Bodyjam 67

Noniii, nyt on uusi bodyjam 67 testattu! Menee näköjään asiat tärkeysjärjestyksessä: eka attacki, seuraavana päiväna jami ja mitähän huomenna? Olisko combatti? haha. Ei vaa. Huomenna pitäs olla lepopäivä. Mutta mitenkäs ton jamin kanssa? Sanoisin että BILEET! Tracklistin löydät täältä ja alla linkki youtuben sizzleriin. Kattokaa ja ihastukaa! Hui, näyttää kyl aika vaikealta tossa. Ja käytännössä tuntuikin kyllä paljon vaikeammalta, kuin esimerkiksi viime ohjelma. Onneks tässä on hyvin aikaa opetella ja hienosäätää koko ajan paremmaks. Tulin niin hyväks viime ohjelmassakin, kun kävin aktiivisesti jammailemassa ;)

bodyjam 67 sizzler

Ohjelman alku lähti vähän nihkeesti käyntiin omalta osaltani. Viime ohjelman aloitusbiisi oli niin tykitysjytää, että tää ei heti sytyttäny ihan samalla tavalla.. Mutta kyllä noi lämpät varmasti paranee kun niihin tutustuu paremmin :) Eka pitempi koreo mentiin hiphopia ja toinen pitkä pätkä oli housea. Mä en ihan saanut tota hiphopin rytmiä meneen kohdillee näin ekalla kerralla. Pöh. Yritin kovasti, mutta vasta ihan viime hetkillä lähti liikkumaan sillai sen hiphopin tahdissa edes vähän. Ja mullahan muuten tulee helposti turhautuminen, jos en heti osaa :D Mut ilolla mentiin silti. Näin alussa pystyy nimittäin vielä nauraa omalle sähläykselleen, mutta jos edelleen parin viikon päästä oon samassa tilanteessa, nii sitten voi jo hymy hyytyä :D .

Hiphop oli vaikein osuus tässä ohjelmassa, mutta selvisin siitä kuitenkin. Ja vähän jäi jo mieleen ja lihasmuistiinkin koreoo. Ai mistä tiiän sen? No siitä, kun se hihopkoreo mentiiki siellä loppubileissä viel läpi! Hihii. Olipa kiva ylläri!! Ja tää hihopin kaverina ollut pitempi sarja oli siis housea. Ja housepätkähän oli ihan huikeen kiva! Koreo oli haastava tässäkin, mutta sain enemmän onnistumisen kokemuksia. Enkä kai kauheesti sählännyt. Tän pätkän kohdalla pääsi nyt ekallakin kerralla oikesti siihen kunnon bodyjam-tunnelmaan! Hihiii. Sai sykkeet hyvin nousuun ja pystyi nauttimaan tanssimisesta, ettei jokainen sekunti mennyt vaan keskittymiseen koreon kanssa. Ja noi biisit – oi että – ne on niiiiin hyviä!! Housessa siis kaikki kolahti täysillä heti ekalla kerralla: musiikit, koreot ja tunnelma. Täydellistä bodyjamia <3

jamiiiEkalla kerralla tehot ei sinänsä ollut niin kovat kuin tavallisesti, lienee ymmärrettävää.. Keskisyke 136 ja maksimisyke 170. Käytin niin paljon aivoja, kun keskityin kaikkien raajojen kasassapitämiseen ja oikeaan suuntaan liikkumiseen, että tunnin jälkeen olin enemmänki poikki ajattelemisesta ja keskittymisestä, en niinkään fyysisestä rasituksesta :D huh. Täytyy mennä keskiviikkona heti uudestaan, varmaa saa jo hyvä tehotkin nyt kun tietää, mitä odottaa. Tiivistetysti sanottuna Bodyjam 67 on mun mielestäni täynnä potentiaalia. Omaa osaamattomuuttani oli se, että ekalla kerralla jouduin keskittymään koreografiaan niin paljon, ettei tanssista ehtinyt nauttia niin paljon, kuin olisin halunnut. Joku taitavampi syttyisi varmaan muakin nopeammin tähän ohjelmaan. Joka tapauksessa, aion treenata ohjelman hyvälle osaamistasolle. Ja sen lisäksi, että opin taas lisää kehonhallinta-, tanssi- ja koordinaatiojuttuja, niin todennäköisesti bodyjamin kautta pääsee osallistumaan joulunajan huikeimpiin bailuihin! ;) Tervetuloa mukaan siis. Etenkin toi house oli niin paras! 

Komppaatteko? ;)

Milla

2 vastausta artikkeliin “Bodyjam 67”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta