pari blogimuutosta

Heipsanhei! Ensimmäinen muutos osuikin ehkä jo sun silmään sivulle klikatessasi. Tein uuden bannerin – taas :D! haha. En tiiä onko toikaan nyt kauheen hyvä, mutta alkoi se edellinen jo kyllästyttää nii vaihteluks nyt tämmönen kahden kuvan kollaasi sitten. Ja vaihdoin noi mustat reunat valkoisiksi, niin on jotenkin vieläki vaaleampi tää yleisilme.
Toinen muutos astuu voimaan todennäköisesti ensi viikolla. Siirryn siis myöskin näin seuraavassa erässä bloggaamaan fitfashioniin. Jos haluat seurata höpötyksiäni jatkossakin, nii blogin osoite tulee siirtymisen jälkeen olemaan www.inmytrainingshoes.fitfashion.fi
Kovasti toivon, että tuutte seuraamaan mua myös fitfashioniin siirtymisen jälkeen! En tarkkaan tietenkään voi tietää, miten muutos vaikuttaa eri asioihin, mutta itse ainakin jatkan tällä omalla tyylilläni kirjoittelemista joka tapauksessa. Oon saanut viime aikoina uusia lukijoita, ja oon valtavan iloinen teistä jokaisesta! Vaikka ette ehkä oo pitkään ehtineet mua bloggerissa seuraamaan, nii toivottavasti silti ootte riittävän kiinnostuneita, jotta jatkatte linjoilla jatkossakin! On ollut ihan huikeen kivaa myös, kun vuorovaikutteisuus blogissani on viime aikoina lisääntynyt valtavasti, ja toivon, että blogin muutto ei hiljennä kommenttiboksia. Itselläni ainakin oli alkuun jotenkin isompi kynnys kommentoida seuraamiani blogeja fitfashioniin siirtymisen jälkeen, mutta samat ihmisethän siellä kirjoittaa samalla tutulla tyylillään, joten toivottavasti tekin kommentoitte yhtä aktiivisesti jatkossakin =) Mutta muutto tosiaan tapahtuu jossain välissä ensi viikolla, kun sopiva aika sille löytyy. Ilmoittelen asiasta kyllä lähempänä :) wihiii!
Milla

8 vastausta artikkeliin “pari blogimuutosta”

 1. :D Noi linnut on mahtavia tuolla yläreunassa, ainakaan ennen en niitä sieltä bongannut vai oliko bannerin takana piilos.

  Itse en ole jaksanut/kehdannut/viittinyt vaihtaa kertaakaan ulkoasua. Olen ajatellut et kerran tehty, niin olkoon, vaikka sitä sanotaankin et vaihtelu virkistää. Sama ongelma tuon FitFashionin kanssa, varsinkin, kun en halua käyttää ainakaan FB tai Google profiilia. Ja toisaalta taisin suututtaa FF pitäjät aikanaan kun tongin kavereista tietoja ;) Bloggerin profiili, kun on suhteellisen anonyymi. Vuorovaikutus on bloggauksen yksi suola ja sokeri. Pitänee päivittää sun osoite feedilistaan, pitäähän sitä LM ihmisiä seurata.

  • noi linnut on ollu alusta asti mukana, mutta ilmeisesti ne on peittyneet jonkun kuvan alle, kun iteki huomasin ne taas pitkän tauon jälkee nyt ku sanoit :-D haha. Mä muutenkin vaihdan koko ajan esim. tietokoneen ja puhelimen taustakuvia, nii täytyy näköjää tää banneriki tasasin väliajoin päivittää.

   mitä tietoja sä oikee oot onkinu, hui! :D Aika näyttää, oliko oikea päätös siirtyä fitfashioniin mutta tietysti toivon että oli… Mutta kiva jos seurailet jatkossakin :-)

  • Kiva juttu! :-) Vähä kyllä säikähdin kun sain sulta kommentin, siis nimenomaan sulta! Oon seurannut sun blogia kyllä pitkään ja se on ihana, mutta en oo koskaan ajatellut että sä olisit käynyt mun sivulla vieraileen =)

  • tää oli mulle iso juttu, vaikken sitä nyt tossa teksissä niinkään hehkuttanut. Ehdin tanssia innostustanssini ennen postauksen kirjoittelua :D Eli iso kiitos onnittelusta! :) Ja kiva että seuraat jatkossakin mun höpötyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta