rakas (ruoka)päiväkirja

Eilen oli melko tavallisen kiva keskiviikkopäivä. Olin laittanut herätyskellon soimaan klo 05:00, mutta heräsin jo neljältä. Menin varmaan liian ajoissa nukkumaan. Oli kuitenkin hyvä aamu. Katsoin peilistä kasvojani, ja huomasin, että viime viikkoinen leipäöveri alkaa pikkuhiljaa hiipua kasvojeni ihosta pois. Katsoin peiliin ja siinä vasta herättyäni mietin mielessäni, että oon kyllä ihan kivannäkönen tsirpula. Ripsienpidennyksillä lienee jotain osuutta asiaan ;) Mutta onhan se ihanaa herätä jokaiseen päivään siten, että voi tyytyväisenä katsoa peiliin ja olla iloinen, että saa olla juuri minä. Vai mitä? Aikaisen aamuheräämisen ansiosta mulla oli  hyvää aikaa keittää aamukahvit ja nauttia puurosta. Lueskelin varmaan kaikki uusimmat postauksetkin läpi sekä fitfashionissa että bloggerissa. Moni kirjoittelee illalla nii aamulla on aina kiva yllätys, kun on monta uutta kirjoitusta luettavana!

helmikuu13 (1)

helmikuu19 (1)

Klo 05:30 pitikin lähteä töihin. Olin nimittäin ensimmäisenä paikalla. Kaksi viimeistä kertaa olen sekoittanut aamuhämärissä oman pankkikorttini tunnusluvun ja työpaikan ovikoodimme. Tällä kertaa pääsin sisään ilman häslinkiä. Huh. Mulle ei kyllä ikinä sopis mikään edustustyö. Tiiättekö semmonen, jossa pitäis aina olla tukka laitettuna, meikit naamassa ja siistit vaatteet. Huomaatte ehkä tyylitajusta :D Sporttimilla, mukavuusmilla. Ei se ulkonäkö, vaan helppous ja mukavuus. Kuka muka konttaa lattioilla farkuissa?

helmikuu13 (4)

Muutama tunti työntekoa ja päivän ensimmäinen välipala odotti syöjäänsä klo 8:30. Rahkajugurttia, vadelmia ja vähä kaakaonibsejä. Oli muuten jo ihan kamala nälkä. Arvatkaa, kuinka vaikea oli vastustaa pöydällä olleita fanipaloja! Onneks oli hyvä välipala mukana.tammikuu24 (1)

Lounaan söin klo 11:30. Vettä olin juonut tähän mennessä jo litran. Ihan hyvin, mielestäni. Mä oon niitä ihmisiä, jotka kuljettaa puolen litran vesipulloa koko ajan mukana. Pyrin siihen, että lounaaseen mennessä olisin juonut vähintään litran, mielellään puolitoista. Ja kotiin tullessa ainakin puolitoista, mielellään kaksi. Koko päivän aikana vähintään kaksi litraa mutta treeneistä riippuen sitten enemmänkin. Juon kyllä koko ajan vettä, mutta ei noi määrät kuitenkaan mitään övereitä ole. Lähinnä yritän pitää kiinni siitä, että tulisi juotua päivän aikana tarpeeksi.

helmikuu13 (5)

Työpäivän jälkeen odottikin reissu labraan allergiakokeisiin. Aikamoiset pallurathan sieltä nousi. Ja se, mitä pelkäsin eniten – koirapallura on vain kasvanut edellisestä testistä. yhyy. Kyllähän sen oireistakin jo aavistaa, mutta onhan se aika shokki jotenkin. Olla allerginen omalle lemmikille? :( Mulla on allergiat vaan lisääntyny joka vuosi, mitä vanhemmaksi tuun. Luulin, että se menis toisinpäin.

helmikuu19KOTI (27)

Kokeen jälkeen oli miljoona asiaa hoidettavana kaupungilla. Mä muistan joskus pienenä, että halusin aina äitin mukaan ”asioille”. Kai ne asiat tarkoitti pankkia, kauppaa tai virastoissa vierailuja, mutta mun mielestä se kuulosti kamalan houkuttavalta ja mielenkiintoiselta. Ihan harmitti, kun ei päässyt mukaan. Nyt oon kyllä jo sitä mieltä, että joku muu sais hoitaa virallisia asioita. :D Niin tylsää ja turhaa ajanhukkaa mun mielestä. Kaupungilla menikin yllättävän pitkaan, ja alkoi olla kamala nälkä. Klo 14:30 Kävin ostaa kokeiluun tollasen Fastin protein smoothien. Oli hyvää ;) Ylläri!

helmikuu19 (9)

Kotiin päästyäni alkoikin sitten ruuanlaitto. Ja arvatkaa mitä – mä sain vihdoin tehtyä ihan oikeeta makaronilaatikkoa!! :D Varmaa ekaa kertaa öööö, no en ees muista. Yleensä syön vaa makaronit sellasenaan ja jauhelihan kylkeen. Mutta nyt tavallaan tein niinku ruokaa?! :D Ja laitoin vielä kaikkia höysteitä, mitä en yleensä käytä: sinistä maitoa, juustoraastetta ja paljon valkuaisia ja mausteita. En kuitenkaan syönyt tätä laatikkoa tässä välissä, vaan vedin päivän toisen välipalan. Kello oli jotakuinkin 17:00. Rahkaa smoothieksi blenderissä. Siitä sain idean kirjoitella rahkaherkkuvinkkejä teillekin ;) Ja samalla kun herkuttelin, kirjoitin eilisen blogitekstin,

helmikuu19 (13)

helmikuu19 (32)

Sittenpä olikin aika päättää päivän treenit! Kaverin kanssa oli alustava suunnitelma mennä attackiin, mutta kun kaveri ei päässytkään sinne nii halusin itekseni mennä mieluummin salille. Kävin tekee rinta-hauis -treenin. Rintaosio kulki jotenkin tahmeesti. En osannu päättää, missä asennossa se selkänoja pitäis olla vinopenkissä? Tuli ihan totaalinen bläkkoutti enkä vaa niinku tienny et laitanko sen 30 vai 45 asteen kulmaan :D Kävin kattoo sieltä oikeesti vinopenasta – se oli 45 astetta. Mutta jotenki se tuntui liian jyrkältä ja enemmän etuolkapäissä, nii tein sit loput sarjat melkei makuultaa. Eikse tuntuma oo tärkein? Oli kamala ruuhkakin salilla, nii tein vähän aikaa peruspenkkiä tangolla. En oo pitkään aikaan tehnyt sitä, kun käsipainoilla saa paremmin tuntuman lihaksiin. No, huomas kyllä painoistakin sitte. Tein nimittäin tanko(20kg) +  5kg kiekot päissä enkä saanu ees kympin sarjoja!;D Mut uskon kyl, että sillon ku sain, nii oon tehny enemmän painonnostotyyliin koko kroppaa käyttäen, kun sitten ihan vaan rintalihaksella. Että ei tästä ny huolta nosteta sentään. Mieluummin otan hyvän tekniikan ku isot painot edelleenkin. Ja haukkarireeni kulkiki sit paljon paremmin, yea! Loppuun vetelin vielä intervallin 15min crossarilla. Hyvä fiilis tuli! :)

helmikuu19 (12)

Sit äkkiä kotiin kattoo salkkareita ;) Päivän viimeinen ehtoollinen olikin sitten toi päivällinen, jonka olin aikaisemmin valmistanut. Makaronilaatikkoa, raejuustoa sekä porkkanaa. Jaksaa taas aamuun asti ;) Jaksoin myös katsoa puoleen väliin Juttaa ja superdieettejä.  Tarvii varmaan katsoa tänään toinen puolikas. Illalla sain vähän yhteydenottoja :D Tein ihmiskokeen, ja olin koko päivän käyttämättä whatsappia. Siis yhden päivän! Ja kaveri soitteli, et onko mun puhelin hajonnut ja sisko luuli, että mut on kidnapattu :D Ja mä olin vaa kirjautumatta whatsappiin. Ootteko koskaan miettineet, miten ihmiset oikeesti pääsee lähelle toisen liikkeitä pelkästään sitä kautta, että on olemassa toisen numero. Kun tallennat jonkun numeron puhelimeesi, pääset katsomaan, milloin hän on puhelimen äärellä, ehkä saat vähän osviittaa päivärytmistä sun muusta :D hui. No, nytpä tiiätte, mitä tein eilen, kun en siellä whatsapissakaa käynyt ;)

Milla

12 vastausta artikkeliin “rakas (ruoka)päiväkirja”

 1. Voi kun ikävää toi koira-allergia :( Mulla on ollut vähän sama pelko viime vuosina, mutten oo tahtonut tietää :D

  • jep :/ Mulla tutkitaan nyt tota astmaa ja allergiaa nii siks piti käydä tossa pricktestissäkin. plääh. mut kuka nyt lemmikistään luopuisi? En mä ainakaan! Vaikka alkaa olla aika tuskallista myös elää sen kanssa.

 2. Voi kun tuo koirakuvakin oli nyt niin liikkis, tosi kurjaa tuo koira-allergia :/
  Itsellä alkoi murkkuiässä allergioita pukkaamaan ja ne on vaan pahentuneet…
  Tuosta vinopenasta sanoisin, että juu, tuntuma tärkeää, itekin joskus luo tyhjää että missä asennossa sen penkin pitikään olla ja sit täytyy testailla :D
  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  • elmo on liikkis ja ihana ;)<3 hihi. inhottavia nää allergiat. yhtäkkiä vaa tullu monet kasvit ja pölyt ja eläimet ja vähä ruoka-aineallergioitakin, höh!

 3. Mulle on pienestä asti allergiatesteissä koira reagoinut, ja käsketty _hävittämään_ (juuri tuolla sanalla, hitto miten tahditonta todeta perheelle että hävittäkää teidän koira) koira.. Mutta omat koirat ei ole ikinä mua allergisoinut, koira meillä on ollut aina. Vieraat koirat kylläkin, jotkut todella pahastikkin.. Mutta ei omat.
  No, tällä hetkellä allergiat on pahentunut (sama täällä, mitä vanhemmaks tulee, sitä enempi aivastuttaa) ja jos paijaan paljon meidän koiraa ja hinkkaan silmiäni, kyllä kutittaa. Järjenkäyttö sallittua, ja koiran ja omien kasvojen lääppiminen yhtä aikaa pannaan, hyvin selviää. Tuossa se koira tuhisee sohvalla ja mulla henki kulkee.
  Kaiken tän allergiapöhnän keskellä suurimman avun olen saanut yksinkertasesti siitä että puistelen vaatteita (hitto että niissäkin on pölyä), ja varsinkin petivaatteita&mattoja useasti. Imuri ja luuttu myös heiluu tiuhaan, varsinkin makkarissa.

  Tsemiä!! :)

  • täh? hävittämään? hyi miten rumasti sanottu!! :( mulla alkaa olla oireet jo niin pahoja, etten pysty olee kotona ku ei kykene hengittää nii siks ny vähä tutkaillaa et mitä tehdä jatkossa… mälsää.

 4. Välipalasi näyttää herkulta :) Onko nuo syömäsi vadelmat ulkomaisia pakastevadelmia ja jos on niin kuumennatko niitä ennen syöntiä? En ole uskaltanut vadelmaa pakasteesta syödä sen jälkeen kun niistä varoiteltiin ja kovasti tekisi kyllä mieli….

  • käytän joo ulkomaisia vadelmia, enkä oo koskaan kuumentanut niitä ennen käyttöä. Enkä mielestäni oo saanu mitään noroa niistä. Aika huono tsäkä pitää käydä, että semmonen tulee. Kuitenkin varmaan pari vuotta päivittäin menny juurikin noita vadelmia ;)

 5. Paras vinopenkin kulma on 30 astetta tai ainakin alle 45! Muuten meneekin just etuolkapäille. Säädä se osa jossa istut niin aika ylös myös ettei tarvii kurkotella tankoon, sekin käy olkapäille. :)

 6. okei! hei kiitos tosi paljon tiedosta! ärsyttävä meinaa se tunne treenatessa ku on vähä epävarma siitä mitä on tekemässä :D ens viikolla tiiän taas! kiitti :)

  • Joo tiedän tunteen. Itekin oon tehny väärin kaikkee ja ihmiset viel kattoo että eiks toi oikein osaa, tai ainaki tuntuu siltä :D Mulla oli vissiin tylsää ja jotenki eksyin tähän sun blogiin ja tätä on kyl kiva lukee! Jotenki tosi pirteetä tekstii :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta