minun jouluni

Suorastaan lyhyttäkin lyhyempi työviikko, kun on vain kaksi työpäivää koko viikolla,  ja ennen sekä jälkeen kummankin työpäivän on ainakin kaksi vapaapäivää :D hahaa. Kyllä nyt kelpaa! Ihan lomatunnelma. Ja vähän joulutunnelmakin kyllä. Mutta täytyy myöntää, että tuolla kaatosateessa kävellessäni ei kyllä ihan olis uskonu, että oikeesti huomenna on aatto! Sääolosuhteet on kaikkea muuta ku jouluiset, mutta mieli on kyllä ihan oikealla levelillä. Tänää on hymyilyttänyt kovasti, vähän laulattanutkin ja oon tehnyt pieniä pyyteettömiä tekoja muille ihmisille ;) Vähän innostuttaa kivasti huominen retki kohti omannäköistä joulunviettoa!

Ai minkälainen on mun jouluni?

jouluelmoMun jouluperinteisiini kuuluu ainoastaan yksi tärkeä asia, ja siitä pidetään kiinni tänäkin vuonna: jouluaatto lähimmäisten kanssa. Ihan kaikista tärkeintä mulle on se, että saan olla aaton rakkaimpien ihmisten kanssa. Jouluaatto on oikeasti ainut päivä koko vuodessa kun meidän vuorotöitä tekevä perheemme kokoontuu oikeasti yhteen ja aikoo ollakin siinä hetkessä ihan ajan kanssa ilman kiirettä ja stressiä. Jouluna meillä on aidosti aikaa toisillemme, ja se jos jokin on ihanaa! Yhteinen jouluaattomme pitää sisällään pienempiä perinteisiä juttuja, kuten äidin tekemän joulupuuron, hyvää ruokaa, joulusaunan, herkuttelua ja lautapelejä. Ja tietysti lahjojen vaihtoa! ;) Tänä vuonna aiotaan myös tehdä jotain uutta ja käydä hautausmaalla. Vielä kun joskus sais ton remmin raahattua joulukirkkoon, hihi. Ei vaa. Meidän joulu ei sitten muulla tavallaan olekaan kauhean perinteinen, sillä joulupöytäkin katetaan osallistujien toiveiden mukaan, eli sieltä harvemmin löytyy mitään jouluun viittaavaa. Mutta herkullinen ruokahan se on tärkeintä! ;)

Jouluaaton ja joulupäivän aion siis pyhittää oleskeluun lähimmäisteni kanssa. Tapanina sitten treenaamaan taas ;) Ja nyt onkin ihan hyvä ottaa pari lepopäivää, koska alla on mitä parhaimmat treenit: sunnuntain jalkarääkki ja aatonaaton bodyjam!<3 Se olikin sitten viimeinen disko tänä vuonna…

BLOGI (22)Palataan treeniblogijuttuihin sitten taas joulun toisella puolen. (siis jouluhan on tässä kohdassa yhtäkuin aatto+joulupäivä) Nyt on aika irtaantua arjesta! OIkein ihanaa joulua jokaiselle teistä, nauttikaa pyhistä juurikin sillä teille sopivimmalla tavalla :-)!

Milla

Yksi vastaus artikkeliin “minun jouluni”

  1. Hyvää Joulua sulle ja tuolle aivan ihanalle karvapallolle <3
    PS. En pääse yli ton ensimmäisen kuvan söpöydestä!! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta