Fast naturally high protein -patukat Osa2

Moikka. Ootteko maistaneet tän syksyn uutuusmakuja Fastin naturally high protein -protskupatukkasarjasta? Ite ostin ekan satsin kokeiluun viime viikolla ja nyt kun oon ehtinyt molempia maistaa, nii ajattelin jakaa mielipiteeni myös tänne. Jos joku on vaikka ajatellut ostaa kyseisiä tuotteita, nii saattaapa tästä olla jotain hyötyä. Ainakin ekasta postauksestani aiheen ympärillä on tullut ihan suosittu – monet hakee googlen kautta tietoa patukoista :-)
Syksyn uutuusmakuina on siis apple-cinnamon ja coconut. Oon ostanut näitä vain pieninä 35gramman patukoina, enkä osaa sanoa, onko tuotetta tehty myös muiden makujen tapaan 50g patukoina. Vanhoissa tutuissa mauissa isompi 50g patukka on mustassa paketissa ja nämä pienemmät on kääritty valkoiseen pakettiin. Ravintosisällöltään myös uutuusmaut vaikuttavat mielestäni oikein kelvollisilta: yhdessä 35 gramman omena-kaneli -patukassa on 120kcal, hiilihydraattia 12g, proteiinia15g ja rasvaa 2.9g. Kookospatukassa on vähän vähemmän hiilihydraattia ja enemmän rasvaa, mutta erot ovat todella pieniä.
Ja miltä patukat sitten maistuivat? Odotin eniten omena-kanelin maistamista, koska rakastan tätä makuyhdistelmää ihan tosi paljon! Laitan monesti esim. rahkan joukkoon omenapaloja ja heitän kanelia pääälle. Ja sama makuyhdistelmä toimii loistavasti tietysti esim. omenapiirakan muodossa ;) hihi. Tottakai. Odotin siis tietysti toiveikkaana, että patukka maistuisi erinomaisen hyvältä. No, niin se maistuikin. Ihan kivalta. Mutta mielestäni ei lainkaan kanelilta. Patukassa maistui omena samanlaisena kuin niiissä k-kauppojen aulojen lasten purkka-automaateissa olevissa jättipallopurkissa! Tiiättekö niitä värikkäitä, joita ainakin ennenvanhaa sai jotain pientä kolikkoa vastaan :D Nii mun mielestä maku oli sama kuin siinä vihreässä purkassa. Semmonen makea omena. Eli ihan hyvää. Olisin kyllä halunnut kanelin makua kaveriksi. Jotenkin muuten odotin, että patukka olisi tumma ja suklaalla päällystetty, mutta avatessani käärettä yllätyin, kun päällä olikin vaalea valkosuklaa kuorrute =)
 Kookospatukalta odotin jonkinlaista makuviittausta kookossuklaiden suuntaan. En oo koskaan ollut mikään kookoksen ystävä kauheesti. Oon maistanut joskus semmosta tavallista kookossuklaapatukkaa (onkse bounty tms), ja mua inhotti siellä seassa ne kookoskököt. En tykännyt ja syömättä jäi. Ja odotin vähän pelokkaana, että tässä patukassa tulisi myöskin niitä vastaan. Mutta päinvastoin. Kookospatukka olikin tosi pehmeä ja samettinen ja melko miedon makuinen. Mulle ainakin maistui juuri sen vuoksi, että maku oli sopivan mieto :-) Tässä patukassa onkin sitten se odottamani suklaakuorrute!
Molemmat patukat oli siis ihan kelpo tavaraa sekä ravintosisällöltään että maultaan. Maut olivat melko mietoja kummassakin. Fast narutally hight rankiglistalla oma järjestykseni olisi tällainen:
1. mansikka-valkosuklaa
2. omena-kaneli
3. toffee
4. kookos
5. minttu-suklaa
Käytän tota mansikka-valkosuklaata melkein viikottain välipalana. Se on edelleen tosi herkkua! Niitä saatan ostaa jopa sellaisina isoina 50g patukoina. Toffeeta vedin varmaan överit kesän aikana, joten se on nyt tippunut omalla suosikkilistallani vähän alemmas, vaikka aluks hehkutin, että se on lähes parasta ;)
 Ootteko maistaneet näitä patukoita? Mikä on sun mielestä kaikista paras maku? 

Milla

7 vastausta artikkeliin “Fast naturally high protein -patukat Osa2”

 1. Toi omena-kaneli kuulostaa tosi hyvältä! Tiiätkö onks näissä gluteenia? Joskus prismassa jäin lukeen protskupatukoiden tuoteselosteita ja tais olla jokaisessa minkä sielt hyllystä nappasin, et sisältää/saattaa sisältää gluteenia ja luovutin sit niiden suhteen. :D Mut oon löytänyt nyt myöhemmin kuitenki pari sopivaa, mitä voin syödä. :)

  • niin ilmeisestikään noissa ei oo gluteenia! :) Ainakaan mansikka-valkosuklaassa ei ole, josta tuoteselosteen tarkistin.

 2. Noi patukat on ihan best of the best ja ehdottomasti mun lemppareita!!! Tällä hetkellä kookos on omasta mielestä paras maku ja sen jälkeen mansikkavalkosuklaa. Itekin vedin tota toffeeta överit jossain vaiheessa, joten kiva kun on näitä eri makuja valittavana:D

  Munkin blogi siirtyi tänään tänne fitfashionin puolelle, joten hauska seurata teitä muita ketkä myös muutitte nyt:)
  Reeni-iloa!

  • jooo noi on kyl melkein kaikki nii hyviä et vaikee valita ;-D haha. kävinkin sun blogia kans kurkkimassa, vaikutti kivalta! Itestä tuntuu et tää bloggaus täällä on kauhee vaikeeta viel ku kaikki asetukset ja kuvat on miten sattuu, mut eiköhän lähe pikkuhiljaa sujumaan. Tsemppiä sulle kans treeneihin (ja wordpressin kanssa :D)

 3. Vähän vanhempi juttu jo, mut ootko jo maistanu sitä suklaa-lakritsi, tai mustikkapatukkaa? Lakritsi oli ainakin tosi hyvää :)

  • moikka. mulle tulee kaikki kommentit ilmoituksena, että saa jättäää vanhempiinkin postauksiin! :-) Itseasiassa mä en oo ees kuullu tollasista uusista mauista! vau, vois kyllä maistaa jos tulee vastaan. toi suklaa-lakritsi vois niin olla mun juttu ;) kiitos vinkistä!

 4. Pitääkö nuo nälkää miten hyvin? Kun ei ole varmaan paljoakaan kuitua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta