paras tapa bailata

Wihiii, tiiättekö mikä on paras tapa bailata? No tietysti bodyjambailut! Meillä menee bodyjamia neljästi viikossa meijän salilla, mutta keskiviikkodisko on ihan ehdottomasti paras ja huikein! hihiii. Pikkulauantaisin voitte siis löytää mut lähestulkoon aina jamittelemasta salilta. Ainoastaan joka neljäs viikko oon töissä niin myöhään, etten ehdi sinne. En vaikka juoksisin. Tänää juoksin töistä kotiin ja kotoa jamiin, samassa kiireessä söin välipalan samalla kun ulkoilutin koiraa, jätin juomapulloni vahingossa pukkariin ja sykemittarikaan ei toiminut. Greit! Mutta mikään ei pilannut fiilistä, koska jami on vaan niin mahtavaa :-)

lokakuu7 (9)

Tänää oli vika kerta miksauksia, sillä ensi viikolla vaihtuu uudet ohjelmat. Ja koska tähän mennessä ei oltu menty vielä erästä mun suosikkipätkää nii pyysin sen tähän kaikista parhaimpaan bailupäivään. Ja me jorattiiki se läpi!! hihiii. Voi että. Niin ihanaa. Mentiin siis bodyjam59 ohjelmasta toi metrum-pätkä. Mä toivoin sitä ihan vaan sen takia, että toi metrum on biisinä niin hyvä! Ja kun meillä on superihyvät puitteet tolle biisille, nii se vaa toimii niin loistavasti!! ÄÄh, se täydellisyystunnelma pitää melkeinpä itse kokea, vaikea selittää :D Mutta siis iso sali, diskovalot päällä, hämärretty tila, isot kaiuttimet, basso täysillä ja hyvä biisi – siinä puitteet täydellisille bailuille!

metrum <3 (klikkaaa, tsiikaa ja fiilistele youtubesta)

Mä kattelin aamubussissa tota youtuben pätkää ja näytin varmaa ihan joltai hoidosta karanneelta ku hihittelin ja pikkusesti jammailin noita liikkeitä. haha. Toi jotenki vie ihan mukanaan siihen parhaimpaan bodyjamfiilikseen! Kuka enää kaipaa jotain baarin tanssilattioita, kun vaihtoehtona on jorata täysillä bodyjamissa! hehe.( Mä ite tykkään siis baarireissulla ennen kaikkea tanssia, mutta suuri ongelma mun ja baarin välisessä suhteessa on se, että en tykkää siitä musiikista, mitä siellä yleensä soitetaan. Siksi käynkin mieluummin reiveissä sillon kun käyn joraa… )Mutta jamissa tääkin probleema selvitetty, koska noi musiikit on vaan niin hyviä!! Tiestoa, fedde Le Grandia, Aviciita sun muita hyviä! Ihan täydellinen combo, kun saa mukavissa kengissä ja vaatteissa jorata niin täysiä kun lähtee loistavia biisejä, eikä edes haittaa, että tulee hiki, koska meikkiä ei yleensä edes ole naamassa :-D haha. Komppaako kukaan? Joko ootte muuten syynänneet uudet tracklistit? En tiiä, miten muualla suomessa noita LesMills –ohjelmia vaihdetaan, mutta meillä vaihtuu sunnuntaista lähtien, ja oon kyllä ihan tosi innoissani, koska myös toi uusi jamilista vaikuttaa hyvinkin menevältä! Jos siis kaipaat vaihtelua myöhäisiin baari-iltabailaamisiin tai et malta odottaa lauantaita, nii suosittelen ehdottomasti tuleen keskiviikkodiskoon. Tai minä päivänä teillä nyt sitä bodyjamia eri saleilla pyöriikään. Jami ku jami, diskofiilis siellä on!

Milla

2 vastausta artikkeliin “paras tapa bailata”

  1. Meillä Les Millsit vaihtuu muistaakseni 9. joulukuuta, jos en ihan väärin muista… Melko lailla samoihin aikoihin siis! Sitä bodyjamia ei vieläkään tosiaan oman salin ohjelmistosta löydy, mut päätin mennä ens viikolla pitkän itsenäisyyspäivävapaan kunniaksi käymään siellä SATSilla ja käyttämään mun liikuntapäivälapun bodyjamiin! Odotukset on ainakin tosi korkealla enkä millään malttais oottaa :–)

    • joo aika samoihin aikoihin vaihtuu sitten meijän saleilla! :-) hei hyvä sua jos nyt rohkenet sinne SATSille lähtee, jee!! Kerro sit, mitä tykkäsit? :-) Mä toivon, että saat onnistuneen tunnin ja hyvät bailufiilikset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta