kauneimmat treeni-ilmeeni

Mä tykkään lukea treeniblogeja, joissa on kuvia tekstin tukena. Tykkään treenikuvista muutenkin. Musta niistä on kiva katsoa erilaisia treeniliikkeitä, lihaserottuvuuksia, treenivaatteita, treeniasusteita ja tietysti ilmeitä! Laitan itekin blogiini lähes aina jotain kuvia tekstin väleihin. Mun kuvani on usein peruskivoja, sellaisia, joita julkaisen instagrammissakin. Tässä älypuhelinaikana on kuitenkin tullut kuvattua niin paljon treenikuvia, että ihan kaikki otokset ei oo suinkaan niitä hyviä :D Kun otan treenikuvia, nii en ees kato niitä sillä hetkellä, vaan totean aina että ” treenikuva on hyvä sellasena kuin se tulee”. Koska siinä ei tarvii yrittää olla kaunis, ei tarvii esitellä jotain hienoa muotivaatetta eikä tarvii koittaa saada tukkaa hyvin. Oon kyllä jälkeenpäin sitten kattonut niitä. haha. Yleensä julkaisen vaan ne kivat. Mutta nyt saatte nähdä munkin superiruman tunaripuolen. Mua naurattaa jo valmiiksi. Mutta päätin tänää julkaista muutaman arkiston aarteen teidänkin nähtäväksi. Ihan vaan huvin vuoks :D
 
kehariminä
saako murista
 
 
pieleenmeni (2)
oho, nää painoki enemmän ku luulin!
keneen lie toi koiraki tullu………..
ilman päätä
 
pieleenmeni6 (1)
 
 
itkupotkut
 
pidätä hengitystä ja silmät kiinni – kylläkulkee!
 
älä huutele sieltä takaoikeelta!
Onnistun pääsääntöisesti valokuvissa usein ja aika helpolla. En oo siis lainkaan sellaista tyyppiä, joka ei anna valokuvata itseään. Saati, että kuvia, joissa olen, ei saisi julkaista jossain. Ei. Mun mielestä näytän kuvissa yleensä ihan kivalta. Mutta nää oli kyllä oikeesti rumia kuvia :DD haha. Täytyypä keksiä ens lepopäivälle jotain vähän kehittävämpää tekemistä :D Vaikka olihän tää hauskaa. Rehellisyyden nimissä täytyy kyllä sanoa, että mun kavereista olis saanu tuplasti hauskemman kollaasin :D haha. Ei saakeli mitkä naurut on saanu kyllä tänää ku oon kattonut noita vanhoja kuvia! Ihanan ilmeikkäitä ystäviä mulla. Itsestäni nyt sitten puhumattakaan. Mutta tämmöstä tänään. Ei oikein järki kulkenu mihinkään fiksuun tekstiin nii ”panostin” kuviin…..
Milla

6 vastausta artikkeliin “kauneimmat treeni-ilmeeni”

  1. Hei tää oli upea postaus ja et todellakaan näytä rumalta näissä! Nää kuvat kertoo mun mielestä paljon ja voin tuntea paljon. Oma kollaasi olis kiva nähä :D hah.

    .anne

    • haha. joo no, voin koota susta oman kollaasin ;) Toi sun viimisin naamakuva citystä on hassu. Tai ehkä se tilanne oli enemmänkin hauska, ja nauran nyt ton kuvan kautta sille :D

    • sua ajattelinkin kun kirjoitin tätä :D Ajattelin, että vois iskeä suhun. Ja susta sais kyllä varmasti kaikista hauskimman treeni-ilmekoosteen. Ainaki näiden otosten perusteella, mitä mun arkistoissa on :D hahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta