jos makeanhimo iskee….

…Pure jenkki ;)
On meinaa niin hyvää, että oli pakko mainostaa täälläkin. Ostin ihan sattumalta joskus pari viikkoa sitten eka ton salmiakkipussin ja se oli kyllä parasta salmiakkipurkkaa, mitä oon koskaan maistanut. Ihan kun karkkia söis. Ja viime viikolla kun onnellisena mussutin viimeisiä neliöäitä salmiakkipussin pohjalta, nii joku keksi mainostaa, että toi polka mint on vieläki parempaa! Piti sit sitäkin kokeilla, tietysti. Oon ihan ihastunut kumpaankin, mutta mun mielestä toi salmiakki on edelleen parempi. Ja miks tää on niin hienoa? Siks tietysti, että nyt kun karkin syöntiäni on niin sanotusti rajoitettu, nii mikä tahansa makeanhimon viejä on tervetullut mun käsilaukkuuni :-) Ja nää oikeesti menee karkinkorvikkeesta! Kaks miinusta liittyy kyllä tähänkin tuotteeseen.Eka huono puoli on se, että maku lähtee kahdessa minuutissa. Ja toinen miinus on se, että yks pussi maksaa yli 3 euroa, ja toisaalta se, että pussissa on vain 70grammaa purkkaa. Aika kalliita neliöitä siis. Mutta mulle tällä hetkellä hintansa väärti. Kiitos jenkki.
Kuten ehkä voitte rivien välistä lukea, nii pieni herkkuhimo jäi päälle ton tankkauspäivän jälkeen! ääh. Yleensäkin omalla kohdallani eka viikko ja kaks ekaa viikonloppua on vaikeimmat, kun aloittaa herkkulakon tms. Söin viimeksi syyskuussa herkkuja, ja ekojen viikkojen jälkeen homma kulki hyvin. Ja nyt viikonlopun herkujen jälkeen tuntuu, että ollaan taas lähtöpisteessä, sillä herkuista kieltäytyminen vaatii enemmän työtä. Mutta eipä tässä hätää oo niinkauan, kun onnistun kieltäytymään houkutuksista ;)

Aloitin viikon lepopäivällä, koska tosiaan loppuviikkoon kertyi jopa 5 treenipäivää putkeen. Tänää sitten tein salilla olkapää-ojentaja -treenin. Oli kyllä aikamoinen haaste siinäkin, että en menny bodyjamiin, vaan oikeesti oikeesti salille. Ollaan sovittu huomiselle jamiin treffit kaverin kanssa, mutta jotenki en silti olis millään malttanut tänää mennä salille :D Ääh. Mikä mua nyt vaivaa :D Sen sijaan muille tunneille ei oo mitää erityistä hinkua. Toinen kamu meni samaa aikaa tänää combattii kun mä ahersin salilla ja se tuntu hyvältä niin. En vaan tajua, mihin ihmeen jamikoukkuun oon itteni saanut! haha. Onneks huomenna pääsee taas. Salilla kulki ihan kivasti, joskin olkapäätreenissä on painojen kanssa vähän hakemista. Oon opetellut nyt puhtaampaa tekniikkaa, ja nimenomaan, että työn tekisi olkalihas, eikä selkä tai mikään muu. Ja edelleen siis hakemista painojen kanssa. Tein loppuun vähä pudotussarjaa pystypunnerruksia, nii sai olatkin sitten kokea totaalikuoleman ennen kun palkkarin kimppuun pääsin ;)
Onpas tästä blogista nyt tullut jotenkin erityisen päiväkirjanomainen viimeaikoina. No, välillä näin ja toisinaan toisin. Tänäänki paistoi aurinko, vaikka jossai muualla riehuu syysmyrsky – hui! ;)
Milla

9 vastausta artikkeliin “jos makeanhimo iskee….”

 1. Toi salmiakkipurkka on kyllä hyvää! :)
  Tosin hintavaa.. Tosin oon kyllä vähän sitä mieltä ettei se eroa ns tavallisesta salmiakkipurkasta :D

  • jep! Musta tossa on joku ihana voimakas maku verrattuna normisalmiakkipurkkaan ;) namanm,

 2. Ei oo tosi ! Mä ostin just sunnuntaina tota polkaa kans. se on niiiiiin hyväääää ! :)

  • oikeesti? aika sattuma :-D mä oon ostanu jo muutamankin pussin ja kaikki on jo syöty! hups.

  • Sekoittelen itse palkkarini maustamattomasta wheysta, kreatiinista ja kaakaosta. En voi sukraloosia käyttää, nii siks tommonen oma sekoitus, kun kaikissa maustetuissa sitä on makeutuksena.

 3. Oon kuolaillut noita uutuuksia siitä lähtien kun ne tulivat markkinoille, mutta koska oon kuullut monelta muultakin tasolta että noissa maku häipyy hetkessä, niin en ole sitten ostanut. Tosin nyt kun vertaat niitä karkkeihin, niin eihän se maun häipyminen sinäänsä haittaa; karkkien maku ainakin häipyy mun suusta hyvinkin vikkelään, kun kiskon ne kurkkuuni sellaisella tahdilla :D Eli ehkäpä näitäkin voisi vihdoin ostaa, salmiakkipurkka kun on ihan lempparia muutenkin!

  Hei muuten, mun mielipide tuosta blogin mahdollisesta päiväkirjamaistumisesta on, että se on vain hyvä juttu. Itse kun tykkään lukea muutakin kuin tiukkoja treeni- tai ruokavaliojuttuja, päiväkirjamaisuus on hyvää tasapainoa niille :) Eli jatka vain samaan malliin!

  • haha, toi on muuten ihan totta – karkeista lähtee ihan yhtä nopeasti maku ;) kantsi tosiaan kokeilla jos salmiakkipurkasta tykkäät, on ihan eri tasoa ku normipurkat! ja kiitos kun kerroit mielipiteesi. Ite tykkään kyllä kirjoitella kuulumisia/päiväkirjanomaisesti, mutta välillä mietin, että kiinnostaakohan oikeesti ketää lukea sellasta.. Mut voin siis jatkaa ihan hyvällä mielellä samalla linjalla =)

 4. Huomasin itse että noissa on ihan hurja määrä hiilareita! Mitä mieltä olet asiasta :-) itse ajattelin että söisin noita aina makean nälkään, mutta karu totuus paljastuikin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta