rakkauteni bodyjam+miksaukset

Tättärää. Viime viikon treenit näytti tältä: kuntosali 5 kertaa! Ja tiiättekö mitä – ny on taas semmonen viikko, että on vaa pakko päästä jumppaan :D!! Näin se treenimieli muuttuu ja seilaa edestakas. Maanantaina hokasin, että oon käyny viimeks jumppaamassa ööhöm. viikko sitten lauantaina jamissa. Se olikin kyllä ihan huikeen hyvä jami. Mutta nyt on jo kyllä taas semmonen olo, että tarvii päästä fiilistelee hyvää musiikkia ja liikuttaa kroppaa vähän eri tavalla :) Niinpä tän viikon maanantaista tulikin jamipäivä, sattui nimittäin oleen aamuvuoro niin ehdin tuonne viiden jamiin sopivasti – ihanaa!

puolivuosikooste (4)

Ja tsiisus mitä miksauksia me mentiiin!!!! Ei hitto. En kestä :D Mentiin ihan superivanhoja, jotain bodyjam 37:n sarjoja ainaki. Ja ne biisit oli niin meneviä ja hyviä, että en vaa voinu lopettaa hymyilemästä. Melkein repes suu korvii asti ja posket kramppas kun oli vaan niiiiin siistiä! Mä rakastin joskus yli kaiken tota blow your mind biisiä ihan muutenki. Kuuntelin sitä repeatilla jostain soittolistalta. Ja voitte kuvitella, mikä ilme mulla oli päällä, kun kuulin että se pärähti soimaan jamissa!! SIIS JAMISSA!<3 kuunnelkaa ny! En ees tienny et se on ollu jamikipale?

 Jossei tästä vielä treeni-intoa syntyny, nii kuunnelkaa nyt näitä muitaki biisei sieltä ohjelmasta. Kuka vielä sanoo, ettei miksaukset oo parasta maailmassa!?? Ai jessus. Ei oikeesti voi olla totta, että pääsin noin hyviä biisejä hetkuttaaketkuttaa jamiin. Ihan maanpäällinen taivas <3 Taas kerran parempaa kun mikään fazerin sininen. Hitsit. Ihanaa! Mä niin rakastan tömmöstä musiikkia ja sit vielä et se oli jamitunnilla. Saa hikoilla ja bailaa ja hymyillä ja nauraa ja ai että. Ja jos joku viel ihmettelee, et miten sais pertsiinsä ylös treenisalille ni lähtekää ny  ihmeessä jammailee! Jos mä olisin rikas nii mä todellaki olisin pyytänyt tän viikon perjantain palkatonta töistä et olisin päässy vielä uudelleen ton miksauksen. Hitsit se oli niiin hyvä! Ja toi setti mentii nyt sit tää viikko, enkä päässy ku yhtee jamii ku oon ne kaks muuta jamiaikaa töissä :/ yhyy.

Aina kun kuuntelee kotona näitä nii tulee semmonen olo kun olis muurahaisia housuissa  – pakko päästä taas! Jos siellä ruudun takana on siis joku, joka kokee ettei nyt treeniviikkoboogie oo kauheen korkeella hyvään treeniin, nii käytäpä hetki aikaa ja fiilistele noita allaolevia pätkiä, ehkä treeni-into herää? Mulla ainaki toimii!

 Hihi. MIksauset on kyllä hienoa aikaa! Vaikka on kivaa kun kohta tulee jo uusia ohjelmiakin kehiin! Oon käyny aiempaan jumppailuun nähden aika vähän lesmills-tunneilla viime aikoina, eikä mulla ehtinyt tulla missään lajissa semmoista kyllästymistä ohjelmaan. Itseasiassa jamissa olisin silloin miksausviikojen alussa mieluummin valinnut nykyisen ohjelman kuin miksatun, koska osaan noita uudempia paremmin ja saan enemmän tehoja irti. Mutta onneks noi sikahyvät biisit pelastaa paljon siltä ettei koreot mee mitenkää täydellisen hyvin ;) Mut combatissa ja attackissa miksaukset on ihan parhaita, koska tiiän lähestulkoon kaikki biisit, mitä miksauksiin tulee nii sit voi vaa fiilistellä <3 Mut ollaanhan tässä jo useita viikkoja miksattukin ja ilmeisesti maaliskuun alun myötä tulee uudet ohjelmat taas kehiin! En malta oottaa! Eiks niitä sizzlereitäkää oo muka vielä tullu? Vai enkö vaa löydä? Oon koittanu metsästää tracklistei ja muuta fiilisteltävää :D Ai mitennii malttaisin käydä pelkästää salilla D:?

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta