mikä on kun ei treenit kulje

Niiin. Kuten tällä viikolla olen kirjoitellutkin, on jotenkin ollut vähä alavireinen olo ja treenit on menneet kategoriaan ”tulihan tehtyä”. Luulin, että mua vaan hermostuttaa toi polvivamma, kun se rajoittaa niin paljon tekemistä. Mutta mitä vielä. Selkee syy sille, kun treenit ei kulke oli tietysti alkava flunssa! Tiätty! En oo voinu syödä nyt allergialääkkeitä, kun mulla tutkitaan tota astma-allergiahommaa parhaillaan, nii luulin perjantaina, että oon vaa jotenki allergisesti ihan tukossa. Jätin kuitenkin treenit tekemättä, kun tuntui niin väsyneeltä työpäivän jälkeen. No, lauantaina selvis, että lenssuhan sieltä tuli. Perhana. Eli nyt on sit perjantai, lauantai ja sunnuntai ihan vaan oltu ja paranneltu, jottei menis pahemmaksi. On muuten hienoa kun on arkityö ja sairastuu juuri viikonlopuks, nice ;) Kaverin kanssa puhuttii just, et milloinkohan sitä oppis tuntemaan oman kroppansa niin hyvin, että tunnistaa ajoissa, kun on joku flunssa tulossa? Nyt onneks tietysti pidin perjantaina jo lepoa, kun ei ollu energiaa lähtee treenaa, mutta olishan tän voinut ehkä tajuta jo viikolla, ja himmailla jo sillon. Ääh. Emmätiedä. Onneks on syksyn sairastelukierteen jälkeen aikamoinen kasa lääkkeitä kotona, nii oon saanu pahimmat oireet jo hallintaan ja oon ihan toiveikas, että selvittiin yhdellä viikonlopulla vaan. Saas nähä!

Koska oon viettänyt koko viikonlopun kotona, oon sit puuhaillu täällä kaikkea semmosta, mihin ei tavallisesti riitä mielenkiintoa. Siivoin muunmuassa  kaikki mun kaappini. Tuloksena heitin kolme ikeakassillista tavaraa roskiin, pari jätesäkillistä vaatteita uffille ja vielä jäi kaks ikeakassillista tavaraa kirpparille. Ajattelin semmosen varata tässä lähiaikoina. Löytyi kyllä ihan kauhee määrä tarpeetonta tavaraa, hui! Esimerkiksi treenivaatekaappini on aivan täynnä. Tietysti oon ehtinyt pestä tässä joutessani kaikki vaatteetkin siten, että kaapissa tosiaan on aivan jokainen paita ja housu. Mutta tätä näkyä kattellessani mietin, että mihin ihmeeseen mä tarviin näitä kaikkia vaatteita :D Mulla nimittäin on ne suosikkitreenivaatteet, joita käytän joka viikko, ja sitten on ne ”kaikki muut, ihan kivat”. Ja vaikka kuinka oon miettinyt, että saatan noita muitakin joskus käyttää, nii jotenkin mä nyt luulen, että näin ei tuu tapahtumaan. Niinpä siirsin kirppiskassiin kaikki ne treenivaatteet, joita en ole viimeiseen puoleen vuoteen käyttänyt. Joku onnellinen voi niistä jopa ilahtua ja hyötyä, ite vaan hamstrasin niitä turhaan. Ja siltikin, mun kaappiin kyllä jäi vaatteita. Paljonkin. Nyt sieltä löytyy ne suosikkivaatteet ja sitten semmoiset varavaatteet, joita käytän silloin, jos en ole ehtinyt pestä suosikkeja ;) haha. Onks teillä tämmöstä erottelua treenivaatteissa, vai onko kaikki yhtä kivoja ja hyviä? Mun suosikkini on socin mustat pitkän treenipökät, joita mulla onkin muistaakseni neljät kaapissa. Riittää koko viikolle. Ja sitten suosikkitoppi on toi Niken juoksutoppi, jota multa löytyy neljässä eri värissä. Tätä yhdistelmää käytän eniten, ehkä ootte kuvistakin bonganneet :-)

käyttämätön (3)treenivaatteet (3)Ainiii, ja hyvä uutinen oli muuten sekin, että mun polvi ei oo enää kipee! Oon kävelly rappusia edestakas noita tavaroita roudatessani, ja yhtäkkiä tajusin ,että siihenhän ei enää yhtää koske vaikka menis mihin suuntaan! jee! Oonko mä oikeesti osannut levätä kaks viikkoa ja auttoiko se ihan oikeesti!? VAU! Toivon niin kovasti, että tää flunssa olis jo huomenna täysin ohi ja sit pääsisin ens viikolla jamiiin tai attackiin ;) Eipä mulla tänää sen kummallisempia kuulumisia ollut! Leppoisaa sunnuntai-iltaa =)

Milla

4 vastausta artikkeliin “mikä on kun ei treenit kulje”

  1. Mulla on kyllä kans lempi treenivaatteet, sit ihan kivat ja niitäkin oli, joita en vaan käytä. (siivosin kans kaappia aamulla ja annoin joillekin vaatteille lähtöpassit :)) mä en tajuu miten turhaa tavaraa kertyy!!!! Oon koko syksyn karsinu ja koko ajan löytyy lisä, en käsitä :D huippua, et polvi on parantunut!!

    • nonii, ihan hyvä päätös laittaa noita käyttämättömiä treenikuteita kiertoon :-) Joku muu ilahtuu niistä aivan varmasti!

  2. Täältäkin löytyy lempparireenivaatteita:D kuvista varsinkin usein huomaa että aika usein on ne samat kuteet jotenkin kummasti päätynyt päälle…:D Mihin kirpputorille aiot viedä tavaraa?:)

    • joo mullaki kuvissa usein just noi samat vaatteet :D Välillä jos tiiän, et saan esim. treenikamun mukaan salille et vois ottaa pari treenikuvaa, ni sit koitan miettii semmoset vaatteet, ettei oo ihan vastikään ollu päällä. Mulla on ollu bonuskirppiksellä monesti pöytä, mut mietin et olisin nyt ekaa kertaa vieny radiokirppikselle, kun se on vähän helpomman etäisyyden päässä tällai talvella =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta