bodycombat59 – parempi kuin odotin!

Ensivaikutelmia ohjelmasta bodycombat 59.

Tracklist löytyy TÄÄLTÄ. Ja sizzler on tuossa alla.

tammikuu12 (6)

1a. & 1b. I knew you were trouble / Everything about you

Jos luitte mun edellisen attackanalyysini, ja jos yhtään ootte aikaisemmin seuranneet mun lesmills-höpöttelyjäni, nii tiedätte mitä tarkoitan, kun sanon, että tää combatti lähtee käyntii just sillain niinku kuuluukin ;) Hyvä biisi ja reipas meno heti alusta asti! Olin niin innoissani tästä alotusbiisistä, että veteli sykkeet jo johonki 160 asti ekoilla minuuteilla – hups. Tykkäsin, että heti lämpässä oli hiihtoja ja kunnolla liikettä sivuille! Eli ihan loistava alotus! Vai mitä! A-biisi on ihan huippu ja kakkonenkin oli ihan toimiva. Kauheesti kaikkia potkuja heti siinä B-osassa. Välillä tuntui, että kroppa ei oo tarpeeks lämmenny semmoseen nopeatempoiseen häsläämiseen, mutta kyllähä se ny viimeistää loppua kohti alko toimii :D

 

2. Danger zone

Kakkosbiisiä en vaivaudu edes linkittää, koska no… kuka sitä ny jaksais ees kuunnella vapaaehtoisesti? D: Voi jeesus. Koreo oli tosi kiva, mutta en vaan lämpee näille rokkibiiseille, vaikka ne olis minkälaisia. Jos koitan nyt tarkastella tätä biisiä ihan optimistina, nii ei tää pahimmasta päästä ole. Mutta koska rokkibiisi, niin ei. Irtoo. Koreo toimi kyllä kivasti silti.

3. Be the one

Wiihiii – tää on kans hyvä!! Ihana <3 Mun lemppareita on muutenkin combatissa pääsääntöisesti aina poweriosuudet. Mut tää ekan powerin biisi on tosi kiva. Oon muuten tosi hyvä arvioimaan näitä uusia ohjelmia, kun huomaatte ehkä, että pääosin arvioin siis uusien ohjelmien biisivalintoja :D hihi. Mutta eipä sitä mikään laki määrää, mitä saan omassa blogissani höpötellä… ja jos nyt koreostakin sit sanon jotain, nii tässä biisissä saa ainaki olkapäihin ihan tosi kovan poltteen! Eka alkuun  8 suoraa +alakoukku-suora -yhdistelmä kahdesti ja sit vielä päälle ne reilu kolmisenkymmentä alakoukkua nii morooo!! Ihana biisi ja huippu koreo!

4. A warrior’s call

Noniin. Ja sitten taas aiheeseen rokkibiisit. En linkitä. Ja tiiätte, etten tykänny. Mut koreossa oli kivaa se, että siinä oli hyppypotkuja. Ei muuta sanottavaa tästä. Jotenkin ymmärrän, että kaikista lesmills -lajeista combat on se, johon parhaiten sopii nää rokkibiisit. Mut hitsi ku niistä sais sen saman huippufiiliksen kun noista Sy & Unknown -tyylisistä biiseistä. Mulle ei ainkaa kolahda, ei vaikka yrittäisin. Mitä mieltä te ootte??

5. Bright like the sun

Saatiin taas vanha hyvä attackibiisi combatin puolelle. Mutta mikäs siinä. Nää on aina hyviä! Poweria vaan kehiin ja syke kattoon. Tykkäsin. TIÄTTY <3 hihii. Toi on niin huippu kohta kun toi biisi oikee lähtee käyntiin tossa 0:45. Tekee mieli hakata nii, ettei jalat pysy enää lattiassa kiinni ;) Ja tää on niin tyypillinen laulubiisi. Tekee mieli hoilottaa samalla kun hakkailee! Vai mitä?! Ja sekös sit vasta onki hengästyttävä yhdistelmä ;)

6. Danger zone (nro.2)

Tää biisi on vähän semmonen mitäänsanomaton. En muutenkaa välitä niinkään tehdä lihaskuntojuttuja jumpalla. Kunhan nyt tulee tsuibailtua läpi. Ainut mitä kelasin biisin aikana, tai oikestaan sen loputtua: ”onneksse oli noin lyhyt” :D Koska se oli yllättävän lyhyt?

7. Lost in space

Heipähei ihanat rakkaat rokkibiisit. Jos nyt jotain hyvää tästä biisistä keksisin, nii koreo oli oikeesti tosi kiva! Kaikkia mun lempiliikkeitä ja loppuun vielä runningmanit. Ei mitään valittamista koreon suhteen – tekisin sen erittäin mielelläni jonkun menevän biisin tahtiin. Tän biisin suhteen taas ei muuta hyvää sanottavaa kuin se, että luojalle kiitos, ettei tässä lauleta mitään :D Se pelastaa jo jonkin verran ja voin ehkä mennä uudelleenkin.

8. falling from the sky

JOOOO!<3 Mä tipun kelkasta jos joku tippuu taivaasta. Tää on huippu! Ei tietenkään niin kova, kuin mitä esim. silence oli. Mutta toimii mun musa- ja koreomakuun erittäin hyvin! ;) Tekee taas mieli hoilottaa. Kyllä ne nyt on lesmillsillä kuunnellut mun musatoiveitani, kun kolmessa biisissä on Hixxy tai Sy & Unknown. hihi. Ihastuttavaa. Ja ihan huippua, kun tää biisi oli näin pitkä! Monesti meinaa tuntuu, että vika sykehuippu on jotenkin liian lyhyt. Nyt saa kunnon hengästymisen aikaan jo ennen ku ollaan edes puolivälissä biisiä! Ja lopussa ne hakkailut ku tehää alakoukkuja ja suoria ja sivukoukkuja ja vaikka mitä – ihan sairaan ihanaa!!

Ja lopussa sit onki enää lihaskuntobiisi ja venyttelyt. Eipä niistä mitään erityistä sanottavaa. Mun puolesta venyttelyt vois olla ihan vaan venyttelyjä, mutta onhan sinne tälläkin kertaa tungettu mukaan kaikenmailman combattouhuja ;) haha. No olkoot. Ohjelma on kokonaisuudessaan parempi kuin mitä odotin! Ja sekös jos jokin on ilahduttavaa :) Viime aikoina combatit ei oo olleet mitenkään järisyttävän hyviä, joten kai sen takia  olin vähän pessimistinen taas. Mutta onneks ei tarvinnut pettyä. Mukana on niitä turhanpäiväisiä rokkibiisejä, mutta niistä selviää, kun yksikään niistä ei ole niin huono, kun oli esim se pari ohjelmaa sitten ollut muay thai :D Ja vastapainona on monta oikeesti tosi hyvää ja innostavaa biisiä! Yksikään ei yllä silencen tasolle, mutta kyllä tätä ohjelmaa voisi kerran viikkoon käydä hakkailemassa jos jumpalle tekee mieli. ja tosiaan tässä ohjelmassa ei oo mun mielestä liikaa kikkailtu millään koreoilla, vaan tasaista tavallista ja helppoa koko ohjelman läpi. Kiva koreo pelastaakin monta kertaa ne kohdat, joissa biisit itsessään ei kauheasti iske. Mun mielestä tää ohjelma saattaa itseasiassa olla jopa innostavampi kuin uusi attacki? Mitä mieltä te ootte? Mun lempparibiisit tais käydä selväks tässä listalla, mistä te ootte tykänny eniten? Ja ihan pakko kysy, et syttyykö joku oikeesti noille rokkibiiseille? 

ps. laitoin tekstit nyt poikkeuksellisesti tasaukseen vasemmalle, koska näytti muuten ihan tosi sekavalta, kun en osaa noita youtube juttuja laittaa keskelle ja niitä on nyt näin paljon :D

Milla

11 vastausta artikkeliin “bodycombat59 – parempi kuin odotin!”

 1. Näin vanhana ex-pitkätukkaisena hevari/rokkanina, niin kyllä rokkibiisitkin menee voin kuvitella tuonkin Volbeatin koreot. Mukava postaus tänään ois mulla vuorossa tän testaus..

  • jooo kävinkin lukee sun fiiliksiä ja ilmeisen hyvin oli tää setti uponnut sulle ;)

 2. Noi kaikki sykkeennostobiisit on niin huippuja, että se tekee jo tästä combsusta huipun :D Tota vikaa biisiäkin jaksaa ootttaa vaikka koko ohjelman ja muai thai menee nopeesti ohi kun tietää että hyvää on tulossa sen jälkeen :D

  • taisit just tiivistää aika loistavasti mun pitkän jaarittelun ja arvion tästä ohjelmasta :D haha.

 3. Mäkin kävin tän testailemassa ja tykkäsin! Pari vikaa combattia on ollu aika huonoja, edellinen ihan kamala niin tää oli kyllä positiivinen yllätys :D meikän lempparit ehdottomasti fallin from the sky ja bright like the sun <3 laulan aina mukana :D ja lämppä oli kans tosi kiva, varsinki se A.

  • samaa mieltä, että viime ohjelmat on olleet aika huonoja, varmaan sen takia iteki menin vähän pessimistinä tätä kokeileen. mut kiva jos säki tykkäsit! :)) Mulla samat lempparit!

 4. Tosi kiva, että fitfashionin puolelle joku kirjoittaa myös ryhmäliikuntatunneista :) Itsekin tykkään käydä salilla, mutta vaikea olisi kuvitella elämää ilman Les millsin tunteja :D Haha. Tykkäsin 57 combatista niiiin paljon, että 58 oli karkea pettymys jossa kävin todella vähän, olisiko ollut muutaman kerran. Ei lainkaan mun tapaista. Toivottavasti 59 on parempi, tänään testataan! :)

  • kiitos kivasta kommentista :) Nää lesmills -postaukset on lukijmääriltään aina vähiten kiinnostavia. Mutta tosiaan mulle lesmills on niin tärkeä ja iso osa arkea, etten vois kuvitella treeniblogia ilman LM-juttuja :D kiva kuulla, että joku tykkää nimenomaan tän aihepiirin jutuista! mitäs mieltä sä olit tosta viisysistä?

  • Musta nää LM postaukset on parhaita! :D eli älä lopeta, kyllä täällä on meitäkin jotka tykkää näitä lukea :) ootko muuten käyny jo uudessa jamissa?

  • okei. hei mahtavaa kuulla!! kiitos sulleki ku kerroit mielipiteen :)) jami vaihtuu tietääkseni vast ens viikolla, nii en oo päässy kokeilee. mut toivottavasti huomen olis ainaki osa biiseistä jo vaihdettu!

  • 59 on ainakin ehdottomasti parempi kun edellinen :) 8. biisi oli ihana, voi vitsi mikä endorfiinihumala tuli. Mutta kyllä on yläselkä ja hartiat jumissa. Voi sitä lyöntien määrää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta