas kävikään. Mä en nähny mitään kehitystä millään osa-alueella, vaikka kuinka tarkasti katsoin :D Sitten päätinki kehityskuvapostauksen sijaan tehdä vuosikoosteen kivoista tapahtumista, jotta sain käyttää kaikkia vanhoja kuvia. Mua kyllä vähä harmitti, ettei mitää kehitystä ollu nähtävissä, kun kuitenki oon treenannut ihan ahkerasti ja koittanut kehittyä. Okei, oon ollu vähä lepsu ruokien suhteen kesälomasta asti, joten ei mitään maata mullistavaa voi odottaakaa. No kuitenkin, päätin vielä yrittää uudelleen kuvien kanssa ja otinkin tänää aamulla uudet kuvat. Otin kuvat sen takia, että pt suositteli ottamaan ne nyt, kun pt-jakso on alussa. Lopussa voin toivottavasti huomata kuvista kehitykseni. Nyt alkoi todellinen treenaus ja järkevä syöminen. Huh. Okei! Sitähän mä toivoin. Otin siis kuvat nyt projektin alkuun, ja mä todella todella kovasti toivon, että voisin loppusyksystä laittaa sellaisia kuvia, joissa on silmin havaittavissa kehittymiseni kohti kiinteämpää kroppa. Asetin siis tavoitteekseni kiristellä hiukan näitä rasvamassoja pois ja saada parempaa lihaserottuvuutta -edes pullistellessa :-D No, aika näyttää kuinka mun käy. Oon ainakin ehtinyt henkisesti ja fyysisesti valmistautua sekä kerätä huikeen motivaation tässä sairastellessa ja treenitaukoillessa!  Ja tässä nyt siis tän hetken tilanne ja verrokkina muutama vanhempi kuva. Jos oikein sinisin silmin katsoo, nii ehkä sieltä voi jotain pientä kehitystä kuitenkin havaita. Emmätiiä.
Selkä
toukokuu 2013
 Syyskuu 2013
 Haukkaripullistelu
maaliskuu 2013
syyskuu 2013

Yläkroppa edestä
helmikuu 2013
syyskuu 2013
En muista, onko noissa viime kevään kuvissa joku treeni alla tms. Eli en tiiä onko lihakset kuinka treenatun pullistelevat. Luultavasti on, kun olin nii innoissani kuin ’isoilta’ ne näytti :D haha. Nää syyskuun kuvat on siis otettu tänää ja treenitaukoa on nyt viikko alla, että näissä lihoissa ei ainakaa oo minkäänlaista treenin jälkeistä pumppia edes vahingossa :D Tästä on hyvä lähtee kohti syksyn treenejä! =)
Milla

6 vastausta artikkeliin “wannabe kehityskuvia”

    • :-D noh, äläs nyt. mistähän se johtuu, että toisten kuvat näyttää muuten aina paremmilta kun omat? kiitos muuten inspiraatiosta sairasloman pullistelukuvien ottamiseen :D

  1. Hyvältä näyttää ! Ja eron kyllä huomaa. Oot niin Millamaisen vaatimaton :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta