lesmills sizzlereitä ja vadelmat hukassa

Wihiii, perjantain kunniaks VÄHÄN fiilistelyjä uusista lesmillsohjelmista! Kohta ne vaihtuuu, jea! Sori, en osaa edelleenkää laittaa noit sillain, että ne olis keskellä niinku muu teksti.

Viis sanaa: MÄ EN KESTÄ TOTA JAMIA!<3 Kattokaa nyt, mitkä moovit ja mitkä bileet!! Musiikit on ihan parhaita ja vaikuttaa siltä, että tulee ihan huikeet meiningit taas iltadiskoihin. Ihanaa! hihii. Oon kattonu ton sizzlerin varmaa kakskytkertaa läpi, ja joka kerta se vaa innostaa mua lisää ja lisää. Oon myös viime kerrasta poiketen kuunnellut uusien ohjelmien biisejä tällä viikolla kauheesti läpi. Saa vähä lisäboogii lähtee töihin, kun laittaa uudet musat korville. Ihan siks vaan ;) Musta on ihanaa, että kahteen eri lajiin on otettu toi Wake me up -biisi. Vaikka se on vanha, nii se on jotenkin kiva. Sopii hyvin lesmillssiin! Combatissa ihmettelen, että My forever loven jälkeen tulee Bright like the sun? Ne varastaa kaikki parhaat vanhat attackbiisit. EI mitää järkeä? Olis ees joku  uus miksaus sit vaikka! Ja toi Volbeat combatissa on kyl aika epähoukuttava veto ;) Yllätyittekö? No, mutta. Ei anneta sen häiritä, koska en oo käyny esim. koko tänä vuonna kertaakaa combatissa :D Ai missä mä oon ollu? No salilla ja jamissa ;) Ja varmaa näiden sizzlereiden kattomisen jälkeen ootte tekin? Ainakin jamissa?!

tammikuu18 (6)

Ja sitten tohon otsikon toiseen osaan. Nimittäin vadelmiin. Mulla on tapana käydä Lidlissä ostaa joku viistoista pussia vadelmia pakastimeen. Nyt pakastin näyttää taas tyhjää, joten lähin onnellisena kohti kauppaa. Ja tulin pettyneenä takas. MISSÄ MUN VADELMAT ON?

helmikuu21 (2)

Siellä tosiaan oli poistunut koko vadelmaosasto ja löyty enää mustikoita ja mansikoita. Ja tietty siinä mansikoiden vasemmalla puolella oli vielä marsjäätelöitä seittämän kappaleen paketeissa :’D haha. Ja uskokaa pois, ne on vielä huomenna supertarjouksessa! haha. Mikä tsäkä. No, vielä viikko herkutonta helmikuuta. Onneks. Mut jäin siis ilman vadelmia. Kiitti. Onks tää joku yleinen suuntaus vai mitä ihmettä tossa lähilidlissä tapahtuu??

Milla

11 vastausta artikkeliin “lesmills sizzlereitä ja vadelmat hukassa”

 1. Oi oi, combatissa on pitkästä aikaa hyppy-etupotkuja, jee!!
  Jamit ei kyllä säväytä, eikä meidän salilla sitä kyllä olekaan, ettei sen puoleen :). Nuo tanssijutut ei vaan oikein uppoa mulle liikuntamuotona, viihteellä se onkin sitten toinen juttu :D.

  • mäki tykkään hyppypotkuista, ainaki sillon jos ne tehää johki hyvään musiikkiin ;) mä ennen luulin, ettei tanssilliset lajit oo mun juttu. Mut nykyää oonki sitä mieltä, et miks pitäs lähtee baarii joraa kun sen voi tehdä bodyjamissa?! :D

 2. Kyl noist ehottomasti combat veti pisimmän korren. En malta oottaa! Nykyselle ohjelmalle en koskaan lämmenny mutta tolle lämpenin jo ton sizzlerin perusteella :D

  • mäkää en kauheesti tosta edellisestä ohjelmasta syttynyt, mut toivotaa, että uus on taas astetta parempi! :-)

 3. Jami ei ole liikuntaa :P Ja kyllä selkeesti uudet gritit on ne mitä kannattaa odottaa! Näyttää ainakin sizzlereissä todella rankoilta.

  • ainii hups ei ookaa, miten mä nyt eksyin näin sivuraiteille mun liikunta-aiheisessa blogissani ;) haha. gritit on kyllä rankkoja! pitäs se cardioki testaa joskus kun seki on jo hyvänaikaa pyöriny meijänki salilla. ei vaa koskaan malta ku on kaikkea muuta kivaa.

 4. Suosittelen kyllä ehdottomasti cross trainingin kokeilemista!! Aivan huippua!
  Tsemppiä herkuttoman helmikuun loppurutistukseen..
  Niin ja hei, mun blogissa on arvonta menossa vielä tämän ja huomisen päivän. Kannattaa käydä osallistumassa.

  -Susanna

  susannamustajarvi.blogspot.fi

  • nyt on nii paljon kaikkea kivaa, mitä haluais treenata että ei riitä aika kaikkeen :D mut sit jos joku kerta alkaa salihommat ja jamit kyllästyttää nii uskon et toi crosstrainingi vois olla koukuttavaa kans!

 5. joo itseasiassa mä kattelin tota sillon joku aikaa sit ku epätoivoisesti etsin uusia sizzelreita. Mut sit ku tossa luki et mixaus bamista ja jamista, nii en tienny et kumpaa toi on :D mut onhan toi ny jamia! cool ;)) EN KESTÄ ENÄÄ ODOTTAA. HITSI NOITA MUSIIKKEJA JA IHANIA TOLLASIA KUNNON BAILUJUTTUJA<3 riehumista ja fiilistelyä!! hihii.

 6. Joo-o, vadelmat taitaa olla R.I.P. jokaisessa Lidlissä…. :( syvästi kaipaamaan jää myös minä! Onkohan noissa ulkomaalaisissa vadelmissa ollut taas jotain virusta/muuta pöpöä..?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta