Bodyattack84 – hikeä ja kyyneleitä

Noniiiin. Nyt on käyty testaa uutta attackia ja mitäpä muutakaan mä täällä heti kirjoittelisin, kun ensivaikutelmia. Huomatkaa sana ensivaikutelmia. Tää taitaa olla jo jonkinlainen tavaramerkki mulle – en vaan malta odottaa, että kävisin useamman kerran kokeilee ohjelmaa, vaan kirjoitan siitä heti päälimmäisiä fiiliksiä. En siis todellakaan muista ulkoa koko ohjelmaa tai koreota. Kunhan taas höpöttelen ;) Mennäänpä sitten vaikkapa järjestyksessä. Tracklist löytyy TÄÄLTÄ! Ja sizzler on tuossa alla.

maaliskuu8 (9)

1 Lights on

Mun mielestä ykkösbiisin kuuluu attackissa olla semmonen rento ja menevä. Sellanen, joka innostaa heti alkuun kohti päivän treeniä. Sellainen, että väkisin tulee hymy huulille ja treenifiilis päälle! Tällä kertaa ykkösbiisi on mun mielestä aika kaukana siitä. En tiedä, johtuuko siitä, ettei biisi ole entuudestaan mikään tutuista tutuin. Vähän plääh biisinä. En myöskään kauheasti pidä tästä uudesta suuntauksesta, että attackissa pitää jo lämmittelybiiseissä ottaa lajin kokonaisvaltainen luonne esiin. Ihan pölhöä tehdä jotain kyykkyjä ja lankkuja, jotta keskivartalo ja jalat lämpiää?! Mä mieluummin vaa heiluisin jotain helppoa koreoo edestakasin. Niinkun ennen oli! :D

2. Wake me up

Tätä biisiä oon luukuttanut mun spotifysta jo jonkin aikaa ja lunasti kyllä ihan lupauksensa tunnilla. Tykkään biisistä, tykkään miksauksesta ja tykkäsin koreosta kovasti! Ei mikään kevyt lämppä, vaan sykkeen sai jo nostettua 150-160 välille. Tempo tuntui aika nopealta, ja ne väistämishypyt sivuille oli kivoja!! Jee! Melkein olisin voinut luulla olevani jo kolmosbiisissä.

3.Crazy kids

Kolmosessa pitkästä aikaa supermiehiä! Hassua. Oli muutenkin jotenkin tosi perinteinen koreo mun mielestä. Ehkä mun elämäni ensimmäiset attackit on olleet juurikin näitä, joissa tehdään supermiehiä, polvennostoja ja sitä liikettä mikä on tossa videolla kohdassa 0:30, en tiiä sen nimeä :D ja sen takia tää tuntui tutulta ja turvalliselta. Biisi oli kyllä aika laimee. Tylsä miksaus mun mielestä.

4. Raver

Tätäkin biisiä oon luukuttanut jonkin verran ennestään crossaillessani salilla intervalleja salitreenin jälkeen :D Ja oli kyllä hyvä myös attackissa! Nelonen oli hyvä! En muista tarkkaan, mitä siellä tehtiin, mutta muistan että tykkäsin :D Mitä siellä tehtiin?? Mulla tuli kakkosbiisin kohdalla ihan jäätävä pohjekrappi kumpaankin pohkeeseen ja meni muutamat biisit vähän sumussa, kun koitin pidätellä hätäännystä ja itkua ja keskittyä treeniin. Ja ilmeisesti tää nelonen oli vähä sumuinen biisi.

5. I’m in the house

Vitonen oli mun yks suosikkibiisi tässä ohjelmassa. Ei sillä, että vieläkään tykkäisin eniten attackissa lihaskunnossa, mutta tää oli oikeesti tosi kova biisi! Siis punnerrukset, lankut, näpäytykset, hypyt etc. nii kyllä tuli hiki ja sykekin pysy aika korkealla! Jos olis just ennen tuntia syöny jotain, nii varmaan tulis tässä kohti ylös. Mun mielestä tosi kova, oliko teistä?? Vai onko mun attacklihaskunto vaan kadonnut salin myötä? :D

6 & 7 feel the love & Zimma frame

Kutonen ja seiska menee mulla yleensä kategoriaan ihan-jees-kivat. Nautin attackissa tavallisesti eniten 4,8&9 biiseistä. En oo varmaan koskaan ollut ohjelmassa, jossa kutonen tai seiska olis ihan huippuja. Okei, bbbounce on aika hyvä ;) Mut siis tälläkin kertaa kutonen ja seiska oli ihan mukavia, mutta ei mitään suuria tunteita herättäviä :D Seiskassa oli onneks aika vähän niitä laskettelu-pujotteluhyppyjä. Parasta kutosessa ja seiskassa taitaakin nykyään olla se, että voi hassutella ja haastaa kavereiden kanssa ;) Mut onhan attack myös joukkueurheilua tavallaan, et ehkä se on ihan sallittua. hihi.

8. Dangerous

Yleensä kasibiisi saattaa olla mun suosikkini kaikista. Mutta tällä kertaa ei :D Ääh. Vähän tylsä biisi jotenkin? Koreo oli tositosi kiva, tykkään niin kovasti kaikista kasin liikkeistä. Mutta biisi ei ollut niin innostava, kun mitä odotin. Yleensä kasit on niin huippuja, että väkisin odotukset on korealla ;)

9. This is nightlife

Ysibiisi korjas kuitenkin kasin floppauksen. Ysissä ei mun mielestä ollut mitään valittamista! Hyvä biisi, huippu koreo ja sykkeet nousi kevyesti 186 asti. Että joo :D Toimiii! Lopun lumilautahyppyjen yllärikikkailut oli huippuja ;)!<3

10-12 Firestarter, Classic, On my way

Jalkabiisi oli biisinä tosi hyvä! Ei välttis ihan kauheen kova jaloille, mutta salillahan ne kyykyt tehdään joten ei mitään väliä ;) Samoin vatsat menee siinä loppusumussa ja venyttelyt. Eipä niistä sen kummempaa.

Kokonaisuudessaan sanoisin ensivaikutelmana, että bodyattack 84 on  kiva ja potentiaalinen ohjelma! Ei kovin haastava koreollisesti (vai oonko mä kehittynyt, kun joudun käyttää nii paljon aivoja siellä jamissa :D?) mutta musiikit on keskimäärin ihan kivoja. EI ainakaan nyt ensitunnelmilta mee mihinkään top3- listalle, mutta ei mikään susikaan. Tulee varmasti käytyä tyyliin kerran viikossa, mutta ei oo niin huippu ohjelma, että harmittais, jos ei joku kerta pääse. (vrt. esim. bodyjam66, jota ei vaan voinu missata kuin äärimmäisessä hädässä :D). Eli olisko kahdeksikko? Mitäs te sanotte? :) Toivon, että muutaman kerran jälkeen paranis vähän, olisko kokemuksia jo tästä?

Ainiii. Ja tosiaan mulla meni viime lauantain attackista pohkeet ihan kipeeksi ja jumiin. Luulin, että ne olis nyt jo palautuneet, mutta tosiaan vetäs heti kakkosbiisissä niin juntturaan taas, että hikipisaroiden seassa oli muutama kyynelkin. Mulla harvemmin tulee mitään kramppeja, nii jotenki en ollu tajunnu, miten kamalalta ne tuntuu? Nyt muutama tunti treenin jälkeen sattuu entistä enemmän, vaikka oon venytellyt, laittanut kylmää ja ottanut magnesiumia. Olisko muita vinkkejä? 

Milla

3 vastausta artikkeliin “Bodyattack84 – hikeä ja kyyneleitä”

  1. Haha mul oli monesta biisistä ihan eri fiilikset ku sulla :D Mun lempparit oli tästä ohjelmasta 1, 4, 8 ja 9. Kakkosesta tykkäsin kaikkein vähiten, ku siin oli mun mielest ehkä liian ykstoikkoinen koreo. Koko ajan vaan samaa juttua. Vitonen on muuten ihan sairaan kova! Eli ei sul oo huonontunu kunto. Tai sit mullakin on :D

    • heei kiva kuulla susta! Toivottavasti sulle kuuluu hyvää :))

      ai sä et diggaillu kakkosta, höh. Musta se oli niin menevä ja kiva verrattuna siihen ykköseen. Mulle toi kasibiisi oli jotenkin liian tuntematon, nii en saanu siitä ainakaan nyt alkuun mitään kauheita kiksejä. saa nähä nyt jatkossa, kun tulee tutummaksi :) Hyvä kuulla, jos vitonen oli sulleki kova! Sit se on oikeesti kova. hihi.

  2. Mä kävin maanantaina ekaa kertaa tässä uudessa attack-ohjelmassa, ja tykkäsin kyl aikas paljon! Ainaki kivempi ohjelma ku edellinen mun mielestä :) Jossain alkubiiseissä tehtiin jotain ihme kantri/lavatanssia? :D Se oli kyl hauskaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta