lähtisitkö lavalle?

Hihiii, arvatkaa mitä! Mä pääsin tänää lavalle! Cool! Toinen kerta elämässäni. Ensimmäinen kertahan oli kesällä combatissa. Siitäkin meinasin vähintään pyörtyä innostuksesta :D Mutta arvatkaas, mikä laji tällä kertaa on kyseessä? – No bodyjam! Mitäää :D 

uusi täydellisen hieno treenitoppi!<3
 Nii siis jos nyt joku ei saanu heti kiinni, mistä on kyse, nii ohjaaja siis pyysi mua bodyjamissa loppubileisin sinne ohjaajan korokkeelle. Ja meillä se on tuolla lähisalilla ihan niinku lava :D hahaa. Samaisella lavalla olin sillon kesän combatissa. Toi sali taitaa olla mun onnensalini ;) Sekunnin murto-osan emmin päätöstä, koska pelkäsin, että meen väärään suuntaan tai unohdan koreon siellä korkeuksissa. Muissa lajeissani en olis miettinyt sekuntiakaan, mutta bodyjam on ollut vasta noin puoli vuotta mun vakkariohjelmistossa, joten en oo sen kanssa niin itsevarma kuin muissa lajeissa. Mutta eihän tämmösestä voi tietenkään kieltäytyä, kuin siistii!! Ja kyllä mä tän ohjelman suhteen oon jo tosi itsevarma :-) Sen verran kauan menty jo. Mulla oli vielä ihana uus treenitoppi päällä, pari lepopäivää alla ja muutenkin tosi huikee tanssifiilis. Kulki tosi hyvin. Tai no, ei oo kyllä kertaakaa tässä jamiohjelmassa ollu huono fiilis. Toi tunti on vaan niin täydellinen <3 Ootte varmasti kuulleet jo monen monta kertaa, ja mietinkin itseasiassa, että pidän vähän taukoa jamihehkutuksesta. Mutta perhana, emmä nyt voinu tällasta (mulle) isoa asiaa jättää kertomatta.
Pääsin siis jamittelee ton vikan biisin loppubileistä ihanissa diskovaloissa, hahaa. Kuin täydellistä! En muista paljoakaan siitä tilanteesta, ku menin vähä paniikkiin, mutta peilistä näytin mielestäni ihan hyvältä ja muistin koko koreonkin ihan ongelmitta ;) Kaveri kyllä sano, että sen loppubileet ei menny nii täysillä tehoilla, kun se keskittyi mun tekemiseen :D haha. Olisinhan mä voinu mokata sekunnilla millä hyvänsä. Vaikka mokauksen mahdollisuus oli koko ajan olemassa, täytyy kyllä sanoa, että mä nautin joka sekunnista! Ihan huippua! :) Ihanaa!
Onko teidän saleilla tapana pyytää jumppareita lavalle jossain lajissa? Meillä ei mun kokemuksen mukaan oo kauheen yleisesti sellainen tapa. Koko vuoden aikana mitä oon esim. tällä nykyisellä salillani käynyt, nii ne kerrat, kun jotain on pyydetty lavalle on laskettavissa kahden käden sormilla.. Siis huom. niissä jumpissa, missä ite oon käynyt :D Mistäs mä tiiän, mitä ne muilla tunneilla tekee. Mutta mun mielestä ei kauheen usein tapahdu tällaista ja ehkä sen takia tää olikin vielä astetta huikeempaa ;-)
 Lähtisitkö sä lavalle jos pyydettäis? Tai ootko kenties lähteny jo?
Milla

10 vastausta artikkeliin “lähtisitkö lavalle?”

  • todellakin! olihan ihan yhtä hymyä vaa sen jälkeen :) Ja vieläki ku ajattelen tota nii tulee hyvä fiilis :-D

  • ehkä uskaltaisit, jos olisit käyny kans pitkään jonkun tietyn lajin tunnilla :) Sit se on enemmän kivaa ku kauheeta!

 1. Vautsi miten mahtava tapa, en oo koskaan aiemmin kuullutkaan tollasesta eikä meidän salillakaan oo tapana tehdä tuolleen :D

  • okeei! meillä aina välillä on näitä, mutta oli kyllä iso juttu mulle, että niinä harvoina kertoina, kun joku sinne pyydetää, nii se olinkin just minä :) hihii.

 2. Meillä on MUN AIKANA kaksi kertaa zumbassa pyydetty muutama lopuksi sinne lavalle ja mäkin olin sillä ekalla kertaa.:) Meillä oli ennen zumbatunteja sellasessa paikassa missä käy kaikki huippuluokan bänditkin esiintymässä, niin sielä lavalla ohjaaja veti zumban ja sinne sit sai lopuksi mennä. Nykyään meidän zumbat on kuitenkin normaalissa peilisalitilassa jossa ohjaaja tanssii samalla tasolla muiden kanssa. Saliin on hankittu sellaiset kivat tunnelmavalaisimet sinne eteen ja muuten on laitettu valot pois; tulee tosi kiva tunnelma näin syksy/talviaikaan.:)

  • ai säki oot päässy lavafiilisteleen, oliko huikeeta ;) noi tunnelma-/diskovalot lisää kyllä ihan eri tavalla fiilistä. Tuntuu, että hetkeks se normaali tylsä loisteputkivaloin valaistu sali katoaa ja tilalle tulee joku maailmanluokan tanssistudio, jossa neonvärit hohtaa! Niin siistiä! :)

 3. haha voin jotenkin niin kuvitella sut fiilistelemässä siellä lavalla!! :D motivoi tosi paljon kun ohjaajakin huomaa että tekee kunnolla ja tykkää :) mä en ehkä olis jamissa uskaltanut, mutta combatissa kyllä!! kerran kyllä harmitti kun suostuin jalkapäivän jälkeen menemään jonkun jalkabiisin ajaksi sinne :D

  • haha. Sähän olitki sillon edellisellä kerralla, kun oli se combatlavashow :D Se oli kyl kans kivaa! Mulla oli sillon vaa juurikin toi samainen jalkapäivä alla, joten se vähä vei tehoja. plääh. Käytkö sä muuten usein jamissa? Se on mun mielestä ihan huippu se nykyinen ohjelma ! :) Ens viikoll alkaa miksauksetkin, nii voi iteki alkaa taas käymää combatissa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta