treeni-into on niin kova, että housut repee

Alkaakohan mun kyykkääminen tuottaa tulosta, vai mistä johtuu, että treenipökät repee pakaroista. hahaa :D Voi jeesus. Oltii eilen kaverin kanssa salilla, ja jossain vaiheessa mun oli pakko kysyä, et onks mulla joku nyt hassusti, kun tuntuu, että kaikki tuijottaa mua jotenkin erikoisesti. Kaveri vaan totes, että ihan normaalilta mä näytän. Kunnes tehtiin jotain pyllistelyliikkeitä, ja sit jäätävä repeeminen ”niiijoooo, paitsi et housut on revennyt haaroista!” :D Pahoitteluni vaan kaikille asianosaisille. Ei ihme, että joku saattoi katsoa huvittuneesti. hihi. Lupaan hankkia suurempia treenihousuja jatkossa.

Koska on maaliskuu, pidin kauan odotetun karkkipäivän kaverin kanssa. Itseasiassa tää karkkipäivä tuli puoliks extempore. Tulin lauantaina treenien ja muiden treffien jälkeen kotiin pyörähtää, eikä ollu mitään suunnitelmia illaks. Soitin kaverille (nro3 vai miten tää meni, et ootte mahdollisimman sekasin näistä mun kamuista :D), joskos siitä olis ollu seuraa ja kaveri oli justii tekemässä vohveleita! slurps. Hyppäsin ekaan bussiin joka vei kaverin vohveleiden  luo, ja sen lisäks, että oli niitä tarjolla, nii sieltä löytyi kupista jotain makuunin irttareita! namnam. Sain siis juurikin sen, mitä halusin. Karkkipäivä kaverin kanssa. Hyvää oli! Ja tästä on hyvä jatkaa kohti kesäkuntoa!

maaliskuu2 (5)Mulle varmaan sopii parhaiten sellanen herkuttelu-ruoturuokailu -jako, että vedän viikot muuten aika tarkasti ja suunnitellusti, mutta sitten yhtenä päivänä voi ostaa ihan mitä mieli tekee. Eli karkkihetki kerran viikkoon tuskin kesäkuntoprojektia kaataa, mutta pitää mielen kuitenkin hyvänä, kun välillä voi ottaa rennommin ja oikeesti nauttia jotain sokeria ;) Otin maaliskuun kuvat ja mitat lauantaina, mutta ne näyttää aika samaa kun helmikuunkin otokset. Maaliskuu on aika pitkä kuukausi, joten mielenkiinnolla sitten taas huhtikuussa saman asian äärelle :) Mulla on taas ihan älytön motivaatio tohon salitreeniin. Ajattelin olla rohkea, ja mennä ens viikolla treenaa jalat sinne salille, missä yleensä käyn vaan pt:n kanssa. Siellä on niin hyvät puitteet, että tekis mieli! Ens viikko tulee oleen hyvä salitreeniviikko. Mutta sit vaihtuuki lesmills -ohjelmat, nii voipi olla, että tarvii ainaki jami ja attacki käydä heti alkuunsa testaan ;) Tietty! Onks teillä muualla jo vaihtunu ohjelmat tai vaihtuuko nyt ens viikosta jo? Mä jotenkin luulin, että ne vaihtuis nyt huomisesta, mutta toisaalta hyvä, että ei – ehtiipä käyttää kaiken energian tähän salihommaan, kun se näyttää ny tuntuvan nii hyvältä.

Nauratti jotenkin tää sarjakuva viikonlopun lehdessä. Ehkä se vähän osu ja uppos. Taas kun aurinko alkaa enemmän näyttäytyä ja tiet sulaa lumesta, nii kesäkuntoprojekti saa uudet siivet ;) No, onhan tässä toki treenattu läpi talven ahkerasti, mutta eiks nyt keväällä oo hyvä syy treenata kovaa siks, että olis kesällä shortsikunnossa. Tai emmä niitä shortseja kyllä koskaan käytä. Ehkä mekkokunto olis parempi sana. Niistä mä tykkään. Tosin mun ei varmaa kantsi mitään tavoitemekkoa asettaa, kun joustavat treenitrikootki repee tällä tahdilla. Ehkä sekin on ihan hyvä tavoite, että voi tyytyväisenä kulkea niissä kesävaatteissa tuolla kylillä. Että näyttäis niissä hyvältä. Farkkujen kanssa tätä ei oo vielä koskaan tapahtunut, mutta kesävaatteiden osalta tavoite on ihan realistinen ;)

maaliskuu2 (9)

Milla

3 vastausta artikkeliin “treeni-into on niin kova, että housut repee”

  1. Ahaha, voi sua ja sun housuja :D :D

    Mä tajusin unohtaneeni ottaa mitat! Otin siis kyllä kuvia eilen, mutta mitat ne sitten taisi jäädä… :)

    • haha. oon vähä nolo :-D mittoja, kuvia, mitä näitä nyt on.. Kunhan jostain jossain vaiheessa näkyis kovan salitreenin (ja ruuan) kanssa tehty työ :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta