ai mitä tein tänää?

Tervetuloa mukaan seuraamaan mun keskiviikkoani. Jokainen viikko on vähän omanlaisensa ja päivistä löytyy variaatioita, mutta peruspalikat kulkee aina omalla radallaan.  Oon viimeksi joskus bloggerissa alkusyksystä muistaakseni tehnyt tämmösen päivä kuvina -kirjoituksen, nii vaihteluks ajattelin tehdä nyt tähän väliin. Niistä kun useimmiten tykätään. Kai se on kivaa kurkistaa toisen arkeen ja ajatuksiin? Musta ainakin on. Ja tänää mulla oli tämmöstä!

Aamu

Kello herätti mut 04:30. Hui. Liian aikaisin! Ajattelin aamulla. Mulla on koko viikon tuntunut aamuisin väsymystä. Johtuu selkeästi siitä, että lauantaina valvoin viiteen asti aamulla. Meni sekaisin koko hyvin luotu systeemi :D No, ei voinut mitään. Ylös oli pompattava, koska bussi töihin lähtisi jo tunnin päästä. En oo yhtään mikään torkuttaja tyyppi, en vain ymmärrä, miten se torkku helpottaisi heräämistä? Keittelin puurot viideksi, laittauduin ihmisen näköiseksi, käytin koiran ja pakkasin vähän evästä töihin. Töissä aloitin päiväni kuudelta. Sytytin jouluvalot ympäriinsä laiteltuihin joulukoristeisiin ja tietysti kuuseen. Ah, kyllä tästä hyvä päivä tulee :)

joulukuunpäiväkuvat (1)Aamupäivän välipalani venähti klo 10 asti. Ateriaväli siis 5 tuntia! Tosi paljon mulle. Söin pakkaamani rahkajugurtin ja tuoreita ananaspaloja. Vaikka nälkä ehti tulla liiankin kovaksi, sain tässä vaiheessa todeta, että työpäivä olikin jo loppusuoralla. Aamuvuoron kivoja puolia ;)

Päivä

Kaupunki tarjosi tänää henkilökunnalle perinteisen jouluaterian. Ite en välitä yhtään jouluruuasta, mutta jotenkin olisi ollut töykeää alkaa pyörittää mikrossa omia eväitä, kun muut syövät hienosti katetun pöydän äärellä, nii mäkin päätin osallistua ateriaan. Otin kaikkea, mitä ajattelin pystyväni syömään: limppua, keitettyjä herneitä ja piimää. Piimästä ja limpusta tykkään oikeesti, herneitä otin vain siksi, etten kehdannut ottaa ruokalaustasta pelkälle leivälle :D Näiden saattelemana sainkin päättää työpäiväni tähän ja astella kohti aurinkoista ulkoilmaa! Suuntana oli keskusta. Piti hankkia vielä työkavereille pienet joulupaketit ;) Mut shhh, ettei ne kuule sitä ennen perjantaita!     joulukuunpäiväkuvat (6)  Iltapäivä

Ostoksilta suuntasinkin kotiin, jossa pikku pullero odotti jo ulospääsyä. Okei, ensin herätin sen päiväunilta, kun ei se ees tajunnu, että oon tullu kotiin, kuorsas vaan :D haha. Käveltiin ympyrää tossa lähimaastossa puolisen tuntia. Sitten muistinkin yhtäkkiä, että mun piti hakea Elmolle lisää ruokaa ennen joulun pyhiä! Kipaisin äkkiä lähimpään eläinlääkäriin ja sain kulutettua yli 70e 7kg ruokasäkkiin. Voi moro. Mutta mitäpä sitä ei maksais ton rakkaan ystäväni hyväksi :D

joulukuunpäiväkuvat (2)Lopulta kotiin tullessanikello näytti puolta kolmea. Istahdin sohvalle ja jumitin hetken. Päätin ottaa päikkärit. Kello soimaan tunnin päähä ja vähä energiatankkausta ennen illan rientoja! Kuinka ihanaa. Tai oikeastaan päikkäreille meneminen on ihanaa, mutta sieltä herääminen on ihan tuskaa! Ei musta aamuisin tunnu yhtään näin tuskalliselta herääminen :D Ei ikinä! (miten te aamuntorkut pääsette oikeesti sängystä ylös joka aamu ajoissa, jos se tunne on yhtään samankaltainen kun mulla päikkäreiden jälkeen – karseeta :D!) Särkee päähän ja paleltaa ja väsyttäis yhä vaan! Eipä muuta, kun pannu kahvia tulemaan ja suuri toive siitä, että herään takas tähän päivää. Joku puoli tuntia myöhemmin oon taas elävien kirjoissa. Välipala-aika. Meen samalla linjalla kun aamullakin: tuoretta ananasta viipaloituna ja rahkajugurttia. Päälle vielä banaani. Kovat treenit nimittäin tiedossa illalla.

joulukuunpäiväkuvat (3)joulukuunpäiväkuvat (5)joulukuunpäiväkuvat (7)

Sittenpä onkin jo aika vetää treenikuteet niskaan ja fiilistellä viikon parhaiden bileiden lähestymistä:  let’s do some bodyjam!<3 Olin myös sopinut treffit salille kamun kanssa, eli sielläki veivattii rinta-hauis -treeni. Bodyjam on kyllä mitä parhainta treeniä. Ai että mä nautin taas! Miten joku jumppatunti voikin olla niin täydellinen? Siis jumppa!? Kuulostaaki ihan kreisiltä. Mutta kai mä oon vähä hömppä jotenki. Rehellisesti sanottuna,

Bodyjam tekee musta niin onnellisen.

Tuli taas oikein semmonen endorfiinionnellisuuspuuska ton tunnin aikana ja jälkeen! Ihan uskomatonta. Keskisyke 162, maksimisyke 185 ja kalorit 570. Ei vedä attackitkaa vertoja tälle setille ;) Treenin jälkeen mä olin ihan vapautunut kaikesta, unohdin mikä päivä tänää on. En muistanut tai edes ajatellut, mitä huomenna tapahtuu. Siis hetkellinen irtiotto aikataulutetusta arjesta. Hyppäsin niinkin irti, että olin sopimassa treenitreffejä ens maanantaille päiväsaikaan. Onneks kaveri sit tajus kysyä, että enkö mä muka oo töissä :D AINIII, Hups, joo oon. hihi. Tuntuu meinaa, että alkais joku loma, kun ens viikolla on vain kaksi työpäivää. No einivei, takasin asiaan. Oikeastaan varmaan mikä tahansa jumppa, jossa täyttyy tietyt kriteerit, tekee musta onnellisen ja saan siltä tunnilta juurikin tehoja, onnistumisenkokemuksia ja hauskanpitoa samassa setissä. Tällä hetkellä tuntuu, että tää jami on nyt se juttu. Missään muualla en oo niin jotenki innoissani ja pompi joka sekunti pelkästä fiilistelynvoimasta kohti kattoa.

joulukuupäiväIlta

Treenien jälkeen käytin tietysti taas koiraa ulkona. Pitihän sen iltalenkille päästä. Sitten rojahdin sohvalle ja aloin kirjoittaa tätä tekstiä. Sulatin pakastimesta ruokaa. Ja sitten huomasin, että raejuusto on loppu. Oumai! Äkkiä kauppaan hakee kuus purkkia lisää. Ja sitten taas jatkoin kirjoittamista. Samalla koitin syödä. Ja puhua puhelimessa. Huomasin, että tiskit odottaa. Eikä huomiseksi ole evästä tehtynä. Ääh. Vaikka päikkärit antoi mulle tunnin lisäaikaa tähän päivään, nii viimeiseksi mainitut hoidan huomenna. Herään mieluummin aamulla vähän aikaisemmin, kuin venytän illasta :-) Eli tunnit loppuu vuorokaudesta taas. Onneks ei haittaa. On ihan jouluboogie, lomafiilis ja bodyjamin tuottama ilo vielä mielessä. Oli oikeastaan tosi kiva päivä!

joulukuunpäiväkuvat (4)Godnatt och sov gott!

Sopiiko nää päiväkuvina -postaukset edelleen tänne blogiin tai tuntuuko eriltä lukea niitä fitfashionin alustalta? Musta nimittäin aluks tuntui, että voinko enää kirjoittaa niitä. Mutta koska haluan pitää blogini juuri sellaisena tavallisena ja itseni näköisenä edelleen, nii päätin tällaisenkin tehdä. Tykkäättekö te lukea näitä? =)

Milla

10 vastausta artikkeliin “ai mitä tein tänää?”

  • nii et ei noilla mun syvällisillä analyyseillä nii välii, hihi. kunhan on kuvia ;) Kiva ku käyt lukee ja jätit nyt kommentinki!

  • kiva kuulla! :-) Uskallan sit jatkossakin kirjoitella tämmösiäkin.

 1. Ihana lukee sun postauksia kun sulla on niin positiivinen ote elämään ja osaat nauttia niistä kliseisistä elämän pienistä iloista :)! niistähän se hyvä arki koostuukin!

  • voi kiitos :) Ihanaa jos mun kirjoituksistä välittyy juurikin tuollainen kuva. Pienistä asioista kun rakentuu isompi elämäntarina :-)

  • kiitos haasteesta! teen sen heti kun sopiva aika löytyy kirjoittamiselle :-)

 2. Jeejeejee, nämä on aina yhtä mielenkiintoisia! :)

  Ja hitsit, huippua lukea sun jamittelu-iloista ja onnellisuudesta, se kuulostaa niin mahtavalta!

  • kiva kuulla! ;-) mä en tiiä koska saan tarpeekseni tosta jamionnellisuudesta, mutta se vaan on nyt justiin niin huippua, että en voi olla aina mainitsematta siitä jossain sivulauseessa, haha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta