motivaatiomusiikkia ja blogihaaste

Mulla on tapana usein ennen treeniin lähtöä fiilistellä kaikkia hyviä treenibiisejä. Laitan ton mun tekemän spotifyn lesmills-soittolistan soimaa ja samalla kun vaihan ja pakkaan treenikamoi, nii popitan kaikkia suosikkibiisejä. Ai miks? Siitä jotenki saa ihan ekstrainnostuksen päälle! Jos on vaikka ollu raskas työpäivä, niin on ihan kaikista helpointa ajatusten muualle siirtämistä, kun laittaa hyvän musan soimaan kovalla ja jotenki mielessään siirtyy jo sinne treeniin ;) Etenkin silloin, kun on uudet ohjelmat vaihtuneet, on ihan parasta kuunnella kaikkia uusia biisejä! Ja toisaalta joskus on myös nostalgista jammailla jotain niitä kaikista vanhimpia lesmillsejä, mitä on aikoinaan menty. Siispä – kuunnelkaa ja nauttikaa! Olkoot laji sitten lesmillsiä tai ei ;) Jos lesmills ei oo jokaviikkoisessa treenikalenterissa, nii ehkä innostut, kun kuuntelet näitä!?

1. Parhaimmat palat / bodyjam67

 2. Parhaimmat palat / bodyattack 83

3. Oldies goldies (BJ59, BA79,BC53)

Ainiiin. Sain eilen Blogihaasteen, jossa tulisi kertoa 11 asiaa itsestä, sen jälkeen vastata haastajan esittämiin yhteentoista kysymykseen ja sitten keksiä itse seuraaville kysymykset. Oon vähän flunssassa, enkä ole uskaltanut lähteä pariin päivään treenaamaan, nii tää tuli kyllä sinänsä hyvään väliin. Ei oo meinaa oikein mitää järkevää tekemistä ;D  Eli tässä tulee 11 faktaa minusta:

1. Oon purkka-addikti. Mulla on aina purkka suussa ja purkkapusseja ympäri kämppää, työpaikkaa ja käsilaukkuja. En vaan voi olla ilman.

2. En oo yhtää koiraihminen, mutta mulla on koira. Tykkään siis nimenomaan vain mopseista, niissä on jotain sympaattista ja ihanaa. Mutta muuten koirajutut tai muiden ihmisten koirat (muut ku mopsit) ei kyllä kauheesti kiinnosta :D

3. Oon ollu aina kova tekemään töitä. Ja nimenomaan ihan oikeita töitä. Oon tehnyt niitä nuoresta asti. Arvostan kovasti työntekoa, olkoon ala mikä tahansa. Työ tekee arjesta mielekkään, vaikkakaan se ei saa olla koko elämä. Olis kamalaa jäädä työttömäksi!

4. Seuraan aktiivisesti salkkareita. Oon seurannut ihan alusta asti, hihii. Olin muistaakseni tokalla luokalla kun ne alkoi tulla telkkarista. Ja vaikka seuraan niitä, nii en silti osaa kertoa kysyttäessä, mitä siellä on tapahtunut :D Jotenki vaa ne pitää aina kattoo, vaikka en välttis ookaan ihan kärryillä juonesta.

5. Oon ollu ala-asteella saman pituinen ja painoinen kuin tällä hetkellä olen.

6. Inhoan penkkiurheilua. Mua ei jaksa yhtään kiinnostaa kattoo mitään kisoja, matseja tai olympialaisia telkkarista. Paikanpäälle voisin mennäkin, jos joku tuttu olisi urheilemassa, mutta muuten ei nappaa kyllä yhtään. Mieluummin urheilen ite ;) Nolointa tää on kai sillon kun tulee jotkut jääkiekon MM-kisat ja ku oon aina ihan pihalla, mut ku ei kiinnosta seuratakaan.

7. Oon ollut aina hyvä koulussa. Ja oon aina tykännyt koulunkäynnistä. Kaikista kivointa oli lukioaika, jolloin ahkera opiskelu oikeesti palkittiin hyvillä arvonsanoilla :-) Liikunta ja ruotsi oli mun lemppariaineita.

8. Tykkään olla kotona. Kotihiiri vähänniinkuin. Ja tykkään myös olla ihan itekseenkin. Ei mitenkään haittaa, ettei koko ajan oo ihmisiä ympärillä. Voi toisaalta olla ton mun työni vaikutusta sekin. Oon töissä niin läsnä joka sekunti ihmisille, joten vapaa-ajalla ei välttämättä jaksa hakeutua muiden ihmisten seuraan, vaan nautin välillä hengähtää kotonakin ihan ton koiran kanssa vaan.

9. En koskaan unohda syödä. Siis en vain käsitä, miten niin voi tapahtua :D Oon nimittäin kuullut monen ihmisen sanovan, että on niin kiireistä töissä tai hektistä arkea, että unohtaa syödä. Siis wtf!? Kyllähän nyt syödä aina muistaa, viimeistää sitten kun nälkä kurnii mahassa?

10. Rakastan joulunodotusta <3 Ihan parasta aikaa tässä ennen joulua kun saa virittää tunnelmavaloja, paistaa pipareita, kuunnella joululauluja, miettiä pieniä jouluyllätyksiä ja kirjoittaa joulukortteja. Joulunodotus on niin ihanan tunnelmallista aikaa! Sen sijaan viimeistää tapanina voi kyllä mun puolesta heittää kaikki kilkattimet pahvilaatikkoon odottamaan ensi vuotta… Mitennii joulu virallisesti pitäis loppua loppiaiseen, haloo? Se tunnelmahan on aikojan sitten jo mennyt siinä vaiheessa.

11. Leivoin tänää pipareita. hihii. Ja samalla avasin postiluukun rappukäytävään, jotta naapuritkin sais tuoksutella ihanaa piparintuoksua. Ehkä nekin sai sekunnin murto-osaksi joulumielen itelleen ihan tässä keskiviikkoiltana ;) Ja jos joku pyytää nii saa noi piparit tosta kotiinkin asti, mä kun en niitä kaikkia yksin syö :D

jpoulukuuu (7)Sitten vähän vastauksia haastajan kysymyksiin, jotka kuuluivat näin:

Mitä lihasryhmää treenaat mieluiten? Nykyään tykkään jalkapäivistä, jos ehdin valmistautua niihin henkisesti ja fyysisesti hyvin. Olkapäät oli ennen lemppari, mutta nyt kun toi vasen kipuilee koko ajan, enkä oo voinu sitä moneen viikko kunnolla treenata, nii sanoisin jalat. Ainakin silloin kun kulkee hyvin.

Lempi välipalasi? Banaaniletut itsepoimituilla mansikoilla

Normaali aamiaisesi? Kaurapuuroa marjoilla ja raejuustolla sekä iso kuppi kahvia tietysti

Kyllä vai ei lisäravinteille? Kyllä.

Mistä pidät eniten omassa ulkonäössäsi? Päästä :D Hiuksista ja kasvoista siis.

Oletko tuote- tai merkkiuskollinen? Olen todellakin! Nike!

Tämänhetkinen tavoitteesi? Kesäkunto kuukauden päästä starttaavaa matkaa varten, hehee.

Mistä haaveilet? Siitä että mun astma-allergia-vaivani jonain päivänä selviäisivät ja saisin niihin asianmukaisen hoidon. ja sitten tietysti onnellisesta arjesta jatkossakin. Ei mulla kai mitään elämää suurempia haaveita tällä hetkellä ole. Terveyttä ja hyvää oloa mulle ja kaikille muillekin.

Treenivinkkisi? Hmm. Paras vinkki treeniin liittyen on kai kehotus etsimään oma laji, sellainen joka koukuttaa, innostaa ja kiinnostaa! Ja jos ei semmosta oo löytyny, nii tuu mun mukaan salille tai jumppaan ;)

Mikä motivoi sinua? Hyvät treenifiilikset, onnistumisen kokemukset, fyysiset tulokset, treenikamut ja kokonaisvaltainen hyvä olo joka päivä omassa kropassa.

Tämänhetkiset saavutuksesi? ÖÖÖ. Pitääkö tän liittyy treenii vai elämää ylipäänsä? Tuli nimittäin ekana mieleen, että mulle iso saavutus on se, että mulla on koulutusta vastaavaa työtä, josta mä nautin. Sen lisäksi on saavutus, että oon onnistunut järjestää elämäni kaikipuolin mielekkääksi ja toimivaksi. Ja että mä pääsin tänne fitfashioniinki bloggaan :D 

jpoulukuuu (1)

NONIIIN. Semmosta tänään. Kiitos blogihaasteesta! Ja onnea sulle, joka jaksoit lukea tän loppuun saakka :D Ja sitten jos kerta luit tän tänne asti, nii vastaapa säkin haasteeseen:

1. Mikä on paras treenijako salille sun mielestä, ja miksi?

2. Mitä lisäravinteita salitreenaajan kannattaisi käyttää?

3. Kuinka monta lepopäivää pidät viikossa/pidätkö kevyitä treeniviikkoja sillointällöin`?

4. Paras LesMills?

5. Miksi treenaat?

6. Onko treenivaatteilla väliä?

7. Naistensali vai sekasali?

8. Miten treenaaminen vaikuttaa arkeesi?

9.Paras salkkarihahmo?

10. Mitä mieltä olet fitfashionista?

11. Miksi aloit kirjoittaa treeniblogia?

Linkitähän mulle blogisi, jos vastaat tähän haasteeseen! :) Olis oikeesti mielenkiintoista lukea vastauksia noihin kysymyksiin.

Milla

8 vastausta artikkeliin “motivaatiomusiikkia ja blogihaaste”

  1. Siis kai sulla on kännykässä kaikki Lesmillssin soittolistat alkaen bodycombat 20:sestä? ja tietty autossa kanssa? ;) Olenkin aiemmin tunnustanut et popitan jopa töissä luureilla parhaita ”LM”-biisejä.

    En jaksa tehdä omaa postausta niin vastaan sun haasteeseen tähän: 1) 4 jakoinen=koska PT sanoo niin jos meinaa kehittyä, 2) palautusjuomaa,proteenijuoma ja magneesiumia, 3) yleensä 2 lepopäivää, 4) BC en osaa sanoa mikä niistä, 5) se on hauskaa ja tietysti myös ulkonäön takia, 6) tottakai on!, 7) no NAISTENSALI, minähän tulisin sinne vaik heti :v) , 8) välillä ei ole aikaa kaikille, 9) no se mikä piti sitä kuntosalia: Tuukka (sehän käy samalla salilla kun mä) olen pari kertaa vtuillessani meinannut kysyä et onko se vaihtanut Fressille, 10) se on liian pitkä juttu, 11) omaksi iloksi ja oli aikaa

    • joo tottakai kännykästä löytyy kaikki oldiesgoldies -lesmillsit ;) kulkee mukana sit kaikkialla. Mut tosta autosta en kyl voi sanoa samaa, mulla kun ei oo ees ajokorttia :D haha.
      Kiva kun jaksoit nähdä vaivaa ja näpytellä tänne omat vastaukses.. Kyselin noita sen takia, kun ihan puhtaasta mielenkiinnosta olis kiva kuulla muidenki treenaajien mielipiteitä esim. lisäravinteiden tarpeellisuudesta ja blogin pitämisistä. Ttoi tuukka oli kyl tärkein tieto tässä visassa ;)

    • Kiitos! :-) Nyt uskallan jo ottaa kiitoksen vastaan, ennen olisin vähätellyt. Kuntosalitreeni tuo pieniä suuria tuloksia ja sitä kautta vähän lisää itsevarmuuttakin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta