Täällä ollaan!

Moikka! Muutto bloggerista tänne fitfashionin puolelle on nyt tehty. Tai ainakin kaikki tekstit kommentteineen ja kuvineen on siirretty tänne. Mä ite en vaa oo oikein tässä muuttorumbassa vielä kunnolla mukana. Multa kysyttiin etukäteen, mikä päivä olisi hyvä muuttopäivä.,. Sanoin että vaikkapa heti maanantaina, koska ei mikään päivä oo toistaan parempi tai huonompi. No, täällä ollaan nyt sitten. Maanantai-iltana. En tosin osaa vielä käyttää yhtään tätä wordpressiä, joten bloggausviikko saattaa olla vähän tavallisesta poikkeava. Tai sitten mun työ- ja treeniviikosta tulee vähän poikkeavia, kun käytän kaiken aikani tähän paikkaan tutustumiseen. hihi. Mutta olkoot sitten niin – hienoa olla täällä :-)! Ja toki haluan ja yritän mahdollisimman pian muokata sivusta omannäköiseni. Nyt toi vasemmalla oleva kuva on ainakin ihan eri, kuin mikä se on tähän mennessä ollut :-D Ja se peittää alleen ton kuvaustekstin alunkin. höh.

Saattaapa olla, että blogimuuton jälkeen saan sivulleni uusia lukijoitakin. Ehkä haluatte tietää, kuka täällä kirjoittelee? Etusivulta löytyy ihan pitempikin esittelyteksti. Mutta jos nyt lyhyesti esittelen itseni ja tarkoitusperäni tässä bloggaamisessa. Nimeni on siis Milla ja olen 23-vuotias nuori nainen tampereelta. Kuntosali-innostelija, lesmills-jumppari, terveellisten elämäntapojen kannattaja, mukavuudenhaluinen arjen nautiskelija, innostaja, kannustaja ja ihan tavallinen hyvänmielen treenaaja.Jos haluatte lukea enemmän ja saada paremman kuvan musta ennen ja nyt tässä hetkessä, niin ton etusivulta löytyvän linkin kautta löytyy tosiaan vähän historiaani liikunnan parista.

Tällä hetkellä treeniviikkoni koostuvat pääosin LesMills-jumpista  ja kuntosalitreenistä. LesMills on mun suurin intohimoni, ja todennäköisesti tuutte näkemään blogissani vielä monen monta fiilistelytekstiä kaikista niistä parhaista fiiliksistä, joita LesMillstunneilta saa! hehe. Jumppien lisäksi treenaan myös salilla. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Syksyn ajan mulla on ollut pt-projekti, jonka myötä oon tavoitteellisemmin treenannut salilla. Treeniviikkoni on kuitenkin tavallisesti pääosin fiilispohjalla rakennettu, ja kaikista tärkeintä mulle on se, että treeneistä saa hyvää energiaa, voimaa ja iloisen mielen. Siksi en treenaakkaan mitään tiettyä tapahtumaa varten, en haaveile ohjaajan urasta enkä muutenkaan ota liikaa ressiä asiasta. Tiivistetysti sanottuna siis blogi kertoo ihan vaan tavallisen tyttösen treeneistä ja terveellisistä, hyvän olon tekevistä, valinnoista arjessa :-) Koska tärkeintähän on tehdä sitä mistä tykkää ja kulkea rohkeasti omaa polkua pitkin! Mun polkuni rakentuu arjen onnellisuuden palasista: hyvistä treeneistä, terveellisestä ruuasta, satunnaisista herkutteluista, ystävistä, perheestä sekä mukavasta työstä. Ainiii, ja on mulla koirakin, Elmeri. Ehkäpä kuulette siitäkin joskus jotain höpinää. Mutta joka tapauksessa, iso kunnia olla täällä fitfashionissa mukana. Bloggausta aion jatkaa samalla linjalla kuin tähänkin asti. Toivottavasti vanhat lukijani ootte siirtyneet mukana tänne! Ja kovasti tervetuloa kaikille uusille :-)

joulukuu (2)

Lupaan käyttää kaiken ylimääräisen aikani ulkoasun paranteluun pikkuhiljaa, kun opin kaikkia niksipirkkoja täällä. Viikonloppuna viimeistään pitäis näyttää paremmalta. Vinkkejä saa antaa, ja tutut fitfashionbloggaajat voi varautua yhteydenottoihin, kun kyselen neuvoja, haha. Nii, ja oon tykännyt aikaisemmin laittaa nää tekstit tähän muotoon, että tasaus on keskellä. Saas nähä toimiiko. Vanhat tekstit on ainaki automaattisesti tasattu vasemmalle.. Hmm.  mitähän kaikkea muuta mielenkiintoista säädettävää täältä löytyykään!

Milla

2 vastausta artikkeliin “Täällä ollaan!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta