seuraa blogiani bloglovinissa/blogilistalla

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Heipsanhei! Sain viikolla kommentin, että josko voisin päivittää blogini tiedot myös blogloviniin sekä blogilistalle, joissa blogi on pitkään ollut. No, yritin tässä lauantaiaamun ratoksi säätää noita asetuksia, saas nähä toimiiko…

Milla

2 vastausta artikkeliin “seuraa blogiani bloglovinissa/blogilistalla”

  1. Moikka, ei toimi tuo blogilistan osoite.. näyttäisi olevan laitettu hiukan väärä osoite..

    • aijaa? Mulla kyllä toimii, kun klikkaan noita linkkejä. Kokeilitko siis tosta sivupalkin kuvasta klikata blogilistalle? En tiiä oonko sit laittanut sen jotenkin väärin, ja jos se toimii vaan mulla ku oon kirjautunut sisään. Ääh. oon niin huono näissä :-D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta